Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום באופטרה שלי יש את הרכיבים האלה

מגבר של מגאנט THE ROCK 600 שהוא שתי ערוצים בגישור נותן 200RMS

הוא מחובר לסאב של מאגנט NEOFLEX שנותן 230RMS

ומגבר 4 ערוצים של JBL CS50.1 נותן 40RMS לכל ערוץ . שתי ערוצים קידמיים מחוברים למאגנט BF שנותן 70RMS בגודל 6.5 אינץ'

ושתי ערוצים אחוריים מחוברים למורל פולס שנותן 110RMS(אלק) בגודל 5.25 אינץ'.

את המערכת הזאת אני רוצה להעביר לסיאט איביזה שצריכה להגיע כבר יום ראשון שני..

אבל אח שלי מתעקש להחליף את הקומפוננטים ברמקולים אחוריים 6X9 של אינפיניטי ולהשאיר את הסאב וזהו..

איך אני גורם לאח הטמבל לשנות את דעתו.. נמאס לי להתווכח איתו ולהסביר לו שקופוננט בתוספת סאב נותן איכות גבוהה יותר מאשר 6X9 וסאב ביחד.

ואמרתי לו שחייבים במה קידמית...

מה שאני מבקש זה את התגובות שלכם שאני יראה לו...

פורסם

זה שאלה קצת מורכבת,לא בכל מקרה סאב וקומפוננט ישמעו טוב יותר מ6X9 וסאב.

בגדול עם התקנה ראויה לסט ברמה בינונית+ אמור להשמע טוב יותר מ6X9 באותה רמה.

אבל אם אתה מתכוון "לתקוע" את הקומפוננט בדלתות בלי איטום והגברה מתאימה עדיף לך כבר להשקיע ב6X9.

כל מה שכתבתי כאן זו דעתי,זה לא כלל ברזל.

פורסם

לידיד שלי יש סיאט איביזה ו6X9 של פיוניר(420 וואט ) ותאמין לי לא צריך יותר גבוה מזה הוא לא צריך שום קומפוננט תאמין לי אתה תשמע מעולה.

פורסם

מגיבים פה, שאומרים ש6*9 עדיף על קומפ' בלי איטום או כאלה שרושמים שעם אובאליים של פיוניר (420 וואט, וואו!!) שומעים מעולה אולי תגדירו מה זה מבחינתכם "שומעים מעולה" ???

אריק.

בשיפוצים

פורסם

אתה מוזמן להכנס אלי לרכב ואני ידגים לך מה זה שומעים מעולה.

אנשים צריכים להבין שיש כאלה שבשבילם מעולה זה 4 סאבים ו4 זוגות 6X9 פיוניר ויש כאלה שבשבילם מעולה זה סאב 10' IDMAX וקומפוננט ב15K

ויש גם כאלה שהם באמצע,שלא מחפשים להכנס לתחום יותר מידי אלא לשמוע בעוצמה גבווה,ושאיכות הצליל (לא במה,לא תמונה.....) תהיה טובה,לא מעניין אותם דיוק טונאלי ואולי הם גם אוהבים לשמוע כמו במסיבה,ככה שבמה קדמית לא משחק להם תפקיד בבניית המערכת,ותתפלא,עד כמה שאני ראיתי,זה רוב האוכלוסיה,אמנם לא מבינים כל כך,אבל יודעים מה הם רוצים מעצמם

פורסם

דבר ראשון, תודה על ההזמנה, דבר שני, קשה לי לחשוב על מצב שבו 6*9 ישמעו טוב יותר מסט נורמאלי גם עם מדובר בהגברה בינונית של 40 RMS, אני במקומו הייתי מוותר על אחד הסטים ומגביר את הסט הנותר בבי אמפ או בגישור.

אריק

בשיפוצים

פורסם

תמיר61,

אתה ואחיך מוזמנים למפגש שיהיה ביום שבת בר"ג. במפגש תוכלו לשמוע כמה מערכות ולהחליט. אצלי ברכב מותקנים גם סט קומפוננט קדמי, גם זוג רמקולים אחוריים 6/9 (ככה קניתי את הרכב עם הרמקולים האחוריים) וגם סאב. תהיה לכם אפשרות לשמוע את הסאב פעם עם הרמקולים הקדמיים בלבד ופעם עם הרמקולים האחוריים בלבד. כך תוכל לשכנע את אחיך מה נשמע יותר טוב. אני מקווה שאוכל להגיע למפגש ביום שבת. אם אני אכן אהיה במפגש, אתה ואחיך מוזמנים לשמוע את המערכת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...