Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לא מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם ( שוב הטיוטה )

הרכב שברשותי צורך הרבה דלק ( הסיבות / פתרונות לכך מעולם לא סוכמו)

אחד הגורמים לדעתי הוא הנסיעות הקצרות שאני לוקח בתוך העיר ( כביש ז'בוטינסקי לדיוק )

המנוע עדיין קר, הצ'וק כנראה פתוח, והדלק זורם כמו שמפנייה.

לזה אין לי פתרון, זה המסלול שלי.

הבעיה היא : למנוע לוקח לפחות 10 דקות להתחמם !!!

כלומר אחרי 10 דקות של נסיעה בפקקים של הבוקר, המחוג מתייצב קצת מתחת לאמצע ..

מה עושים ?, האם זו הבעיה ?

לתשובתכם אודה.

שיפוט טוב נובע מניסיון, והניסיון נובע משיפוט גרוע.

פורסם

האם ישנו טרמוסטט באוטו?

במידה ויש הוא כנראה תקול במצב פתוח,ולכן לוקח לאוטו זמן להתחמם,מצב זה גורם לזלילת דלק.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

RAN תודה על התגובה המהירה.

אה, יש טרמוסטט ברכב.

עשיתי ניקוי ראדיאטור לפני כמה חודשים, וביקשתי לבדוק את מצב הטרמוסטט ( לא חושב שהחליפו פעם ).

המכונאי הוציא אותו ובדק אותו לידי ( בדק שהוא זז, + ביצע בדיקה עם מים חמים ), יצא בסדר.

אולי אבדוק זאת שוב .. ?

פורסם

יש כל מיני טרמוסטטים שטמפ' עבודה שלהם שונה לכן תבדוק זאת. אם זה אוטו ישן (קרבורטור) תבדוק את הצ'וק והמלצה שלי זה שרצוי שתחמם קצת יותר את האוטו שלך בבוקר לפני הנסיעה.

תן לנחש האוטו שלך צרפתי?

DROZD

פורסם
יש כל מיני טרמוסטטים שטמפ' עבודה שלהם שונה לכן תבדוק זאת. אם זה אוטו ישן (קרבורטור) תבדוק את הצ'וק והמלצה שלי זה שרצוי שתחמם קצת יותר את האוטו שלך בבוקר לפני הנסיעה.

תן לנחש האוטו שלך צרפתי?

האם טיוטה סטארלט הוא צרפתי ובעל קרבורטור?

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב הנ"ל מודל 92 ואכן בעל קרבורטור.

טויוטה היא חברה יפנית, כנראה הוא לא ראה שציינו את סוג הרכב.

לפותח השרשור:

שאתה נוסע על 90 קמ"ש בכביש מהיר, מד החום מראה על הרבע/ אמצע או על האפס?

פורסם

תן לנחש האוטו שלך צרפתי?[/QUOTE] מכיוון שהגענו למסקנה שהרכב לא צרפתי, נסיעה עם צוק משוך מעל שני דקות . היא מיותרת, גורמת לבזבוז דלק, לפיוח מצתים ולבלאי למנוע.

אין צורך לחממם את הרכב, עברו חלפו מהעולם, ההמלצות לחימום רכב במקום, יש להניע עם צוק ולהמשיך בנסיעה, עד להגעת המנוע לטמפרטורת עבודה (כשתי דקות מקסימום!) ואז להחזירו למקומו.במקרה של צוק אוטומטי, תוך כדי נסיעה הוא מנוטרל מעצמו.

יש לבדוק אפשרות של תרמוסטט תפוס במצב פתוח, והצתה לא מכוונת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה לכל העוסקים בנושא :

היה לי רכב צרפתי, החלפתי ליפני בגלל התכונות הצרפתיות השליליות ( יש גם חיוביות ) ובכל זאת נפלתי ..

בנסיעה רגועה וארוכה על 90 קמ"ש, המחוג מתחיל לרדת לקו האחרון לפני הסימן C .

למה ?

פורסם

כי התרמוסטט היה תקוע במצב פתוח ולכן המנוע היה מתקרר מתחת לטמפרטורה הקבועה עלידי היצרן

יום טוב גם לך

פורסם

כנראה שאין לך תרמוסטט בכלל. בצע חיפוש בפורום.

אם ארכן אין , ואתה מחליט להרכיב אחד -שים לב היטב שהוצאת התרמוסטט לא באה לעקו בעיית התחממות - שלא תשרוף אטם ראש בטעות.

פורסם

עדין לא הבנתי את הענין הזה, כל אחד אומר משהו אחר.

התנעה ראשונית בבוקר, (רכב אוטומט שנת 2006 לדוגמא) האם צריך לחכות כמה שניות או שישר להתחיל לנסוע?

תן לנחש האוטו שלך צרפתי?[/QUOTE] מכיוון שהגענו למסקנה שהרכב לא צרפתי, נסיעה עם צוק משוך מעל שני דקות . היא מיותרת, גורמת לבזבוז דלק, לפיוח מצתים ולבלאי למנוע.

אין צורך לחממם את הרכב, עברו חלפו מהעולם, ההמלצות לחימום רכב במקום, יש להניע עם צוק ולהמשיך בנסיעה, עד להגעת המנוע לטמפרטורת עבודה (כשתי דקות מקסימום!) ואז להחזירו למקומו.במקרה של צוק אוטומטי, תוך כדי נסיעה הוא מנוטרל מעצמו.

יש לבדוק אפשרות של תרמוסטט תפוס במצב פתוח, והצתה לא מכוונת.

בברכה

צביקה

פורסם

אתה מניע.. שם חגורה בודק מראות וכו שם איזה תחנה או דיסק במערכת ונוסע.

ונוסע רגוע עד שהמנוע מגיע לטמפרטורת העבודה שלו.

מה שאני אומר זה רצוי לחכות כמה שניות ואז לנסוע

• תוכן חדש...