Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז קודם על אני חייב לציין שהופתעתי לטובה..

יש לי מיצובישי סופר לאנסר 97 ידנית

בדקתי מספר פעמים את צריכת הדלק שלה והיא עמדה בממוצע פחות או יותר לפי היצרן

(1 ליטר ל 13 ק"מ)

בסופ"ש האחרון יצא לי לנסוע לטבריה משדה תעופה בן גוריון שבתחילת הדרך מילאתי את המיכל.. יותר נכון פיצצתי אותו עד הפקק

עשיתי בסופ"ש הזה 404 ק"מ מדוד ולפני החזרה הבייתה נכנסתי לתדלק ופיצצתי את המיכל עד הפקק...

(כמו שיצאתי)

נכנס ל 22.9 ק"מ ל 404 ק"מ... ממוצע של 17.6 ק"מ ל1 ליטר

כמובן הנסיעה נעשתה ללא מזגן (בגלל בעיה של סחיבה) אוטו עם 5 אנשים ובגאז' מפוצץ עד אפס מקום

בנסיעה עם גז קבוע יחסית בין 100-120 כמובן האוטו אחרי טיפול גדול.. טימינג, תושבת טיימינג ניקוי מצתים, החלפה של כל הפילטרים

מים שמן אויר דלק בנוסף תוסף דלק...

כיצד אני יכול לשמר את הצריכה הנמוכה של הדלק בהתחשב בכך שהאוטו אינו חדש (97) עם מעל ל 180,000 ק"מ

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

עדיף מאזדה 3 עם דלקן מאשר M3 בלי דלקן

פורסם

(לידע כללי)

איך מדדת את צריכת הדלק של האוטו? אני לא יודע את צריכת הדלק של האוטו שלי ורוצה לדעת...

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תעשה טיפולים בזמן,דאג לנקיון חלקיו הפנימים של הרכב, תקפיד לעשות זאת ותשמור על הרכב, מכל הבחינות. איני רואה סיבה למה שצריכת הדלק תעלה.

כמו כן, פירסמת בפורום הלא נכון, תפרסם בטכני,אחזקה וטיפולים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

סליחה שאני מקלקל קצת את החגיגה, אבל הנתון הזה נראה קצת חריג לתנאים שתיארת, כלומר: עומס גדול מאד, מהירות קצת גבוהה (לרוב נתוני היצרן מתייחסים ל90 קמ"ש חסכוניים), ונתוני הדרך שכוללים חוץ מכביש 6, גם לא מעט רמזורים, עליות ובוודאי קצת הסתובבויות בנתב"ג ובטבריה.

כל אחד מהדברים שהזכרתי מגדיל במשהו את צריכת הדלק.

אני מציע שתבדוק היטב את הנתונים שלך. אם למשל טעית בספרה וכמות הדלק הנכונה היא 29.2ליטר ולא22.9 ליטר, תקבל 13.8 קמ/ליטר שהם הרבה יותר ריאליים ונתון מכובד כשלעצמו.

פורסם

ULY צודק ב 100%. משהו כאן לא הגיוני.

בהנחה שמדדת נכון, יכול להיות שמדובר בזיוף של משאבת הדלק ואולי מד המרחק במכוניתך מזייף.

17.6 ק"מ לליטר בתנאים שציינת ממש לא הגיוניים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

17.6 ק"מ לליטר בסופר לאנסר? גם אני אני אראה אני לא אאמין ואאשים את כל העולם כולל את הספידומטר בזיוף

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מיכל של סופר לאנסר הוא בין 45 ל 50 ליטר.

לא 23 ליטר, אם גמרת את המיכל עד הסוף ועשית 404 קילומטר הנה התוצה האמיתית של 1 ל 9 ולא 17 קילומטר לליטר בנזין.

תמלא מיכל עד הסוף שזה בערך 50 ליטר סע לרוב לבד בכביש בין עירוני מהירות 80-90 שהרכב ריק ואז תראה את התוצאה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
מיכל של סופר לאנסר הוא בין 45 ל 50 ליטר.

לא 23 ליטר, אם גמרת את המיכל עד הסוף ועשית 404 קילומטר הנה התוצה האמיתית של 1 ל 9 ולא 17 קילומטר לליטר בנזין.

תמלא מיכל עד הסוף שזה בערך 50 ליטר סע לרוב לבד בכביש בין עירוני מהירות 80-90 שהרכב ריק ואז תראה את התוצאה.

הוא כתב שמילא עד הסוף, הוא לא כתב שגמר את המיכל עד הסוף.
פורסם

נסעתם 5 אנשים , רכב עמוס, 404 קילומטר , בלי מזגן :shock2:

אני מבין שעם מזגן לא הייתם מגיעים.. . {נא לא לצרף את הקישור המקובל כי אלו 2 נקודות ורווח + נקודה}

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...