Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחשבונית סלולארי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע הצטרפתי לדור שלישי ברשת אורנג', אמרו לי עם ההצטרפות אני מקבל 3 חודשיים מבזקי חדשות מתנה, מה שקורה זה כך נכנסתי סתלראות את החשבונים באתר ראתי שמופיע 130 ש'ח חיוב עבור מבזקים, וצפיתי רק בחדשות כמה פעמים (3 חודשיים חינם), ובחשבון למטה רשום

הערכת מצב חשבון עדכני לא כולל חיובים / זיכויים חד פעמיים והטבת orange day

האם החשבון בסוף יזוכה? למישהו קרה ככה אולי?

תודה!

פורסם

אז אני אמור לשלם את ה130 האלה?

גם במענה הטלפוני הממוחשב רשום שאין זיכוים למכשיר זה ואני אמורלקבל 25 דקות שיחה מתנה

נפלת איתם.

הם אומרים לך 3 חודשים חינם על האינטרנט וחצי שנה חינם מבזקי חדשות , מה זה אומר חדשות?-רק אלו שכתוב להם בשחור כזה מתחת לתמונה של אותה כתבה "כלול בחבילת חדשות".

פורסם

כן את ה-130 אתה תשלם , לא יהיה עליהם זיכוי , אם מגיע לך זיכוי כתוב את זה ישר בחשבונית.

אני גם לקחתי לא מזמן מכשיר דור שלישי והמזל ששאלתי על זה עוד שהייתי באורנג' כי אחרת גם אני הייתי יכולתי ליפול בקטע הזה .

בקשר ל-25 דקות שיחות מתנה לא הבנתי כל כך את השאלה שלך.

עריכה - אגב זה תלוי בהרבה דברים ,איזה חברה אתה,איזה חבילה אתה,אם יש לך חבילת דור שלישי , אני אומר לך את הדברים בביטחון של 90% (אני מנוי של אורנג' בחבילה עסקית) , אבל כדי שתיהיה בטוח ב-100% תתקשר מחר לשירות לקוחות של החברה שאתה מנוי שלה.

פורסם

תודה רבה!

אם אני אמור לשלם את המחיר הזה על השטויות האלה, אני מבטל מחר את כל 4 הקווים שלי אצלהם!

כן את ה-130 אתה תשלם , לא יהיה עליהם זיכוי , אם מגיע לך זיכוי כתוב את זה ישר בחשבונית.

אני גם לקחתי לא מזמן מכשיר דור שלישי והמזל ששאלתי על זה עוד שהייתי באורנג' כי אחרת גם אני הייתי יכולתי ליפול בקטע הזה .

בקשר ל-25 דקות שיחות מתנה לא הבנתי כל כך את השאלה שלך.

עריכה - אגב זה תלוי בהרבה דברים ,איזה חברה אתה,איזה חבילה אתה,אם יש לך חבילת דור שלישי , אני אומר לך את הדברים בביטחון של 90% (אני מנוי של אורנג' בחבילה עסקית) , אבל כדי שתיהיה בטוח ב-100% תתקשר מחר לשירות לקוחות של החברה שאתה מנוי שלה.

פורסם
תקשיב, אחרי שהתחייבת על 4 קווים ל-36 חודשים בוא נראה אותך מתנתק.

אתה לא מבין איזה קנס אתה תשלם....

קודם כל הכי חשוב זה לדבר יפה ולא להתפרץ על הנציג שירות.

דבר שני קודם כל תחכה לחשבונית החודשית, במידה וכן יגיע חיוב תלך למוקד שירות לקוחות,

ותדרוש את הזיכוי שמגיע לך.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

דבר ראשון, הענים בבדיקה!

דבר שני, אני לא מחויב על שום קו אני יכול לבטל מתי שאני רוצה ללא קנס וכ.. כי לא התחייבתי, התחייבתי רק לקנות את הכמשיר ב36 תשלומים.

אני אראה שזהלאהולך אני אכן יאיים עליהם על ניתוק קו.

פורסם

על איזו חשבונית אתה מדבר?

אם זו לא החשבונית המודפסת המגיעה בדואר, אל תהיה פזיז.

אני מניח שבחשבונית שתגיע אליך הביתה אתה תזוכה מכל החיובים האלה.

אם לא, פשוט צלצל למוקד שירות ותאמר להם שהם טעו. מניסיון אם הם טועים אז הם מזכים בלי בעיה.

אם הם יתגוננו ולא יצדיקו אותך, רק אז תאיים.

172

פורסם

אני משער שהענין נפתר, ללא כל איומים.

הם יבררו את זה בתחילת שבוע הבא, ו99 אחוז שאני אזוכה, נציגת השירות הודתה שהיא טעתה ואמרה לי משהו אחר בקשר לחבילת חדשות חינם(היא אמרה שאני יכול לראות הכול כולל שידורים חיים).

פורסם

שוב אורנג' יצאו גדולים הפעם, הם לא יכלו לאמת עם הנציג שירות שמכר לי את המכשיר אמר לי משהו אחר. הם הבהירו לי שחבילת הצפייה חינ היא רק לערוץ10 לא כולל שידורים חיים.

בסוף החודש חשבוני יזוכה על סך 150ש'ח.

וקיבלתי מהם 50 דקות מתנה לשיחות לח'ול.

כל הכבוד להם!

פורסם

לא, חבר שהשתמש במכשיר שלי אמר לי שהוא צפה מספר פעמים בערוץ 2 בשידורים חיים!

אז אני חירבשתי להם שנציג השירות שרכשתי ממנו את המכשיר אמר לי שאפשר לצפות רק בערוץ 2 ולא כולל שידורים חיים, הם לא יכלו לאמת את זה כי זה נקנה ממשווק מורשה,אז הם הבהירו את הענין ויזכו על הכול!

מה יצאו גדולים? עשו פאדיחה...
פורסם

אז שיקרת והרווחת, עדיין אני לא מבין איפה ה"יצאו גדולים" נכנס למשוואה.

אני לדוגמא מצאתי קומבינה איך לשנות יעדים מוזלים ללא עלות בפרטנר. וגם להוציא זיכויים סתם על תלונות סרק. זאת מערכת מאוד גדולה ומאוד משומנת ותאמין לי שהם מרוויחים עליך במקומות אחרים.

haters will hate

• תוכן חדש...