Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם היחידה ששמעתי שהעלו רכבים לפני ואחרי שינויי התוכנה אצל פרילינג הייתה בפעם ההיא שחברי פורום זה התארגנו ויזמו בעצמם יום התקנת צ'יפים ובדיקות על הדיינו, יוזמה שלהם.

זה לא הנוהל הקבוע, בדוק.

לפרילינג אין "דרך לבדוק אם הוא באמת עובד כמו שצריך" חוץ מדיינו וזה לא מה שנעשה בפועל לרוב.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה נכון ...!!! אני אל יכול לדעת

אבל הוא אמר לי שעם לא מרגישים כלום להחזיר לו את הציפ...ואני יקבל את הכסף בחזרה..!!!!

אולי אני ילך לגיא ...פרילינג

עם אתם אומרים שעליו אשפר לסמוך...!!

כן אפשר לסמוך על גיא ההבדל הוא גם שהוא יכול אחרי ההרכבה של הציפ לבדוק עם הוא

באמת עובד כמו שצריך.

מעניין אותי לדעת על סמך מה הוא יכול לדעת האם הוא "עובד כמו שצריך"

אשמח גם אם תגדיר "עובד כמו שצריך"

קודם כל הוא יכול לכוון את הציפ כמו שצריך לאוטו שלו. אני יודע את זה מחבר שלי שהוא

החליף את המנוע שלו בקליאו ל16V וגיא היה צריך להתאים ולכוון לו ציפ מיוחד לאוטו.

אז אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה גם בראלי.

פורסם

ל Inoni

אני לא מסכים איתך כלל , אני יודע על עניין הפונטו , וזה ודאי מהחברה, אני ביררתי בחברה והם אפילו נתנו לי הסבר רשמי שהפונטו בתאריכי יצור שונים יצאה יותר חזקה בגלל ניהול מנוע שונה , אבל הם הורידו את השינוי הנ"ל, זאת לאחר מדיניות החברה שהחליטו להחזיר את הרכב למצבו הקודם , לא יודע למה בדיוק, אבל שיהיה. אני מרוויח בינתיים ! :)

ואנ י לא מדבר על המוסך הראשי בישראל, אלא על האתר הרשמי של פיאט ויועציו. (מחו"ל)

נ.ב שינוי המנוע מתבטא למעלה מ 15 כ"ס הבדל! שזה שינוי מאוד משמעותי. (הוסבר ע"י החברה בעצמה).

ביצועי הרכב עולים בלמעלה משניה! לאיזור ה 7.5 מ 0-100 שזה הבדל עצום.

ככה שיש הבדל ברור, אני יחפש ואני מקווה למצוא את התגובה שנתנו לי במייל , אני מקווה שגיביתי את זה איפה שהוא.

פורסם
זה נכון ...!!! אני אל יכול לדעת

אבל הוא אמר לי שעם לא מרגישים כלום להחזיר לו את הציפ...ואני יקבל את הכסף בחזרה..!!!!

אולי אני ילך לגיא ...פרילינג

עם אתם אומרים שעליו אשפר לסמוך...!!

כן אפשר לסמוך על גיא ההבדל הוא גם שהוא יכול אחרי ההרכבה של הציפ לבדוק עם הוא

באמת עובד כמו שצריך.

מעניין אותי לדעת על סמך מה הוא יכול לדעת האם הוא "עובד כמו שצריך"

אשמח גם אם תגדיר "עובד כמו שצריך"

קודם כל הוא יכול לכוון את הציפ כמו שצריך לאוטו שלו. אני יודע את זה מחבר שלי שהוא

החליף את המנוע שלו בקליאו ל16V וגיא היה צריך להתאים ולכוון לו ציפ מיוחד לאוטו.

אז אני מאמין שהוא יכול לעשות את זה גם בראלי.

מצטער אבל זאת לא תשובה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

אמנם זה כבר נלעס אבל רק תוספת קטנה - למיטב הבנתי חלק גדול מהצ'יפים של E&A הם קונים מגיא דווקא... ואם לא - אז הם בעצם מביאים לך צ'יפ מחו"ל, סגור ומוכן, שרוב הסיכויים שהוא בכלל לא מותאם לתנאים הספציפיים של הרכב שלך... אבל אנחנו לא צריכים עוד הוכחות לכך שהם חאפרים...

ולבעל הפונטו - האם מדדת מול מישהו עם HGT "רגילה"?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דויד יש לי שאלה אליך לגבי ציפ. אם אני שם ציפ באוטו ונוסע איך אני אמור לדעת אם הוא מספק את הסחורה :?: ועוד דבר אני חושב(לא במדויק) שיש אפשרות שאחרי ששמים ציפ

אפשר לחבר

מחשב נייד ולנסוע וככה אתה רואה איך המחשב או הציפ עובדים כמו שצריך. זה נכון או לא

פשוט מעניין אותי לדעת :roll:

פורסם

אם שמים ציפ של חברה אז הוא בד"כ בא צרוב למצב אחד או שניים ציפים יותר משוכללים מגיעם לשלוש או יותר מודים!

בקשר לשינוי בציפ אי אפשר לשנות ציפ שכבר צרוב מה שנצרב זה מה שיש מה שכן עושים אנשים אם הרבה כסף זה מתקינים stand alone ואז מתכנתים לבד דבר שדורש ידע וניסיון ולא מעט כישרון למידע נוסף כנסו לקישור הבא http://www.ktrperformance.com

תסתכלו על הרכבים בproject car ותחלמו לשאלות בקשר לרכבים תפנו אלי זה אתר לשיפורים החברה שהם משתמשים בה לציפ רגיל היא apr[/url]

• תוכן חדש...