Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

אני די חדש פה .. נעים מאוד :smile:

אני צריך בבקשה המלצה לרדיו דיסק לרכב MP3 עד 250$ מהדיוטי פרי .....

חשוב שלא יהיה פאנל מתהפך (כי הפלאט כבל נקרע לי כבר פעם אחת.. :sad: )

שיהיה מחברה טובה .. :smile:

אם אפשר שיקרא Multisessions Discs אבל זה פחות קריטי

אם יש אחד שקורא גם דיסקים של DVD עם חיבורי RCA ל-LCD בתוספת קטנה של כסף אז גם טוב :smile:

תודה !!!!!!

פורסם

שמע הרבה זמן לא הייתי בדיוטי פרי אז אני באמת לא יודע על מה להמליץ לך אבל למיטב ידיעותי 250 דולר לא יספיק לך בחיים לקורא די וי די עם יציאה לLCD זה אמור להיות הרבה יותר יקר אלא אם כן זה איזה זבל סיני כזה...

פורסם

רציתי המלצה ל-MP3 רגיל .. לא רוצה ל-DVD

אמרתי אם אפשר בתוספת קטנה אז סבבה

אבל אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 רגיל

יש המלצות ??

פורסם

אני הייתי ממליץ על clarion סידרה **3 הזולה יותר או **dxz6 שקצת יותר יקרה זו ההמלצה שלי היא אמינה בטירוף יפה וסאונד שלדעתי כמעט אין מתחרות...

בהצלחה

פורסם

קניתי לאחרונה את הקלירון 6 מהדיוטי פרי והוא עלה 240 דולר הבעיה שהוא היה אחרון ואני לא יודע מה יש עכשיו אבל הוא מומלץ בחום

פורסם

deadeye

אם יש לך אותו הרבה זמן ואתה מכיר את כל הפונקציות תוכל בבקשה להגיד לי איזה פונקצויות מיוחדות יש לו! יש לי אותו איזה שבועיים ועדיין לא יצא לי לשחק עם הפוקציות שלו...

AcidBurn10

קח!

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DXZ646MP&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

יש לי חנות אמינה וטובה שמוכרת ביותר זול ברחובות אם אתה רוצה.

• תוכן חדש...