Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה צריך עזרה ,

לאחרונה החלפתי צינור הידראולי ששיך למערכת ההיגוי ברכב, הצינור יוצא מהמשאבה לכוון מכלול ההגה.

התופעה לאחר החלפה רעידות ברגע שמסובבים את ההגה.

לפי דעתי ההגה מקבל שמן ישירות מהמשאבה ולא מושפע מהרמה או הורדת הרכב .

כמובן שסיבבתי את ההגה לכל כוון מספר רב של פעמים ללא הואיל .

• איך מפנים את האוויר מהמערכת ?

תודה מראש,

פורסם

ארז,

עדיין יש לי אוויר במערכת , חייב להיות איזה שסתום פריקה .

אני מחפס במשהו שמבין עניין ולא איזה אחד שיגיד לי שחיברתי הפוך

פורסם

לפי השרטוט בהודעה הקודמת יש כמה דברים.

אל תחפש שסתום פריקה כי אין לך אחד כזה

יש במשאבה באיזור העליון בורג משושה כנראה 7/16'' או קטן יותר, פתח אותו ואת מיכל העודפים, התנע והזז את ההגה בעדינות (לא בריא עד הסוף) כאשר מישהו אחר צופה במשאבה עד לגלישת הנוזל דרך הבורג, ותוך כדי מילוי של נוזל במיכל העודפים במידה וצריך. הלחץ דיי גבוה וייתכן שתהיה דליפה מיידית וחזקה עם ההתנעה לכן תהיה מוכן עם הנוזל ההדראולי למנוע מצב שהמשאבה תקבל אויר.

לאחר מכן לנקות את איזור ההברגה והאטם שכנראה יהיה, נקווה מאוד שלא קרעת אותו בפירוק הבורג. סגור במומנט שתעריך בפתיחה.

אני בטוח שהבנת, אבל כדי שהאחרים יבינו על מה אני מדבר אז אצרף תמונה.

בהצלחה

PUMP.JPG

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

יש במשאבה באיזור העליון בורג משושה כנראה 7/16''

אל תגע במשאבה!!

לא מכיר קסנטייה אבל מכירBX . שם ניקוז האויר לכלל המערכת נעשה בבורג יעודי לפריקת לחץ

שנמצא ליד בומבה מרכזית PR

ממש לא סביר שאויר בהגה ינוקז דרך משאבה מרכזית!!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אין פריקת לחץ להגה ע"פ מיטב ידיעתי, וגם אסור לפתוח ברגים שלא יודעים בבירור מה הם עושים בטח ובטח שלא ברגים על המשאבה המרכזית.

בריאות לכולם!

פורסם

אני לא מכיר את האפשרות (אם קיימת) לנקז אויר דרך המשאבה, לי זה נשמע מסוכן עקב הלחץ הרב שמייצרת המשאבה.אין שום דרך אחרת להוציא אויר מהמערכת חוץ מסיבוב ההגה כמה פעמים עם מנוע מונע.

תבדוק נזילות, אולי הצינור ששמת אינו אוטם לגמרי ודרכו נכנס אויר.

הדרך לבדוק אם נכנס אויר למערכת היא ע"י התבוננות במיכל העודפים וחיפוש בועות אויר שיוצאות שם כשהמנוע מונע וההגה בתנועה.

בריאות לכולם!

פורסם

בניגוד לBX, אמנם יש בורג ניקוז ליד הבומבה המרכזית, אבל בקסנטיה משתמשים בו רק לשחרור לחץ מהמערכת. היה לי מספר פעמים אויר במערכת הגה, בכל הפעמים זה עבר לבד, ניסית לנסוע עם הרכב קצת?

אגב, אולי בומבה אחת משחררת גז לתוך המערכת?

האם התפקוד הכללי של המערכת ההידראולית תקין? רכב מתניע ועולה בדיוק לגובה נסיעה? לוקח לו זמן?

פילטרים סתומים אולי?

פורסם

התברר לי שכנראה ישנו איזה שסתום ויסות לחץ בצינור המקורי בחלקו הגמיש , הצינור שהחלפתי הוא צינור רגיל מאותו קוטר.

אני רוצה לדעת האם באמת ישנו שסתום בתוך הצינור או שזה סתם סיפורים מהתחת של המוסך המורשה.

דרך אגב תופעת הרעידות מורגשת יותר בגלגל השמאלי כאשר אני מסובב אותו שמאלה.

פורסם

נראה לי שאתה סתם מסתבך - מאיפה קנית את הצינור וע"פ אילו הוראות החלפת אותו?

לא בדקת בזמן ההחלפה שהצינור זהה למקורי שהוחלף?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...