Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למונו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא לא עורך דין

אני מבין אותו ולא מבין אותו.

מצד אחד אני לא מבין אותו למה תמיד חייב להתנגח בכולם רק על מנת לצאת צודק,וכשמבקשים המלצה לקטול כל הצעה שמציעים מבלי לתת פתרון,כלומר לשלול אבל בלי סיבה אמיתית ובלי נימוק.

כמו שהוא אומר שלא בדקו שהמגבר מוציא באמת 1KW,ככה גם אי אפשר להסתמך על דיעה של אנשים שקבעו שהוא לא מוציא,כלומר בלי בדיקה אין טעם להתווכח אם הנתונים אמיתיים או לא.

גם אם הנתונים אמיתיים וגם אם לא,צריך להסתכל על כל העוגה ולשקול,בסופו של דבר הוא יבחר במגבר כלשהו,ובנינו,אוזניים לא שומעות מספרים וואטים.

אני יכול לקחת את עצמי לדוגמא,היה לי פאנטום,אמנם היה חזק יותר מהרוקפורד 301M שאצלי ברכב כרגע,אבל היה מתחמם והבאס היה הרבה הרבה פחות מדוייק ועמוק,אז לא תמיד וואטים זה מה שקובע,נקודה למחשבה.

מצד שני אני מבין אותו,מהצד זה לא ניראה טוב ולא תמיד אפשר לסמוך על כל מי שנמצא מאחורי המסך,לא כולם מכירים את כולם בצורה כזאת שאפשר לתת אמון,וללכת בצורה עיורת ארי ההמלצה.

גם אי אפשר לצאת בהצהרות בלי כל בסיס,אבל הוא צריך להבין שלא כל דבר בחיים צריך להוכיח,סך הכל אנחנו פה כדי לתת חוות דעת והמלצות מנסיון.

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל הספקנים :

כדאי לכם לקרוא קצת חומר מחו"ל ,

אספתי לכם במיוחד מעט חומר על תופעת ההיפוניקס וההספקים המנופחים .

http://www.audiogroupforum.com/csforum/showpost.php?p=180637&postcount=2

Zed Audio no longer builds amps for Hifonics (or any other company) which means they had to find someone else to design and build their amps...and apparently they didn't find the right place. We used to sell Hifonics at our shop but discontinued selling them due to the quality issues once Zed stopped building

וגם :

http://www.carstereo.com/forum/showthread.cfm?tid=26626

בקטע הנ"ל:

I owned two Brutus 1500D's, and one 1000D. Both were way overated by about 400watts, if you read numerous forums, and reviews about these amps, this issue is brought up enough times.

וגם:

http://forum.carstereos.org/archive/index.php/t-49026.html

הקטע החזק:

הוא מדבר על הברוטוס 1605 brutus

ועל המגבר ש"נתן לו בראש" מתוצרת profile שמוצהר 600 ואט .

"and the profile S P A N K E D the hifonics. Period."

וגם http://forum.sounddomain.com/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=2;t=044514

וגם:

http://forum.sounddomain.com/forum/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=2;t=042784;p=

וגם

http://www.layitlow.com/forums/lofiversion/index.php/t259688.html

"Hifonics most overrated, outside of the obvious boss/legacy etc."

לגבי הBX2005D שמוציא כ954 ואט במקום 2000 (!!)

כנראה שזה היחס בהייפוניקס -בדיוק חצי ממה שמוצהר .

השתדלתי לגוון בפורומים ,כדי תבינו שיש מספיק ביקורות רעות גם בחו"ל.

מגברי זבל עם הספקי על מנופחים ,

ורק אצלנו נמכרים כמגברי תמורה/כסף.

כשתבינו שבנוגע לזבל ,אין דבר כזה של תמורה/כסף- זה רק בזבוז.

לרכוש מוצר גרוע שלא מפיק את מה שכתוב ,

ברור הרי לכולם שהם לא עומדים בהצהרות-אז למה לקנות?

נ.ב.

הJBL לפחות מוצהר לפי תקן מסויים (cea-2006 )

ההייפוניקס לא מוצהרים לפי כלום.

ZZR

פורסם

סבבה,הוכחת בצורה מסויימת את הטענה שלך לחוסר אמינות,למרות שיכלת גם לצטט ביקורות חיוביות,הביקורות היו מעט סובייקטיביות בבחירה שלהן.

עכשיו שאלה אחרת,למה אתה תמיד חייב להתנגח בכולם.?

ושאלה באמת פשוטה,על מה היית ממליץ לבחור לקנות.?הרי רוב החברות מנפחות את הנתונים שלהם מה לעשות.

אני משתדל להיות נייטרלי כמו שאפשר לראות.

פורסם
מידן: כל ההודעה הארוכה שלך. על כל היבטייה המשפטיים. אדוני הפרקליט!

כל זה. ולא ראיתי המלצה אחת אחרת.

הצעה שונה.

משהו!

בוא תמצא לי מגבר ב 1500 ש"ח, (אני מסכים זה לא מעט בלה בלה) שיודע לתת 1000 וואט RMS ב 1 אוהם!!!

יש מקום בתל אביב שנקרא "מובינג" מלשון סרטים.אתה מבקר שם מידי פעם?

אדוני הפרקליט?

קוואטרו תבתכל מה אני המלצתי ותראה 1000 וואט ב 1 אוהם , מגברים שהם לא אנדררייטד והבחור פה ביקש מגבר ב 2000 ש"ח+500 אם צריך.

פורסם
סבבה,הוכחת בצורה מסויימת את הטענה שלך לחוסר אמינות,למרות שיכלת גם לצטט ביקורות חיוביות,הביקורות היו מעט סובייקטיביות בבחירה שלהן.
בחרתי הודעות מהרבה פורומים ,

כל הביקורות מדברות על אוברייטד מטורף של החברה,

הביקורות הטובות מדברות על מחיר נמוך-

אבל כאן המחיר גבוה , אז מה נשאר?!

עכשיו שאלה אחרת,למה אתה תמיד חייב להתנגח בכולם.?

לא מעצבן אותך לראות אנשים שנותנים עיצות גרועות?

אנשים שממליצים על מה שמפרסמים בלוח יד-2 של אותו פורום?

אותי זה מרגיז.

אין לי בעייה עם ההמלצה ,

אבל מי שממליץ על מה שהוא מוכר , לפחות שיהיה הגון וירשום שהוא מוכר את אותו המוצר

בלוח יד 2.

על מה היית ממליץ לבחור לקנות.?הרי רוב החברות מנפחות את הנתונים שלהם מה לעשות.

אני לא יודע מה הוא יכול להשיג , לכן ביקשתי שיפרט:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1083477#post1083477

אני אישית ממליץ על מונו של JL . משומש זו אופצייה טובה במחיר 2K ש"ח.

אני משתדל להיות נייטרלי כמו שאפשר לראות.

גם אני משתדל.

מידן.

ZZR

פורסם

מידן: "הבחור שמפרסם בלוח יד 2" (אני) ממליץ ממה שהוא מכיר ויודע.

הידע שלך, כך נראה, ניזון ממה שאנשים אחרים אומרים, זה יכול להיות בפורומים ברוסיה או באנטרקטיקה מבחינתי. זה ממש לא מזיז לי.

גם נראה לי שאתה מבין, בדיוק את מה שאתה רוצה להבין! בטח אתה גם מסוג האנשים ששומעים באותו אופן.

הדרך שבה אתה עושה את זה היא פשוט מעצבנת וחוצפנית! אין לי דרך עדינה יותר לנסח את זה. אם זה עושה לך טוב? אז סבבה. אני שמח לפחות שאת הסובלימציה של היצרים הסרוטים שלך תוציא כאן בפורום אבל אל תעשה זאת על חשבוני. אין לך שום זכות לכך.

אני את שלי כבר אמרתי בהקשר של להמליץ על משהו שאני מוכר. לך תקרא שוב את מה שכתבתי. וכמו כן מי שמציץ בחתימה רואה בברור מה אני מוכר ומתי. אני לא מסתיר מאף אחד שום דבר.

ואל תלמד אותי על הגינות! חוצפן - יש לך הרבה מה ללמוד בעניין כי מה שאתה עושה עכשיו זה בדיוק להיפך.

אני ראיתי ושמעתי כמה מגברים כאלו בעניים ובאוזניים שלי על סאבים שונים בהתנגדויות שונות שלא נדבר על כך שאצלי אישית ראיתי את המגבר הזה עובד בכל וורסיה אפשרית ויש לי המון מקורות להשוואה (לא בנט על הצג אלא בת'כלס) ועל סמך זה אני ממליץ. אתה לעומת זאת קורא תר'דים אחרים בנט. בדיוק כמו שהם עושים שקוראים כאן את התר'ד שלנו ומסיק מסקנות. אתה יודע כמה פעמים אני קורא תר'דים אחרים ורואה שכתובים שם כל מיני שטויות של ילדים מתלהבים שלא יודעים מהחיים שלהם?

מבחינתי - עד שלא תעשה מבחן מעבדה ותגיד לי שהמגבר הזה לא מוצי 1000 וואט ב 1 אוהם, אני לא אסכים עם מילה א ח ת שתגיד בקשר לעניין הזה. אתה ניזון משמועות ולא יותר.

אגב, זו הפעם הראשונה שאתה לפחות מציע אופציה במקום לרקוע ברגליים ועוד איזה המלצה - לא בכיוון! תראה לי מגבר של JL בהספק 1000 וואט ב 1 אוהם שעולה 2000 או 2500! מה אתה גנוב?

טוב שלא אמרת מגבר מונו של ZAPCO C2K.

GROW UP!

שיהיה לך בהצלחה רבה מאוד.

נ.ב.

נראה לי שצריך לשנות את הכותרת של התר'ד מ"המלצה למונו" ל "המלצה לפסיכולוג" גם אני צריך אחד...:-?

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

יש פה תופעה נפוצה של גודל מדגם שגוי !

גם אם יבואו עכשיו 5 אנשים מהפורום שיגידו שיש להם ניסיון כלשהו עם חברה מסויימת, זה לא אומר כלום !

למה ? כי הם 5, ומגברים כאלה מסתובבים 500000, מן הסתם מתוכם ישנם מרוצים יותר ומרוצים פחות

מידן: אתה מביא דוגמאות מפורומים מחו"ל שזוהי הטעות הבסיסית ביותר שלך, במדינות שבהם המגברים זולים יותר, הסטנדרט הוא גבוה יותר

ההתנצחויות האלו עלולות שלא להיגמר, פותח הת'רד מקבל פחות תשובות ויותר חיכוכים

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מידן: אתה מביא דוגמאות מפורומים מחו"ל שזוהי הטעות הבסיסית ביותר שלך,

נכון, אסור לתת דוגמאות מפורומים בחו"ל,

ובטח לא דוגמאות כאלו שמסבירות את תופעת "הייפוניקס-ואטים ב4 ספרות " .

זו באמת טעות בסיסית.

אני חושב שבמקום זה , צריך לתת לגויים קישור לפורום שלנו, הם בטוח יוכלו ללמוד מאיתנו.

גם אם יבואו עכשיו 5 אנשים מהפורום שיגידו שיש להם ניסיון כלשהו עם חברה מסויימת, זה לא אומר כלום !

תתפלא, לי זה אומר הרבה.

ZZR

פורסם
נכון, אסור לתת דוגמאות מפורומים בחו"ל,

ובטח לא דוגמאות כאלו שמסבירות את תופעת "הייפוניקס-ואטים ב4 ספרות " .

זו באמת טעות בסיסית.

אני חושב שבמקום זה , צריך לתת לגויים קישור לפורום שלנו, הם בטוח יוכלו ללמוד מאיתנו.

תתפלא, לי זה אומר הרבה.

היו מקרים רבים שבהם המליצו גם יותר מ 5 אנשים - וזה לא אמר לך אפילו מעט.

אבל אתה בכל זאת בוחר לסיים כך... :roll:

הרי, אתה מוזן באופן שיטתי מההתנצחויות הללו ונהנה להקניט אנשים בפורום.

אני בטוח שאם מישהו (אני לא אטרח עבורך) יעלה לכאן 5 המלצות על רכיבים

שלא לטעמך (מההיכרות ה"שטחית" שלי איתך, טוויטרים MT11, לנזר)

וכעת ניתן להוסיף הייפוניקס והשד יודע מה עוד, אז שוב, אם מישהו יעלה

וימצא לך 5 המלצות על רכיבים אלו, האם זה יאמר לך הרבה, וישנה את דעתך?

אני בטוח שלא (שזה בסדר גמור גם לדעתי) אבל אתה חייב להוסיף

את המשפט הזה, בשביל שחס וחלילה הלהבה הזו לא תדעך, ותיאלץ לקבל את

ה"פיקס" המציק הקבוע בתר'ד אחר...

לא חסרות המלצות על רכיבים שאתה לא אוהב, אז אל תצא בהצהרות כאלו...

פורסם

לעניות דעתי מגברי היפוניקס הורידו את רמת המגברים בארץ במדה ניכרת בגלל המחיר.

כאשר חברה זו וחברות זבל נוספות מייצרות מגברי מונובלוק הם מרשות לעצמם

לעגל פינות לנפח הספקים ולמדוד את המגברים בעיוותים מקסימלים עד שהסינוס נהפך לגל מרובע...

הסוס של ZED AUDIO מת מזמן.

אולי (אולי!) שומעים חזק והרמקול משתולל אבל הסאונד אוי ואבוי ואם לא די בכך יש התחממויות ושאר ירקות ומשום מה הסאונד נשמע אנמי ורגוע בשביל סאבים.

מהנסיון שהיה לי איתם אני זוכר שהשלט באס שאמור להגביר ב 18DB לא היה מורגש כמעט לעומת מגברים אחרים עם BOOST קטן יותר והספק של 500-700 וואט היה נשמע כמו 200 של מגבר PUNCH ישן בגישור של שני ערוצים.

היפוניקס ברוטוס מזייפים בכל הנתונים.

אם אתה מחפשים רעש חזק זה המגבר בשבילכם.

במגברים קל לזייף אבל שמישהו ייתן לי דוגמא לרמקולים לבאס שהם מייצרים...לעומת חברות אחרות שיודעות לייצר סאבים ומונובלוקים.

יש אלטרנטיבות חדשים ומשומשים צריך רק לחפש ,לבדוק ,לראות ולא לקנות חתול בשק ואז להחליט.

נכון לרבים מהפורום היה ויש את המגברים שלהם ורובנו לא אוהבים לומר ששגינו בקניה ולכן מידן נמצא כאן במלחמה עם הרוב.

עובדה היא שהמצדדים במגברים שלהם או שהם מוכרים אתם או שהיה להם ולא רוצים לפגוע בקונים .

אני אשמח לשמוע חוות דעת כנה של משתמשים שכעת עובדים איתם ולא מתכוונים למכור אותם בעתיד הקרוב ומחפשים יחסי ציבור.

פורסם
לעניות דעתי מגברי היפוניקס הורידו את רמת המגברים בארץ במדה ניכרת בגלל המחיר.

כאשר חברה זו וחברות זבל נוספות מייצרות מגברי מונובלוק הם מרשות לעצמם

לעגל פינות לנפח הספקים ולמדוד את המגברים בעיוותים מקסימלים עד שהסינוס נהפך לגל מרובע...

אולי (אולי!) שומעים חזק והרמקול משתולל אבל הסאונד אוי ואבוי ואם לא די בכך יש התחממויות ושאר ירקות ומשום מה הסאונד נשמע אנמי ורגוע בשביל סאבים.

מהנסיון שהיה לי איתם אני זוכר שהשלט באס שאמור להגביר ב 18DB לא היה מורגש כמעט לעומת מגברים אחרים עם BOOST קטן יותר והספק של 500-700 וואט היה נשמע כמו 200 של מגבר PUNCH ישן בגישור של שני ערוצים.

היפוניקס ברוטוס מזייפים בכל הנתונים.

אם אתה מחפשים רעש חזק זה המגבר בשבילכם.

במגברים קל לזייף אבל שמישהו ייתן לי דוגמא לרמקולים לבאס שהם מייצרים...לעומת חברות אחרות שיודעות לייצר סאבים ומונובלוקים.

יש אלטרנטיבות חדשים ומשומשים צריך רק לחפש ,לבדוק ,לראות ולא לקנות חתול בשק ואז להחליט.

נכון לרבים מהפורום היה ויש את המגברים שלהם ורובנו לא אוהבים לומר ששגינו בקניה ולכן מידן נמצא כאן במלחמה עם הרוב.

עובדה היא שהמצדדים במגברים שלהם או שהם מוכרים אתם או שהיה להם ולא רוצים לפגוע בקונים .

אני אשמח לשמוע חוות דעת כנה של משתמשים שכעת עובדים איתם ולא מתכוונים למכור אותם בעתיד הקרוב ומחפשים יחסי ציבור.

אולי תאיר את עינינו מה הנסיון שלך עם המגברים שלהם. אתה נשמע לי קצת מסתורי. מה קרה, חזרת בך?

גם אצלך ה"ידע" נובע מנסיון וירטואלי, או שאשכרה הוצאת את עצמך מהבית מדי פעם באמת לשמוע מערכות?

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ל smash1

רוב החברות מזייפות נתונים - לא רק הייפוניקס.

כבר מזמן השלמנו עם זה...

כל עוד שהרכיבים מספקים לנו את אשר אנו צריכים, ובמחיר הנכון - אז הכל בסדר.

תוסיף לכך שאנו חיים במדינה שגובה מאיתנו מחיר גבוה על רמת חיים "נורמלית" ותווכח שהמגברים

הללו (מחיר נמוך עם תמורה טובה) ותבין שלרוב זו עסקה לא רעה כלל.

פורסם

אפשר להמליץ כאן מונו? או שזה תרד אחר?

אני ממליץ על מונו של CUTTING EDGE,לי יש אחד כזה ואני ממש מרוצה ממנו,נותן את התמורה המלאה לכסף שהוא שווה.

http://www.caraudiomag.com/testreports/0201cae_cutting_edge_ce1000m_class_ab_mono_car_amplifier/

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מת, באמת?

הוא חי, בועט וטוב מתמיד.

http://www.zedaudio.com/products.html

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

כנראה לא הייתי ברור

הייפוניקס נחשבה בעבר לחברה מעולה בתחום המערכות לרכב בזכות ZED AUDIO שתכננו להם את המגברים אבל כבר מזמן אין שיתוף פעולה בין שני החברות ,לכן הייפוניקס כבר לא יכולים לרכב על המוניטין של ZED AUDIO בעבור הייפוניקס הסוס מת אבל ככה סתם זה סוס נחמד.

ZED AUDIO=הסוס

קפיש?

מת, באמת?

הוא חי, בועט וטוב מתמיד.

http://www.zedaudio.com/products.html

• תוכן חדש...