Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בביטול סרגל כלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם התוכנה חשובה לך והסרגל שלה לא, אז:

גש לאיזור הסרגל, לחץ מקש ימני של העכבר והסר את הסרגל שלה.

אם אתה לא מצליח להסיר אותה, אז יש משהו מסריח פה...

הורדת סרגל כלים.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

זה בחור רציני עם אנטי וירוס נורמלי... כל הכבוד!

בכל מקרה, תוכנות שמתקינות לך סרגלי כלים, הם תוכנות בדרך כלל מפוקפקות, להוציא יאהו גוגל איי סי קיו ומסנג'ר... תחשוב אם ניתן למצוא תוכנה אחרת יותר ידידותית למה שאתה מחפש, כי אם אתה מחפש לעשות RIP לדיסקים, ניתן לעשות את זה עם MEDIA PLAYER, שם התוכנה שהתקנת מעורר בי חשדות...

פורסם

ביג מק (יש קשר למקדונלדס? ;) ), אפשר להסיר את הרוגלה בלי התוכנה, ואם אי אפשר - סימן שהיא מיותרת במחשב - נראית תמימה אך נולדה להרס.

FREE RIP נשמע כמו קבר חינמי :D , וברצינות - אם מדובר בתוכנה ל"קריעת" שירים - יש כמה מתחרות נפוצות בשוק, מה גם שMEDIA PLAYER יודע לעשות זאת.

על הסתרת הסרגל לא הייתי מייעץ, למרות שזה אפשרי לרוב - מכיוון שזה רק להתעלם מהבעיה, לא לפתור אותה - לרוב רוגלות מאטות את המחשב ומציקות.

פורסם

ביג מא'ק-

עשיתי מה שרשמת לי וזה נימחק

תודה לכולם.

אני לא איש של מחשבים , אישתי אומרת לי כל הזמן קנה מחשב חדש ותשאיר את זה לילדים.

(פנטיום 4 1.4 )

אבל זה מספיק למה שאני יודע לעשות .

ירון מאיר

פורסם

אני לא איש של מחשבים , אישתי אומרת לי כל הזמן קנה מחשב חדש ותשאיר את זה לילדים.

(פנטיום 4 1.4 )

תגיד תודה, יש לך מחשב זהב...

לי יש פנטיום 3 450. המחשב אצלי כבר 6 וחצי שנים! (וגם יהיה אצלי עוד המון המון שנים).

מה לעשות כאשר אתה בצבא ומרוויח משכורת רעב, אין לך כסף אפילו לחשוב בכיוון של מחשב חדש.

לפחות זיכרון של 256 מגה יש לי וזה בזכות שקיבלתי את זה, לא קניתי, אחרת גם זה לא היה... (היה לי 64 מגה עד לפני כמה חודשים).

פורסם

לפני 6 שנים לא מכרו כאלה STIO.

המחשב שלי חוגג 6 עוד כמה חודשים ואני על P4 2.0

*שאגב התחיל כמשפחטומתית 1.6GHZ וקיבל שדרוג מנוע ל2.0 בעקבות טעות במוסך..אהמ.. מעבדה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...