Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה ברדייאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממלא את הרדייאטור וגם את המיכל הרזרבי שלו במים ירוקים ואחרי יומיים שהאוטו כמעט לא נסע אני רואה שהמיכל הרזרבי כמעט ריק אבל הרדייאוטור עצמו מלא

ועוד תופעה מוזרה על הפקק של הרדייאטור יש מים שיצאו מהרדייאטור לא יודע למה ואיך

אני חושב שאולי יש לי נזילה ברדייאטור ואחרי שכמות מים נוזלת אחוצה הוא פשוט לוקח מהמיכל הרזרבי ובגלל זה הוא מתרוקן אחרי יומיים מה אני צריך לעשות

*הונדה סיווק 97

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום!

אנא בקשה צנועה, פסיק, נקודה.סימן קריאה !וסימן שאלה ?אלה חבריך, אנא התידד איתם והשתמש בהם, תודה!

ולשאלתך:אכן אבחנתך נכונה חלקית במערכת הקירור יש נזילה, והנזילה מושכת מים ממיכל העבוי, שהוא מיכל ההתפשטות, ותפקידו לקלוט מים שהתעבו, בגלל רתיחת יתר ועם התקררותם הופכים שוב לנוזל, תפקיד משני וחשוב לא פחות, הם לשמש כמאגר רזרבי למי הקירור במערכת הקירור, אך הם לא באים במקום, פתרון בעיית אובדן מי הקירור ממערכת הקירור, שיכולים לנבוע משלושה מקורות עיקריים,

משאבת מים , צנרת מים, ורדיאטור, יש לבדוק את מערכת הקיור בלחץ בעזרת מכשיר יעודי

הנמצא בכל מכון רדיאטורים, לאתר את מקום הנזילה, ולסדר אותה, בהזדמנות זאת מומלץ להחליף/לרענן את מי הקירור.

בהצלחה

אנא חזור לעדכן על התוצאות.{עדכון בעקבות אבחנתו הנכונה של ידידי דוד מזר, אנא פעל כדבריו, והתחל תחילה מן הקל לכבד, והחלף תחילה מכסה רדיאטור!]

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אבחנתו אינה נכונה,כשיש נזילה במערכת,המים לא יעברו ממיכל העיבוי לרדיאטור.המערכת תמשוך אוויר

אטמוספרי,ולא תמשוך ממיכל העיבוי. "על הפקק של הרדייאטור יש מים שיצאו מהרדייאטור" המים לא

יצאו מהרדיאטור, אלא זרמו ממיכל העיבוי החוצה( "על הפקק" יותר נכון ,דרך הפקק), בגלל שהפקק תקול.

החליף פקק.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

לא ממש הבנתי איך פקק חדש יפתור תבעיה אבל אני ינסה, בכל זאת אתם המבינים.

עכשיו , אני צריך ללכת למוסך של "הונדה" או שזה פקק סטדרטי שבכל מוסך יש,וכמה הוא עולה בערך

פורסם

לא צריך מוסך של הונדה לך למתקן רדיאטורים,יכול להיות גם חור קטן במשפך סמוך לפקק.

בברכה דוד.

פורסם

בסדר , עכשיו זה יסדר לי תבעיה שהמים במייכל הרזרבי מתרוקנים אחרי יומיים או שזה יסדר לי רק תבעיה שיש מים על הפקק

פורסם

הבעיה היא אותה הבעיה,כשלא יצאו מים מהפקק, סביר להניח שלא יחסר מים במיכל.

דוד

• תוכן חדש...