Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה קרה??

האירוע התבטל וסתם הגיעו כמה חבר'ה לתת הצגה??

אז מה ראיתי שכולם שם אמרו שזה הגמר..?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
31/8 אלטרנתיבי הצטרפה למשפחת נפגעי הספורט המוטורי ....

לכל חובבי הנהיגה וה DRIFT, ערב טוב !

לסיכום – אנו נקיים מחר הדרכת DRIFT לכל הנרשמים ללא קהל.

אנו נאלצים בצער רב לבקש מהקהל שהתכוון להגיע – לא להגיע ולחסוך מכולנו חיכוך מיותר עם כוחות הבטחון.

להתראות בארועים הבאים !

לילה טוב, איתי מנכ"ל אלטרנתיבי

זה מה שראינו.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

...

חבל מאד..

מישהו יודע לאן מיועד האירוע לזוז?

פורסם

מוזר מאוד, בתמונה המצורפת לא שמתי אף פילטר מול העדשה, החדות נראית סבירה בהחלט ולא זכור לי שהיה היום סגרירי במיוחד, אבל עדיין יש מעין מסך אפרפר מעל כל השטח המצולם, שאני פשוט לא מצליח להבין את מקורו :twisted::twisted::twisted:

האם תוכלו, ילדים, להסביר לי מה רואים בתמונה?

:wink:

100_0012_800.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מוזר מאוד, בתמונה המצורפת לא שמתי אף פילטר מול העדשה, החדות נראית סבירה בהחלט ולא זכור לי שהיה היום סגרירי במיוחד, אבל עדיין יש מעין מסך אפרפר מעל כל השטח המצולם, שאני פשוט לא מצליח להבין את מקורו :twisted: :twisted: :twisted:

האם תוכלו, ילדים, להסביר לי מה רואים בתמונה?

:wink:

לא יודע מה רואים שם, אבל אני מכחיש כל קשר ;-)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ח"ח על האירגון של ההדרכה, רואים שהייתה הדרכה מסודרת ומאורגנת.

שמחתי לפגוש כמה חברי פורום, במיוד את X PLANE שעוד לא קיבל מספיק הרצאות ממני על נהיגה :)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון- תודה איש, אתה מחמיא לי... ;)

רוני- באמת מוזר. אולי ערפל? בכל מקרה, התמנה צולמה בדיוק מהמקום בו ישבתי במשך כל היום. מוזר שלא ראיתי אותך...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

כל הכבוד לאלטרנתיבי על אירגון האירוע. למרות הביטול הגענו ומי שויתר ולא בא הפסיד בגדול. היה ארוע בן זו_ה!!!!! כמות עשן שלא מביישת תחנת כח וגומי שרוף כמו בסרטים. היה מופע פריסטייל ברמות וחבל רק שהמשטרה קלקלה להרבה אנשים ארוע מגניב ובילוי של יום שישי בכיף, ורק בגלל בורות וטיפשות של כמה בעלי תפקידים שם שחושבים שכל ארוע מוטורי הוא מרוץ פרוע ולא חוקי. אנשים שם נפלו על הראש וחיים 100 שנה אחורה מבחינת ידע ומודעות, וחבל שכך.

פורסם

היה ארוע בהחלט מהנה. חבל שקהל מצומצם הגיעה לארוע. אני מקווה שבארוע הבא יהיו הרבה חובבי מוטוריקה.

הארוע זרם ותיקתק כמו שעון. היו 9 מתחרים והאמת לא צריך יותר מזה. גג -15 משתתפים.

היה הרבה אקשן ובעיקר הרבה צמיגים מפורקים. :onfire:

אין ספק שבני שיחק אותה והיה רמה מעל כולם.

קבלו את תרומתי הצנועה בפרסום 6 תמונות מהארוע.

מחר הפרסם עוד שישיה.

יניב

PICT0169.JPG

PICT0197.JPG

PICT0201.JPG

PICT0218.JPG

PICT0223.JPG

PICT0209.JPG

when you shoot shoot dont talk

פורסם

תמונות יפות מאד יניב ;)

הבחור (סלחו לי שאני לא יודע שמות) בBMW הלבנה, יש לו את זה!

פורסם

שאלת תם...

אשמח לדעת (אפילו בפרטי) מי היה הבחור עם הרעלי שנסע איתי ועם חבר שלי (MX5 + MX3) ב"שיירונת" מכביש 4 עד לצומת הכפר הירוק...

היה NICE.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני רואה שאנשים הגיעו למרות שהנהלת המקום ביקשה מהצופים לא להגיע, נחמד מאוד.

בכל מקרה, שמח לשמוע שכן התקיים אירוע, ושהמשתתפים, והצופים שכן הגיעו נהנו.

מקווה שבפעם הבא יהיה יותר פורה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...