Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עכשיו אני מבין למה אתה מסתובב עם ברווז :wink:

בוא לא נכנס למחוזות אפלים... :wink::?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה ביקשתה מקומות מהצפון? כמה צפון? מהיכן אתה?

אל תתווכח עם טיפש אחרת הוא יוריד אותך לרמה שלו, ועם הניסיון שלו שם ינצח!

פורסם

אתה יכול לקנות קישוטים של סוכות, במיוחד את המנורות המבהבות שאחרי שעה נהרסות...

אתה גם יכול לקנות צבעי גועש (ככה כותבים?) ולתת לדודים קטנים/אחים לקשט לך את התיבה.

סתם, לדעתי כדאי לך לנסות באמת לעשות איזה ציור יפה (איר בראש?) תנסה לעשות משהו יחודי לא סתם לבד.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

אם אתה אוהב לעשות בעצמך - תיקח בחשבון שבפעם הראשונה זה ממש לא יצא מושלם - תקנה עוד חתיכה עודפת של בד ותתחיל לתרגל על פיסות קטנות של עץ טכניקות של הדבקה, הידוק ותפירה אם צריך...

אני ריפדתי את כל הדלתות באוטו ויצא מדהים בפעם הראונה (הייתי מצלם אבל אין לי מצלמה דיגיטלית כי כל שקל שאני מרויח הולך לי על דלק וטיפולים)

ולבחור שרוצה "לקשט" אתה יכול להכין שבלונה של החברה של הסאב או כל כתובת שאתה רוצה לחתוך את הכתובת על קרטון עבה ולהניח מתחת ללבד על מנת ליצור הבלטה (רצוי שהלבד יהיה עדין בשביל שיראו את זה טוב)

ליום יום קליאו 1400

לבילויים בורה 2.0

• תוכן חדש...