Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלונות ללא מסגרת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר שלא מצאתי לו תשובה...

למה אצל סובארו בכל הרכבים מורכבות דלתות עם חלון ללא מסגרת?

כששאלתי איזה סוכן, הוא אמר לי שזה גורם לרכב להיות יותר קשיח וכו' וכו'

כמו-כן ראיתי גם הרבה מכוניות ספורט שהחלונות אצלהם ללא מסגרת.

האם זה באמת גורם לשלדה להיות יותר קשיחה? איך?

ואם לא, למה זה ככה רק בסובארו? ולמה לא כל המכוניות ככה?

תודה מראש

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

זה לא גורם לשלדה להיות קשיחה ולא בטיח. הסיבה היא (כמעט) עיצובית גרידא. יש לחלונות כאלו גם חסרונות, אבל כיום הם מטופלים היטב גם בסובארו, וכך אין יותר רעשי רוח, נזילות וכולי, מבחלונות רגילים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם בבמוו קופה אין מסגרת לחלון.

לא בטוח אם זה תורם או לא לקשיחות השילדה...

מדובר באייטם עיצובי , לדעתי זה הרבה יותר נחמד שאין מסגרת לחלון.

פורסם

גם בפורשה זה ככה..

לדעתי זה רק מתכון לבעיות, כיוון שכדי שלא יהיו רעשי רוח ונזילות, החלון צריך לעלות קצת כל פעם שהדלת נסגרת - ולרדת קצת כל פעם שהיא נפתחת..

פעם אחת שהמנגנון לא יעבוד - החלון ישבר :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבעיה קיימת גם בקרייזלר נאון

ומנסיוני מדובר בבעיה כי קיים צורך בכיוון מדוייק של המנגנון החשמלי ע"מ שלא יהיו רעשי רוח ובפועל זה לא תמיד מצליח

דעתי!

רעיון רע ומיותר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מדובר על עוד אחת מהמסורות של סובארו שהפכו אותה לחברה נישה שונה ומיוחדת משאר הזרם.

בעיקר בעבר (היום פחות, עדיין קיים בחלק מהדגמים הספורטיבים של ב.מ.וו מרצדס ועוד כמה חברות) היה זה אופנתי ומקובל שמכוניות ספורטיביות הינן נטולות מסגרות צד. מאז ועד היום נשאר סממן זה לעוד אחד מהסמלים של סובארו.

הסיבה שכמעט אף יצרן אינו מייצר דלתות צד נטולות מסגרת, קשורה לטענה של רוני ממקודם, עלות יצור של דלת נטולת מסגרת, יותר יקרה. עליך לייצר מנועי חלונות צד חזקים יותר-העומס שמופעל על חלונות נטולות מסגרת גדול יותר, יש צורך ביותר נקודות תמך בחלק בתחתון של הדלת-שוב אין מסגרת שמשמשת כמעיין מסלול וכמובן יש צורך לפתור יותר בעיות בידוד, בכל הקשור לבידוד רוח (תוכל לראות את העבודה הטובה שעשו ברכב שיש לך).

לגבי תורם או לא תורם לקשיחות שילדה אני לא ממש יודע למרות שהמסגרת (שהרבה פעמים זה פח מולחם) שיש במכוניות של המתחרים לא נראית לי קשורה איכשהוא לקשיחות השילדה. אגב, ישנם מספר מכוניות שבמבחני הריסוק שלהן-בפגיעות צד, המסגרת נכנסה והתקפלה לתוך הראש של האנשים.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

לגבי בידוד סובארו בטוח פתרו את הבעיה.

האוטו שקט מאוד, והרעש היחידי הוא מהצמיגים....

ודרך אגב, החלון גם מאוד גמיש.....ובטח גם יקר יותר. זה ניראלי דיי מוזר שעושים את זה רק בגלל מסורת? לא?

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אצלי ברכב גם אין מסגרת לחלונות, מדובר על מאזדה 323F 96.

כל הרעיון של חלון ללא מסגרת הוא נחמד מאוד שאישית אני מאוד אוהב, אבל בהחלט ישנם חסרונות בולטים; כפי שרואים בתמונות המצורפות, משולשי הגומי נקרעים עם השנים.

pb080013ca9.th.jpg pb080014jw2.th.jpg

פורסם

חסרון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

חבר שלי הראה לי. יש לנו במושב איזה סובארו נטושה, שמישהו זרק. אז הוא לקח מברג, וכופף את החלון.....

ואז הוא הכניס יד ופתח את הדלת מבפנים.

הבעיה היא שבסובארו החדשות יש כבר אזעקה, ומי שיודע לנטרל אזעקה, יודע גם לפתוח רכב בלי החלון הנ"ל.....

כך שזה לא ממש משנה.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אחחח איזה שטויות מכרו לכם באולמות התצוגה.

הרכב ללא מסגרת חלון בשביל דבר אחד!-שדה ראייה מורחב. מי שנהג בסובארו ישר ישים לב לשדה הראייה המורחב של צידיי הרכב.

בברכה

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

יתרונות :

- יותר בטוח (הסבירו כבר למה)

- יותר נוח - תנסו להשתחל בין שני רכבים לתוך מכונית בלי מסגרת לחלון.

- מראה נחמד

חסרונות :

- רעש רוח (תלוי ביצרן)

- אטימות ונזילות (כנ"ל)

- מנגנון החלון מסיבי יותר , וגם יקר

- נותן צליל חלול לטריקת דלק עם חלון פתוח - ברוב המכוניות בהן נתקלתי -חוץ מ B4 (דור אחרון), ועוד איזה CLS...

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

חסרונות :

- אטימות ונזילות (כנ"ל)

אני לא מאמין שיש איזה שהוא יצרן שיסכן את שמו הטוב בשביל מסגרת בחלון עם נזילות.... אין מצב!!

אם אתה מייצר משהו, כל דבר... אתה תדאג לייצר אותו ברמהנ הכי טובה ובאופן הכי טוב כי אנשים קונים אותו ומשתמשים בו!! נקודה!

Polo 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...