Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחשבונית סלולארי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שכן.....

עכשיו אני יהיה עליהם עם זכוכית מגדלת, כל חשבונית כל פירוט אני אבדוק...

אז שיקרת והרווחת, עדיין אני לא מבין איפה ה"יצאו גדולים" נכנס למשוואה.

אני לדוגמא מצאתי קומבינה איך לשנות יעדים מוזלים ללא עלות בפרטנר. וגם להוציא זיכויים סתם על תלונות סרק. זאת מערכת מאוד גדולה ומאוד משומנת ותאמין לי שהם מרוויחים עליך במקומות אחרים.

פורסם

אף פעם אבל אף פעם אל תוותר להם על חשבון לא מוצדק !

לפני כחודשים אבא שלי התעצבן מהחשוביות של הטלפונים הסלולריים - הוא כבר מה חושב שזה מוגזם אבל הפעם הוא ביקש ממני לבדוק את העניין לעומק .

חזרתי על כל החשבוניות והכנתי לי רשימה באקסל ל 8 חודשים אחורה .

הבאתי את כל העסקאות והמסמכים של העסקאות שביצענו איתם וכולל ההצעות שהסכמנו להם , חלקם בכתב יד של הבחור שבא אצלנו עם ההצעה פעם ראשונה מלפני שנתיים ועד לפקסים של המספרי חינם שאני מקבלים ואפילו לביטוח וטיפולים .

הלכתי אצל האחראי עלינו בסלקום והבהרתי לו שאנחנו לא משלמים את החשבון עד שלא יבצעו זיכויים ובדיקה לעומק של החשונות כולם !

הוא הבהיר שהוא לא יכול לחזור יותר משלושה חודשים אחורה ורק המנהל יכול . לקח לו שבועיים .

חזר אליי אחרי שפעמיים ניתקו לנו את הטלפון בגלל אי תשלום, דאה, אבל כמובן החזירו אחרי כמה טלפונים לחברה אחרי שעה או שתיים, בסופו של דבר הוחזר לי הרבה כסף זיכוי - סדר גודל של שמונת אלפים שקל !! לתקופה של 11 חודשים שבהם היו "בעיות" .

בסוף התברר שהחבלות של הטלפונים היו הפוכות - כאילו טלפון עם חבילה 1 קיבל חבילה 2 וההפך, ומספרי החינם בכלל לא היו במערכת אצלם !

חודש אחרי היה לנו עוד חשבון שהיה דיי גבוהה יחסית והתקשרתי בחזרה וביקשתי פירוט מלא של הטלפונים שביצעו כל הטלפונים , ואמרתי שבחורה - לא האחראי שמטפל בנו בדרך כלל- שאני רוצה שיהיה מוסמן איזה שיחות בוצעו ליעדים חינם ואיזה לא ! ולתדהמתי אמרה לי שאין לנו יעדי חינם, עוד ישיבה עם הבחור האחראי וישלחו לנו חשבון חדש מתוקן .

עבדתי על זה דיי רציני וחזרתי על החשבוניות איזה יומיים אבל בסוף חסכנו איזה 9500 שקל שכביכול סלקום חייבה אותנו בשוגג .

הדבר לא היה הכי קל אבל אם תוכל להבהיר ולהוכיח שהם טעו אז אתה תקבל את מה שמגיע לך בחזרה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...