Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ושיתופי הפעולה הצרפתיים-יפניים בעת הנוכחית בכלל יטרפו את הקלפים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תיקון קל,

האוקטביה מקבילה לבורה/ג'טה.

הפאסאט לסופרב.

לא בדיוק.

האוקטביה היא בין הבורה\ג'טה לפאסאט. ז"א טיפה יותר גדולה מהבורה וטיפה יותר קטנה מהפאסאט.

והסופרב טיפה יותר גדולה מהפאסאט (ב10 ס"מ בבסיס גלגלים).

אבל בעיקרון באיבזור פנים, הם מקבילות כמו שאמרת.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

האוקטביה היא בעלת בסיס גלגלים/פלפורמה זהה לבורה/ג'טה עם תא מטען יותר גדול וממוצבת מולן (ולא מעליהן) ולא מול הפאסאט.

פורסם

אף אחד לא אמר שהיא מוצבת מול הפסאט

הצ'כים פשוט בנו אותה יותר גדולה מהבורה (לפי קאר פוליו)

ופלטפורמה זהה לא מחייבת בסיס גלגלים זהה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

אתם צודקים בדגמים החדשים המרחק סרנים\בסיס גלגלים הוא שווה בין שני (בעצם כל הדגמים)

בדגמים הקודמים הבסיס באוקטביה היה גדול יותר

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

LEON, למה אתה מתעקש על נתון לא נכון ששלפת ממעמקי מוחך הקודח?

לדור הקודם של פולקסווגן גולף, פולקסווגן בורה, אאודי A3 וסקודה אוקטביה היה בסיס גלגלים משותף של 2.51 מטר.

תבדוק את עצמך לפני שאתה מפרסם פרטים לא נכונים.

פורסם

גם הלאון/טולדו עם 2.51 בדור קודם.

ככל הידוע לי, היחידה שמשתמשת בפלפורמה של הגולף ובעלת בסיס גלגלים שונה (קצר יותר), היא ה-TT, עם 2.42 בדגם הקודם ו2.468 בחדשה.

פורסם

ALX שלום

מוחי אכן קודח ליפעמים הוא גם מתחמם יותר מידי אני מודע לזה

אבל עדיין האתר הזה אומר שבורה 04 2512 מ''מ

http://www.conceptcarz.com/vehicle/z7626/Volkswagen_Jetta/default.aspx

וסקודה אוקטביה 04 2578 מ''מ לפי קאר פוליו

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=139403&Skoda

אני מוכן להודות בטעיות שלי אבל האתר הזה (לגבי הבורה/ג'טה) הוא השלישי שחיפוש בגוגל נתן לי (שליפעמים אם לא בד''כ מומלץ כאן בפורום תוך כדי משפטים של ''זה מה שחיפוש קטן בגוגל מניב'')

אם אתם מוכנים להגיד לי שהאתרים הללו לא אמינים אז אני יודה בטעותש לי ויסכים איתכם

פורסם

במקרה הזה CARFOLIO טועה. אתה יכול למצוא את המידע הנכון באתרי היצרנים.

כבעלים לשעבר של סקודה אוקטביה, אני יכול לאשר שבסיס הגלגלים שלה הוא 2.51 מטר. (נמדד לבקשתי במכון פרונטים משני צידי הרכב)

• תוכן חדש...