Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי רוצה לקבל עזרה קטנה בפירוק הגה בפיאט אונו, הסיבה לפירוק היא שאני רוצה לשים את ההגה בצורה ישרה ולא עקום כפי שהוא כרגע.. הוא נוטע קצת שמאלה וזה לא נח להחזיק בו.

אודה לעזרתכם

בברכה,

דוד

פורסם

דוד עד פה!

גש למוסך שיפרק לך את גלגל ההגה בעזרת חולץ יעודי, לא לפני שתישר את הגלגלים, ויחזיר את גלגל ההגה למקומו הטבעי,

לא ניתן ומסוכן לבצע זאת בתנאים ביתיים.

הדבר לא אמור להשפיע על סטיית ההגוי, אלא אם יש לך בעייה בכוון זוויות ההגוי והצידוד(קמבר קסטר).

לסיכום

גש למוסך

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תנסה להחליף צמיגים קדמיים, זה יישר את גלגל ההגה אצלי משום מה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

צביקה זה לא קשור לסטייה כלשהי.. פשוט הוא לא ישר ולא נוח להחזיק בו..

אבל איך שאמרת באמת אני ילך למוסך.

תודה איש יקר.

פורסם

כוונתך כמובן לפרוק גלגל הגה ובצע זאת כך:

1. הסר את לחצן הצופר שבמרכז ההגה (בזהרות ע"י מברג קטן.

2. בעזרת בוקסה 24 מ"מ שחרר את האום המרכזי כמעט עד הסוף.

3. בעזרת כפות ידיך בצע פעולת "תיפוף" על גלגל ההגה בשעה 3 ו 9 וזאת כדי להרעידו ללשחרר אחיזתו משיני עמוד ההגה.

4. עם 2 הידיים מתחת לגלגל ההגה משוך אותו כלפיך למעלה וכאן האום שנשאר מורכב מונע את יציאת גלגל ההגה בחוזקה אל פניך.

5. לאחר ששוחר גלגל ההגה מהעמוד, מרכז אותו בערך והסר סופית את האום והוצא את גלגל ההגה.

6. שים לב שיש גלגלת מסתובב מתחת לגלגל ההגה להחזרת אתות אוטומטית ובהתאמה שיש להקפיד עליה יש בה ובגלגל ההגה פין וחור הנכנסים אחד בשני כך שסבוב ההגה מסובב את גלגלת החזרת האתות.

7. מתחת לגלג ההגה יש טבעת נחושת זהובה למגע חשמלי עם פחית לצופר במנגנון האורות/אתות וגרז קצת טבעת זאת.

לבסוף, כפי שכתבו קודמי, עדיף שמוסך יבצע זאת.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

מאוד מודה לך רפי, אחרי הסבר שלך אני פחות או יותר מבין מה לעשות, אבל בכל זאת עדיף מומחה שיעשה את זה במקומי..

תודה לכם ושיהיה לכולם לילה טוב ושקט

פורסם
מאוד מודה לך רפי, אחרי הסבר שלך אני פחות או יותר מבין מה לעשות, אבל בכל זאת עדיף מומחה שיעשה את זה במקומי..

תודה לכם ושיהיה לכולם לילה טוב ושקט

דוד התגובה החכמה ביותר שקראתי לאחרונה בפורום!

כל הכבוד!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...