Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנת פוסטר של הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מישהו שהכין הביתה פוסטר של הרכב שלו?

אני מעוניין ללכת לעשות פוסטר של ספרינט (לא שלי), יש מישהו שכבר עשה. כמה אמור לעלות? יצא יפה? המלצות לגודל?

.הנה המועמדות

01.jpg

pict0028.jpg

200050129_Q8M0208.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

גודל טוב לדעתי - 90 על 120.

תתחיל להשיג תמונות ברזולוציה אסטרונומית כי הדרישה לפוסטרים היא 300 DPI, ורזולוציה שכמובן תהיה מספיק גדולה להדפסה על גיליון שכזה.

פורסם

זה כבר מסבך את העניין, באינטרנט לא ניתן למצוא באיכות כזאת ןשלי מכוערת מדיי בשביל פוסטר...

הכי גדולה שמצאתי זה 1200*900

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חייב דווקא של ספרינט?

אולי אלפא אספנות נחמדה ממועדון החמש תוכל לככב כפוסטר (תדאג לצלם טוב + מצלמה מצויינת).

בכל מקרה, תמונות נחמדות של ג'ולייטה, אבל לא רזולוציה מספיקה: http://www.desktopmachine.com/cars/24-Alfa%20Romeo%20wallpapers.html?t=342 .

פורסם

לי יש תמונה יפיפיה של האוטו הקודם קודם שלי (306) בנסיעה, שצילם מתן מהפורום ובאדיבותו כי רבה הכין לי פוסטר בגודל 30X40 בעלות של כ-30 שקלים למיטב זכרוני (לפני כמה וכמה שנים). אני עד עכשיו מצטער שלא עשיתי משהו דומה עם הסקסו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חייב של ספרינט, מכור למראה שלה + יש לי אחת :)

יש לי פוסטר ממוסגר של אלפא 33 בחדר (100 ס''מ על 70 ס''מ)

הייתי רוצה משהו קטן יחסית, 40 על 30, משהו בסביבה...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ספרינט ברזולוציה גבוהה :

לינק

תבחר אחת מצד שמאל ורזולוציה של התמונות

2268 x 1380

כולן ספרינט כך שאני בטוח שאתה יכול לבחור באחת ... אגב תגיד באיזה תבחר בסוף ;)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תודה רבה לך! מכיר את האתר ומוזר שלא עלה בדעתי לבדוק בו!

חשבתי שרק בישראל הפגושים של הספרינטים עקומים :neutral:

הכי נראת לי זאת: http://www.swarbrick.com/alfa/images/Events/nat03/IMGP0045.JPG

אולי יהיה צורך בכמה נגיעות פוטושופ בשביל לעשות משהו עם הרקע שיראה יותר טוב ושהספרינט תבלוט יותר.

יש מתנדבים (אני ופוטושופ לא מסתדרים)

תודה רבה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בשביל 30 על 40 תצטרך רזולוציה של 4000 PIXEL בערך רוחב

צריך משהו בפוטושופ? תודיע ותקבל עזרה.

למה אתה מתכון שצריך לשנות ברקע? למרוח אותו?

פורסם

לדעתי, רצות באינטרנט תמונות הרבה יותר יפות של ספרינטים מאשר זאת שבחרת (ג'אנטים לא מקוריים, הרבה אלפות מסביב)

לדעתי, תמונה של ספרינט שחורה ומקורית תהיה הרבה יותר הולמת, אלא אם אתה מוצא אחת עם קיט זנדר... משהו כזה...

Histo_Day_and_Night_challenge_2005_125.sized.jpg

בנוסף, אחת התמונות היפות יותר שיש לספרינט היא בעלון הפרסום שלה (שנמכר המון באיביי, אבל דווקא עכשיו אני לא מצליח להשיג תמונה שלו).

בקרוב אני שולח את הנסיכה שלי לחבר, שיצייר לי אותה בשמן/איירברש על קנבס.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הראל לאן נעלמת? אתה לא מתחשב בזה שהאחיות רוצות פגישה?!

אולי נצלם את הספרינטים שלנו? אבל צריך יהיה ממש עבודת פוטושופ לטשטש את כל הדפקות :neutral:

נראה לי כבר חרשתי על כל אתר אפשרי שרק מוזכרת בו הספרינט...

דבר איתי בהזדמנות...

ולגבי התמונה, אני אוהב מקויות אבל יש כמה דברים שגם אני לא מתכוון להשאיר מקוריים (אחד מהם זה ג'אנטים) כמו כן קיט זנדר לא כ''כ עושה לי את זה, אני אוהב את הספויילר שלו אך לא מעבר לזה, פה אני באמת מעדיף מראה מקורי של הבודי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כל מכון העתקות, שיש לו פלוט צבעוני יוכל להפיק לך פוסטר במידות של עד גליון A0 (בערך 85 ס"מ על 120).

תוכל לבחור גמר מט / גלוסי / למינציה, והדבקה של הפוסטר על מצע קשיח (קאפה).

העלות - בין 100-200 ש"ח למטר אורך.

רוצה לדעת איפה יש מכון העתקות - עקוב אחרי שליח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...