Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים ניקיתי את הרכב שלי, פיאט אונו (קרבורטור אם זה משנה). לאחר מכן החלטתי לנקות גם את האבק שהצטבר על כל החלקים מתחת למכסה המנוע, עם סמרטוט לח בלבד. מאז לא הנעתי את הרכב מספר ימים וכשבאתי היום להתניע, הרגשתי שהאוטו לא מגיב בצורה טובה והרעש שיוצא מכיוון האגזוז מזכיר רעש של מכסחת דשא, יש גרגור שנשמע ממש רע. המנוע מגיב בצורה רעה מאוד, לעיתים יש ללחוץ על הדוושה במלואה עד שתורגש השפעה כלשהי.

בתחילה אחד השכנים ששמע את הרעש אמר שזה נשמע כמו חור באגזוז, אבל האם הדבר אמור לפגוע גם בפעילות המנוע כפי שתיארתי?

נימוק אחר שקיבלתי לתופעה הוא התנתקות של אחד הכבלים מהמפלג לפלאגים, כך שאני בעצם נוסע על שלושה צילינדרים.

כעת אני הולך לאוטו על מנת לבדוק איך אני יכול בעצמי להתגבר על הבעיה ובינתיים אני מבקש אם למישהו עולה עוד משהו בראש שלא יתבייש להגיב.:-D

הכל ברוח טובה :grin:

פורסם

האם יש להרכיב את המפלג בדרך מסוימת לאחר שמפרקים אותו או פשוט "לפי העין"? אני פשוט לא מכיר את החלק הזה על בוריו.

פורסם

LBL קבל טיפ לחיים שום דבר לא עושים לפי העין , גם את זוגתך לחיים בעתיד, אל תבחר לפי העין, ראה הוזהרת!

ולבעייתך בכגלל הנקוי המיותר להחריד, ניתקת בוודאי בטעות אחד מחוטי ההצתה בחיבור למכסה המפלג, או בחיבור לפלג, גש למנוע ובדוק חזותית, אם אכן אחד מחוטי ההצתה אכן התנתקו, והושב אותו במקומו, המנע מלפרק מפלג, את המפלג יש להחזיר למקומו בצורה מסוימת שאני נמנע מלהסביר כדי לא לסבך אותך בחיים, אתה גם כך מסתבך לבד.

במקרה הצורך סע לחשמלאי הקרוב. תן לו כמה שקלים והוא יפתור לך את בעייתך.

ואבק נגב ממסך המחשב, ממנוע אין צורך לנגב אבק האבק שומר ומגן על המנוע.

חג סוכות שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
LBL קבל טיפ לחיים שום דבר לא עושים לפי העין , גם את זוגתך לחיים בעתיד, אל תבחר לפי העין, ראה הוזהרת!

ולבעייתך בכגלל הנקוי המיותר להחריד, ניתקת בוודאי בטעות אחד מחוטי ההצתה בחיבור למכסה המפלג, או בחיבור לפלג, גש למנוע ובדוק חזותית, אם אכן אחד מחוטי ההצתה אכן התנתקו, והושב אותו במקומו, המנע מלפרק מפלג, את המפלג יש להחזיר למקומו בצורה מסוימת שאני נמנע מלהסביר כדי לא לסבך אותך בחיים, אתה גם כך מסתבך לבד.

במקרה הצורך סע לחשמלאי הקרוב. תן לו כמה שקלים והוא יפתור לך את בעייתך.

ואבק נגב ממסך המחשב, ממנוע אין צורך לנגב אבק האבק שומר ומגן על המנוע.

חג סוכות שמח

צביקה

ניסיתי מוקדם יותר לראות אם יש פלאג מנותק, לא ראיתי משהו כזה אבל החלטתי בכל זאת לנתק אותם ולחזק אותם (אחד אחד כמובן, בלי בלבולים). הדבר עדיין לא פתר את הבעיה.

האם יש אפשרות שהבעיה היא בכלל באגזוז? צנרת או דוד?

פורסם

כן , דניאל בהחלט!

זהו אחד הטיפים החשובים ביותר, מקביל לטיפ, כל מה שעובד אין צורך לגעת, .... אחרת הוא יפסיק לעבוד!

חג סוכות שמח

צביקה

פורסם
ניסיתי מוקדם יותר לראות אם יש פלאג מנותק, לא ראיתי משהו כזה אבל החלטתי בכל זאת לנתק אותם ולחזק אותם (אחד אחד כמובן, בלי בלבולים). הדבר עדיין לא פתר את הבעיה.

האם יש אפשרות שהבעיה היא בכלל באגזוז? צנרת או דוד?[/quote]

לא!

טיפ נוסף לחיים:רכב שתיפקד סדיר לפני שנגעת בו, גם אם זה היה רק ניגוב אבק,בסבירות גבוהה

שזהו לא צירוף מקרים אלא הצטרפות מקרים,וזאת בסלי לשלול אפשרות שאלקטרודת אחד הפלגים חטפה שמן מנוע שגורם לקיצור הפלג, כל בעל מקצוע יכול לאבחן זאת בקלות, ולסדר זאת במהירות, עם הוצאה כספית סבירה, אלא אם כן יש לך חבר/ ידיד בעל רקע טכני וידים ימניות, שבוודאי יאתר יאבחן ויתקן בקלות.

חג סוכות שמח

צביקה

פורסם
שנוסיף את זה לשרשור 101 טיפים?
לא

אני אישית ממליץ לנקות את תא המנוע לעיתים קרובות מכמה סיבות:

1. אפשרות לאיבחון נזילות בצורה קלה יותר

2. מתלכלכים פחות כאשר תא המנוע נקי

3. הסיכוי שיכנס לכלוך לרכיבים כגון: מיכל עיבוי/מיכל נוזל בלמים/מיכל נוזל הגה כוח קטן יותר כאשר תא המנוע נקי.

4. תא המנוע נראה אסטטי יותר

מומלץ לנקות תחילה עם מברשת צבע יבשה בכדי להסיר את כול האבק. לאחר מכן אני משפשף את הלכלוך הקשה יותר עם מברשת טבולה בסבון ניקוי ולאחר מכן עם סמרטוט רטוב ויבש.

פעם בשנה ניקוי כזה יחסוך עבודת ניקוי קשה יותר בעתיד.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...