Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והנה הסירטון הראשון.

הסרט בינתיים לא ערוך, ללא מוסיקה ועם הדיבורים של הצעירים מסביב :-)

הפריי סטייל :

חסכת לי, תודה רבה!! ;-) אחלה סרטון, ות'אמת, עדיף בלי מוזיקה, מי שאוהב מכוניות ובמיוחד באירוע דריפטים לדעתי צריך לשמוע רק מנוע צורח וצמיגים נשחקים.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:puppydoge:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

כמה רציתי להיות שם...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מוזר מאוד, בתמונה המצורפת לא שמתי אף פילטר מול העדשה, החדות נראית סבירה בהחלט ולא זכור לי שהיה היום סגרירי במיוחד, אבל עדיין יש מעין מסך אפרפר מעל כל השטח המצולם, שאני פשוט לא מצליח להבין את מקורו :twisted: :twisted: :twisted:

האם תוכלו, ילדים, להסביר לי מה רואים בתמונה?

:wink:

זה בגלל שאתה מצלם עם A70. :arrow:
פורסם
היה ארוע בהחלט מהנה. חבל שקהל מצומצם הגיעה לארוע.

יניב

חבל? :roll:

הבאסה הכי גדולה של האירוע הייתה כאשר בשערי הכניסה לקיבוץ והמתחם עמדו שיירות של מכוניות ואנשים שרצו להיכנס ומנהל האירוע נאלץ בצער רב ותחת איומים וקללות להחזיר את האנשים האלו לאחור!

מה שכן חברה, האירוע הזה היה סה"כ אירוע אחד מתוך שלושה מתוכננים אז יהיה לכם עוד הרבה הזדמנויות לראות חתיכות צמיגים מתעופפות באוויר ;-)

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

סרטון נחמד מאוד, אבל למה להשתמש במוזיקה מהסרטון ההוא של ההתרסקויות בראלי, המכיל את הקולות של הרכבים? :S

!AWDSOME

פורסם
והנה הסירטון הראשון.

הסרט בינתיים לא ערוך, ללא מוסיקה ועם הדיבורים של הצעירים מסביב :-)

הפריי סטייל :

כבר יש מוזיקה של מנועים בסל"ד גבוה וצמיגים צורחים :-)

וכל הדיבורים שלכם הרגו אותי:

"תעשי דריפט!" (ההיא עם הקטנוע)

"ברררררר."

"לדעתי זה היה נוראי אבל בוא לא נגיד את זה שמצלמים."

"התכוונתי לפילנג'י, לפילנג'י השמאלי."

"וואסח, קוראים לזה וואסח!"

"מעניין איזה סוליות יש לו בנעליים, בטח מישלין."

"זה לא האוטו שלו, אני חושב שבגלל זה הוא טוב, אין סטנטימנטים חביבי."

"זה נשמע כמו איזה קטיושה בדרך."

"בכל צילינדר, בכל ירידה, שותה ליטר."

"פה פה פה פה פה פהה פהפהפה." (חיקוי של הפיירבירד בסל"ד נמוך)

"לאטצ' אוף שמוק"

:roflmao::loco:

פורסם

אני לא הייתי בשלב הזה של התחרות .

אבל בהתחלה היה מקצה של כיכר , אח"כ שמיניות ואז הלכתי (לא הייתי עם הרכב שלי והייתי חיב ללכת..).

לדעתי ההשתוללות היתה בסוף כ"שואו" לקהל.

סה"כ היה נחמד , קצת נמרח בהתחלה.

לדעתי האישית בני נהג הכי טוב משמעותית! וסחתיין רציני על הנהיגה.

אז מהם ה3? או שמא זה היה אימון...?

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אני רואה שאנשים הגיעו למרות שהנהלת המקום ביקשה מהצופים לא להגיע, נחמד מאוד.

בכל מקרה, שמח לשמוע שכן התקיים אירוע, ושהמשתתפים, והצופים שכן הגיעו נהנו.

מקווה שבפעם הבא יהיה יותר פורה.

אני וחברי לא ראינו ביכלל שבוטל, לכן הגענו ולא היה גם שום זכר לזה שבוטל גם בכניסה, סתם היה ניראה כאילו לא הגיעו הרבה אנשים.

היה ארוע נחמד ביותר, הכיכר בהתחלה והשמיניות היו הדברים היותר מובנים, אח"כ כל העסק התחיל להסתבך והקהל לא בדיוק הבין את התווי של המסלול אבל עדיין היה נחמד ליראות צמיגים נישרפים:-)

באמת אפשר ליראות שה-ב.מ.וו הלבנה ברמה אחת מעל כולם

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

באמת אפשר ליראות שה-ב.מ.וו הלבנה ברמה אחת מעל כולם

ITS NOT THE RIDE... ITS THE RIDER.

מה שהוכח ב"הדרכה" הזו - זה שהנהג עושה את כל ההבדל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
רבותי זה לא דריפטינג זאת השתוללות

ואני מקווה שהמארגנים או שקבעו חוקים ברורים לדריפטינג או שיפסיקו את ההשתוללות

יפסיקו את ההשתוללות ?? מה לא ברור בכותרת פרי FREE STYLE ? או שאתה רוצה שיפרשו לך את זה לעיברית אז הכוונה היא סגנון חופשי - כל נהג שהיה שם קיבל זמן קצוב (לא יודע בדיוק כמה )

להראות מה הוא יודע מעבר לתרגילים שהמארגנים בנו בשביל הנהגים ואם זה לא דריפט אז מה כן ?

אם אתה צריך יותר הסברים גש לשרשור זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=124235&highlight=DRIFT

ועכשיו אחרי שהבנת ( אני מקווה ) אולי תשנה את דעתך לפני שאתה מסיק מסקנות שגויות.

יוני

פורסם

היה ארוע נחמד ביותר, הכיכר בהתחלה והשמיניות היו הדברים היותר מובנים, אח"כ כל העסק התחיל להסתבך והקהל לא בדיוק הבין את התווי של המסלול אבל עדיין היה נחמד ליראות צמיגים נישרפים:-)

בגלל ביטול הארוע נאלצנו לבטל את מערגת ההגברה וה DJ. אחרת היינו יכולים להסביר לצופים המון דברים שהיו חסרים:

את אופי התרגילים

את הדברים שאליהם השופטים שמים לב

קצת על הרכבים/הנהגים

וכמובן הסבר על המסלול הסופי...

פורסם

שלום לכולם

אני לא מבין גדול בדריפטים, אבל לצערי ממה שראיתי בסרטון , אני בתור אחד

שהספורט המוטורי חשוב לו מאוד , וגם בתור מארגן אירועים דומים ,לא הייתי מאשר נסיעה בהחלקה עם דלת פתוחה !!!!!

מה יגידו אלה שלא רצו לאשר את האירוע ?

עם כל הכבוד אני לא מסוגל להבין איך לא עצרו את הרכב ברגע שהדלת נפתחה !! אנו נותנים להם תחמושת כדי להציג אותנו כמשתוללים ופורעי חוק !

שבוע טוב

מישל

• תוכן חדש...