Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן חברים, יש דבר כזה אמינות, יש השפעה של תחזוקה, יש תנאי מזג האויר ויש תכנון טוב ותכנון טוב יותר.

אבל חבר'ה, אל תהיו כאלו תמימים, כמה שנחמד לנו לחשוב שהתנאים בארץ קשים, אז יש ארצות עם תנאים קשים יותר, הייתם מתפלצים לשמוע מול איזה בעיות עומדים יצרני הרכב שהם מתכננים רכבים למדינות קרות כגון מדינות צפון ארופה, מנעולי דלתות, מצערות מנועים חשמליים, חיישנים ונוזלים פשוט קופאים ולא מתפקדים, חוסר סחיבה השתנקויות וכו'.

ומה עם מדינות מידבריות לחלוטין כגון ערב הסעודית והאמירויות? צפון אפריקה? ומה עם 35 מעלות סלזיוס כל השנה עם לחות 100% כגון סינגפור, טרינידד, תאילנד? אין לכם מושג איזה בעיות קשות יש שם לרכבים, והיצרנים פשוט אובדי עצות.

העליונות היפנית שקיימת בנושא האמינות הולכת ויורדת, רוב היצרנים כיום מיישרים קו בתחום, עקב התחרות הקשה בין היצרנים פחות כסף מושקע בפיתוח ובקרת איכות כדי לספק מוצר זול יותר להתחרות מול שאר היצרנים.

פוגשים היום יותר יפניות מתקלקלות מאשר פעם, ולכן פוגשים מידי פעם סקר בו סקודה לוקחת מקום ראשון באמינות...!

חשוב לזכור שגם ארץ היצור הרכב משנה את התמונה בנושא האמינות, טויוטה מיפן זה לא טויוטה מטורקיה או ארה"ב.

פשוט כי הפועל ביפן זה לא אותו הפועל בטורקיה, מנטליות העבודה שונה, ונוסיף לזה את רצון המדינה לצמצם אבטלה על ידי כיפוף יצרני הרכב להשתמש פחות ברובוטיקה ומכונות ויותר מגע יד אדם.

אז כפי שהבנתם, יש מרכיבים רבים לנושא האמינות והסקרים שמובצעים ע"י חברות הביטוח משקפים את התמונה די טוב, פחות יפניות יהיו בצמרת ויותר ארופאיות וקוריאניות בעתיד. מה עם האמריקאיות? טוב את דעתי על אמריקאיות אני לא אציין, יש לי אתן יותר מידי מישקעים מהעבר:| .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין שום בעייה:

לוקחים 1000 אנשים שרכשו לפני שנה בדיוק רנו,לוקחים 1000 שרכשו טויוטה,לוקחים 1000 שרכשו פיאט ולוקחים 1000 שרכשו סובארו ו שברולט ועוד יצרנים שונים .

אח"כ שואלים אותו הדבר בדיוק לאותם אלו שקנו לפני שנתיים,ואותו דבר לפני 3 שנים.

רק תקלות,פר תקלה. קרי, כמה פעמים ביקרת במוסך למעט טיפולים סדירים.

ואז מתקבלת תמונה מסויימת,של מה שבאמת קורה.

ואם לי יותר חשוב כמה אני מוציא על התיקונים ולא אם זה איזה גומיה שהולכת פעם בחודש ולוקחים עליה 25 שקל ועוד 50 שקל עבודה?

אבל לדוד שלי יש עסקים, אין לו זמן למוסכים, לו אכפת כמה פעמים האוטו נכנס למוסך

כל פעם הוא מפסיד זמן וזמן זה כסף

זה עניין של הגדרה

דניאל

בגלל זה מוניות כמעט בלעדי של סקודה :)

ד"א שמעתי משהו על זה שבגלל הקור בקנדה רוב המכוניות מגיעות עם מערכת התנעה מרחוק כדי לאפשר למנוע להתחמם מספיק. זה נכון?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...