Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי לא בדיוק אותי, אבל את חבר שלי.

יש לו מזדה 626 שנת 97. והיום אחרי כמה הסקנת מסקנות הגענו בוודעות למסקנה שאוטו שנת 97 יד 4 אין מצב שיש לו 70K ק"מ רק... אז הנחנו שהבעלים הקודמים הורידו את הקילומטראז.

יש דרך לעלות על זה, לבדוק איזה חלק מהמכלולים, משהו ?

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

תנסה לברר עם הבעלים הקודמים איפו טיפלו לאחרונה ברכב ותקווה שזה מוסך מסודר שרושם ק"מ לפני כל טיפול

אם אכן "טיפלו" בק"מ זה עברה פלילית :!: ולדעתי תתבע את המוכר אבל אל תשכח שחובת ההוכחה שלך.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

זה אני יודע אבל העניין הוא שלפי מה שהבנתי מהחבר האוטו נקנה ממגרש

בכל מקרה, יש איזה משהו שאני יכול לבדוק באופן כללי לדעת כמה עבר על המנוע,

בלאי של משהו, פלאגים אנערף, פיח איפשהו

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

לא ניתן לדעת בוודאות האם מד-המרחק שונה.

כל בלאי מצטבר שיכול להעיד כביכול על ק"מ גבוה, ניתן לטעון כלפיו על טיפול ו/או שימוש לא נכון/סביר.

לדוגמא:

גלגל הגה ותפוח ידית הילוכים שחוקים/משופשפים יעיד על שימוש רב ברכב או שבעל/יו של הרכב היה בעל ידיים מסוקסות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא ניתן לדעת בוודאות האם מד-המרחק שונה.

כל בלאי מצטבר שיכול להעיד כביכול על ק"מ גבוה, ניתן לטעון כלפיו על טיפול ו/או שימוש לא נכון/סביר.

לדוגמא:

גלגל הגה ותפוח ידית הילוכים שחוקים/משופשפים יעיד על שימוש רב ברכב או שבעל/יו של הרכב היה בעל ידיים מסוקסות.

עמית

אפשר להוכיח אם תמצא רישום קילומטרים קודם של האוטו שגבוה מהרשום על מד המרחק(במחשב של מוסך מורשה למשל).

אפשר לנחש ע"י (בנוסף לסימני ההגה וידית ההילוכים שציין עמית):

גומי דוושות שחוק

שפשוף של השטיח מתחת לרגלי הנהג

מתגים רופפים

סמני זיעה בריפוד דלת הנהג

כסא נהג בלוי

דלתות - במיוחד נהג- שציריהן רופפים.

צמיגים לא מקוריים על אוטו עם פחות מ 80 עד 100K ק"מ

נמרוד

פורסם
צמיגים לא מקוריים על אוטו עם פחות מ 80 עד 100K ק"מ

נמרוד

ואיך זה קשור??

צמיגים מחליפים לפי ק"מ ו/או שנים במקרה שלנו זה לא רלוונטי כי האוטו כ- 6שנים על הכביש ובטוח החליפו צמיגים.

הקטע של מגרש מאוד מחשיד :mad:

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

לדעתי הדבר היחיד שיכול לעזור באמת זה לבדוק במוסכים כי שם תמיד רושמים קילומטראז' אחרי כל טיפול.. אולי האוטו כבר ב2000 היה לו 100K..

בכל מקרה יש מצב גם שהאוטו עשה רק 70K, מדובר בסך הכל על 10 אלף לכל שנה.. זה לא מוגזם ולא מפתיע.. יש הרבה רכבים כאלו על הכביש.

פורסם

בעקרון יש דרך - אפשר ללכת למכון ספידומטרים ולבקש שיבדקו אם מישהו התעסק עם הספידומטר. במכון פותחים אותו ובודקים את מצב האבק...

אם מישהו טיפל בו לאחרונה, רואים סימנים על האבק שבפנים או שהספידומטר נקי בצורה חשודה. ככה אבא שלי היה בודק פעם, אז אולי זה רלוונטי רק לספידומטרים ישנים.

חוץ מזה יש עוד דרך - אם יש לו ספר טיפולים, ישנם טיפולים שהיו צריכים להערך ב-50K או 60K תלוי בהגדרות יצרן. צריך לבדוק מתי לאחרונה בוצעו הטיפולים האלו.

אם מישהו מעוות את נתוני הק"מ של הרכב שהוא מוכר, מלבד העניין הפלילי של מצג שווא במכירה ועיוות המחיר - ישנה גם בעיה של קביעת מרווחי טיפולים אמיתיים לרכב!

כלומר אם רכב עם 90K שונה ל-50K אז טיפול 100K יבוא מאוחר מדי!

• תוכן חדש...