Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע את סדר היצרניות רכב הכי אמינות?

היה כזאת כתבה שמעתי לא מזמן בידיעות אבל לא הצלחתי למצוא אותה.

שמתי לב שבזמן האחרון פיאט (אונו, פונטו) מככבות פה בעניין תקלות.

קצת מפחיד הנושא :)

בנוסף שמתי לב שבנסיעה בלילה בכביש מהיר החום מנוע יורד בצורה משמעותית, עקב כך נראה לי שהאוטו צורך הרבה יותר דלק, מה הסיבה לזה ומה הפיתרון תודה. :)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו יודע את סדר היצרניות רכב הכי אמינות?

היה כזאת כתבה שמעתי לא מזמן בידיעות אבל לא הצלחתי למצוא אותה.

שמתי לב שבזמן האחרון פיאט (אונו, פונטו) מככבות פה בעניין תקלות.

קצת מפחיד הנושא :)

מרסדס , BMW..

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

אני דווקא שמעתי(בטופ גיר אולי..) שמרצדס אחת מהגרועות בשנים האחרונות.

אם אני לא טועה פורסמה פה פעם רשימה של אמינות יצרנים על פי ביקורים במוסכים, והונדה היא אחת מהמובילות .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אין רשימת "אמינות".

יש סקר שביעות רצון לקוחות, שלא מעיד על רמת האמינות, או על סטטיסטיקת תקלות טכניות.

הפיאט אונו שעליה קראת פה בפורום לא מעידה על רמת אמינות של פיאט בעולם, או על כל הרכיבים והמכלולים בפיאט (שחלקם הגדול משותף גם ליצרנים אחרים) , אלא בסה"כ על בלאי ברכב בן 15 שאין לך מושג איך טופל עד היום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תערוך חיפוש, פעם גם אני וגם טל פירסמנו נתונים סטטיסטיים של חברות גרירה ותיקון דרך, לגבי שכיחות התקלות הקריטיות ברכבים מיצרנים שונים.

פורסם

1. לפיאט אין אמינות גבוהה לצערי.

2. מרצדס וב.מ.וו הם רכבי פוזה, לא יותר מזה.

3. טויוטה הרכב הכי אמין לפי דעתי, כמעט באותה רמה כל היפניות.

לפותח השרשור: החלף טרמוסטט.

פורסם
.

על סמך מחקר מדעי או סתם דיעה ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

1.תלוי: לפיאט שלך אולי יש אמינות לא גבוהה,לפיאט של שכן שלי יש אמינות מעולה. (הבנת את הרמז?)

2.יכול מאוד שגם פוזה,אבל בטיחות,ביצועים,אבזור,וחימום חשמלי לישבן -אז מצידי שיקראו רכבי פוזה.

3.לא הבנתי אותך,מה הכוונה הכי אמין אבל כמעט באותה רמה כמו כל היפניות?

החתימה נמחקה על ידי הנהלת האתר.

פורסם

2. נהגת פעם על מרצדס וב.מ.וו? או רק יוצאות לך העיניים כל פעם שאתה רואה אותן ובגלל זה אתה אומר שטות כמו "רכבי פוזה"?

3. אומנם לא לפי מחקרים שערכתי, אבל טויוטה בהחלט עושה רושם של אחת החברות האמינות ביותר שיש. נכון שאני לא יכול להגיד שטויוטה היא האמינה ביותר או משהו כזה, אבל אם בן אדם יתייעץ איתי לגבי טויוטה קורולה או פיג'ו 307, כשהדבר הכי חשוב לו זה אמינות, אז אני ארשה לעצמי להגיד שרוב הסיכויים לשקט ממוסכים יהיה עם הטויוטה.

Back to the original - NC again.

פורסם

יש רכבים שהם פחות אמינים ויש שיותר אמינים מבחינה מכנית, חיצונית , ופנימית . בתור בעל רכב אטלקי- פיאט . סובארו , רנו, ומיצבושי. הפיאט הכי פחות אמין!! עובדה. גם מבחינת חלקי הפלסטיק שלא מותאמים לארץ החמה שלנו . הפלסטיקים פשוט נשברים , צבע שדוהה יותר מהר מרכב יפני לדוגמא. אגב לי היתה פיאט מאוד שמורה וכמה שלא שמרתי עלייה היא התבלתה מהר מאוד . ולעומת זאת רכבי סובארו די אל מסרבות למות ..

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

SFI-

1. הלוואי שהפיאט של שכן שלך תשמור על אמינות גבוהה.

2. בטיחות- רוב כלי הרכב החדשים מגיעים עם 5 כוכבי בטיחות.

ביצועים- יש כלי רכב חדשים יפניים ואירופאים עם ביצועים יפים מאוד. חימום חשמלי לישבן לא רלוונטי בישראל- גם לא בחורף.

3. התכוונתי שטויוטה אמינה יותר קצת, אבל קצת יותר מכל היפניות.

razmel- רשמתי בהודעה "לפי דעתי". גם לפי דעתי וגם מאנשים שאני מכיר עם כלי רכב של טויוטה.

בתור אחד שנוסע כבר שנה ו- 9 חודשים כל יום כ- 85 ק"מ בסה"כ בכבישים בין עירוניים אני יכול להגיד שאת רכבי טויוטה אף פעם לא ראיתי תקועים בצד הדרך, ואת רוב כלי הרכב האירופיים רואים תקועים בכמויות בצידי הדרכים (ולא, לא בגלל פנצ'ר). מצד שני, יכול להיות שמדובר בתחזוקה לקוייה של בעלי המכוניות שגורמות לקילקולים בצידי הדרכים.

פורסם

אגב אמינות, יש לי שאלה שמציקה חי כבר הרבה זמן

בן אדם בא לבחור רכב לקנייה

הולך בודק ומגלה שצרפתיות (סטרואן במיוחד) הינן לא אמינות, יקרות בתיקונים והתיקונים הם רבים, איכות הפלסטיק בסלון מתחת לכל ביקורת, ועוד שלל אטרקציות.

ממש לא ברור לי איך לעזאזל עם קורות חיים כאלה הם עדיין מצליחים למכור משהו?! למה אנשים ממשיכים לקנות מוצר (במחיר לא מבוטל) בידיעה מראש שחוץ מצרות ובזבוז כסף לא יצא ממנו שום דבר טוב?!

משהו מוכן להסביר לי?!

זה סוג חדש של מזוכיזם?!

יום טוב גם לך

פורסם

אם בן אדם הולך לקנות סיטרואן עם אחריות של 3 שנים ומתכוון למכור את הרכב אחרי 3 שנים במילא, האמינות לא צריכה לעניין אותו כ"כ. (אולי בפיג'ו, שכמעט שום דבר לא כלול שם באחריות..)

יכול להיות שמדובר באהבה למותג (יש כאלה), או בתג מחיר זול יותר ממתחרים.

פורסם

בתור אחד שנוסע כבר שנה ו- 9 חודשים כל יום כ- 85 ק"מ בסה"כ בכבישים בין עירוניים אני יכול להגיד שאת רכבי טויוטה אף פעם לא ראיתי תקועים בצד הדרך, ואת רוב כלי הרכב האירופיים רואים תקועים בכמויות בצידי הדרכים

אתה נמצא בכל הכבישים בכל רגע נתון וסופר מכוניות ?

אולי עברת במקום מסויים 3 דקות אחרי שנגררה שם טויטה ?

אולי התקלקלה בה מערכת הזרקת דלק של בוש זהה לזו שמותקנת בפיג'ו ?

למה לכתוב שטויות בפורום הזה דווקא ? חסרים פורומים אחרים ?

להבא פשוט תכתוב - טויוטה אמינה יותר מפיג'ו מכיון שאני לא ראיתי טויטה על גרר.

הענין מזכיר לי 2 סיפורים - שכבר כתבתי עליהם פעם, בנושא העובדות:

1. לא ראית טויטה על גרר אז זה לא קרה ? הרי גם גלי רדיו לא ראית והם קיימים.

2. אחד מספר שקנה דג תקיפה. היו לו פריצות רבות לבית, ומאז שקנה את דג הזהב ושם אותו בסלון הפריצות הפסיקו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

1. רשמתי על פי ניסיוני האישי בלבד. בכל אופן לא חסרים סקרים/ חוות דעת של גרריסטים בנושא שמחזקות את דבריי.

2. יכול להיות.

3. גם יכול להיות.

4. אנחנו מנהלים פה דיון בנושא אמינות של כלי רכב. גם אם מישהו חולק על דעתי, ויש כאלה, ניתן לרשום זאת בצורה יפה, תודה.

• תוכן חדש...