Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני עומד לרכוש רכב מסוג גולף 2003 TDI.במהלך חיפושי אחר מכוניות פוטנציאליות אך רכשתי מחירון.

יש כבר כלה,שמורה ומיוחדת (סתם סתם בשביל לשון ציורית) 2003 ורשום ברשיונות שלה 100 כ''ס.עד כאן.

בחוברת המחירון רשום רק דגם 110 כ''ס ,ולו במחירון האינטרנטי יש שלל דגמים שלא מופיעים במודפס

עם הבדלי מחיר של כ-10 אלף ש''ח.תמוהה מאוד,בעיניי לפחות.

מחר אני הולך לקנות את הרכב ומפחד לעשות טעות שתעלה לי 10 אלף ש''ח.

מה תאמרו?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

באותה שנה יש שתי גרסאות למנוע ה-1.9 TDI. האחת עם 100 כ"ס והשנייה עם 130. אם תשים לב במחירון כתוב "פולקסווגן גולף TDI דיזל 110 כ"ס (מספר 724192) וספציפית לשנת 2003 כתוב "(03) כולל חב' קומפורטליין 100 כ"ס", שזה הדגם שאתה מחפש. כלומר המחיר שרשום הוא של ה-100 כ"ס קומפורטליין, ועל ה-130 כ"ס צריך להוסיף 11%.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis תודה,איש מכירות ממנו רכשתי את האוטו הראה לי את ההסבר במחירון.

והיום קניתי את האוטו.אחרי SDI כיף לנסוע על TDI,אפילו עם 100 כ''ס.

תודה.

זהו.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

• תוכן חדש...