Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכוניות שעוד לא ראיתי ב MDC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת גור אני לא יודע אם יש פה מישהו שלא רוצה לעזור, פשוט לכל אחד יש סדר עדיפויות בחיים או שהוא לא יכול לעזור בצורה אקטיבית כמו מקס.

את האמת שאני לא יודע בכלל מה להציע אבל לפרסם את הליגה אצל האוכלוסייה הערבית אני יכול דיי בקלות אבל לא יודע עד כמה זה רצוי בינתיים .

*לפרסם זה לכתוב על הליגה באתרים ערביים ישראליים ואפילו לפרסם מועדי הליגה כשיתפרסמו שם אבל כל זה אם הוא בגדר אם רצוי**

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 149
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במילא אנחנו עושים את זה בגלל שאנחנו אוהבים את זה ולא בגלל ה"מה יגידו".
ואני לתומי חשבתי ש"מסלולים" הוא עסק אמיתי, שמשלם מע"מ ומניב רווחים. מעניין לגלות שמדובר בארגון צדקה הבונה על תרומתם של מתנדבים.
פורסם

סורי, זה הטריידמרק שלי בכל הפורומים שאני כותב בהם, בארץ ובחו"ל ... אתה הראשון שמתלונן, ולא אשתנה בשבילך, לא נוח למישהו לקרוא את דבריי - שידלגו לפוסט הבא.

אריק, הטריידמרק שלנו זה שלהבדיל מהמון פורומים אחרים השרשורים כאן לא נראים כמו איזה פאקינג תוכי בגלל שכל אחד עושה מה שבראש שלו ומשתין על דרישות הפורום בקשת.

אנא ממך, כבד את המקום שאתה נמצא בו והמנע מהפונטים הנ"ל בהמשך כדי לחסוך במילים ופעולות מיותרות.

מוטי

פורסם

אני באופן אישי אוהב ימים כאלו, ועד עכשיו לא היה לי מושג שיש כאלה בארץ, כי הייתי כמה שנים בחו"ל.

מתי יש פעילויות של ג'ימקאנה? כמה זה עולה? איזה סוג של אוטו צריך? איפה זה?

חיפשתי בפורום ובאתר של מסלולים אבל לא מצאתי.

פורסם
דניאל - במקום לדבר , תראה דוגמא שנדע על מה אתה מדבר

אל תזרוק סתם, יש אלפי מכשירי מדידה.. השאלה האם הם שווים משהו?!

חבל שזרקתי את SUMMIT האחרון, הייתי שם מספר קטלוגי.

היה שם מודד זמנים ב528$ אני זוכר את זה בבירור, לגבי כמה הוא טוב או לא טוב אני לא יודע. אבל הוא זוגי (דראג).

מעבר לזה, תחשוב דקה, מה יש שם כבר ?

2 חיישנים, סטופר ואיזה כמה מעגלים שיחברו ביניהם ?

אני יכול למצוא לכם מברגה ב1000$, אבל כשצריכים לשים בורג ואין כסף גם ההיא ב300 שקל יותר טובה להבריג את הבורג עם מברג.

גורר- מסלולים,

אני מבין שאתם עושים הכל בכדי לשפר ולהשתפר, אני מאוד נהנתי באירוע האחרון.

אני חושב שאתם עושים משהו מאוד יפה.

אבל, כשרוצים להיות מקצוענים צריך את המינימום בשביל זה. אם זה מדידת זמנים מדוייקת או אספלט ביבוא אישי מהעיירה בברזיל שסנה נולד בה אני לא יודע. אני לא אגיד לך מקצוענות - מהי. את זה אתה יודע יותר טוב ממני.

בכל מקרה, כל המלעיזים לגבי כמה הם מרוויחים או לא מרוויחים, זה ממש לא הנקודה.

אני משוכנע שאף אחד לא מתנדב.

אני משוכנע שהם לא מתעשרים ממירוץ MDC אחד.

אני משוכנע שיש להם רואה חשבון יותר טוב מאיתנו. (חוץ מיובל. הוא ממש תותח. עובד בחברה ענקית בעזריאלי והסיר קשרים מחברים.)

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נקודה נכונה עלתה כאן, והיא שמסלולים היא חברה עסקית. זה נכון לגמרי, ובאמת אף אחד לא חייב לנו שום דבר. זו בעיה שלנו לגמור את החודש וזו בעיה שלנו אם אנחנו לא מרויחים כסף.

אם לא הסברתי את עצמי טוב - אז הנה הבהרה: אני לא מחפש מתנדבים. ממש לא.

מה שאני מנסה לעשות זה לקבל רעיונות לקידום רעיון שכולנו נהנים ממנו מאוד (וכן, אנחנו מפסידים עליו כסף. ולא, לא צריך לרחם עלינו בגלל זה).

הרעיון של הפליירים של מקס, ועוד רעיונות לקידום שהגיעו בטלפונים וה.פ. + הפניה למכשירי מדידה שלא עולים 5000$ עוזרים מאוד וכל הרעיונות ייבדקו (חלקם רק לקראת העונה הבאה).

מה שלא עוזר בכלל זה "קיטורים" על מה שאין, כי הכי קל להתלונן והכי קשה זה לעשות משהו בקשר לזה (וכידוע, לתת רעיון לא דורש משאבים מאף אחד).

דוגמא? - בואו ניקח נושא שכולם פה תומכים בו. ישום חוק הספורט המוטורי, למשל. אם תופיע בפורום הודעה שמחר יש הפגנה מול הכנסת אני משוכנע שאת מספר הנוכחים אפשר יהיה לספור על אצבעות 2 ידיים, בעוד שמספר התגובות בשרשור יהיה כמה מאות... זה יהיה "רחוק" ו"חם" ו"אני עובד" וכו' וכו'...

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם

א.כל הכבוד לדוחפים את הספורט קדימה.

ב. אם אני לא טועה בארה"ב הגימקנות הם בעיקר לנהגים ופחות לצופים. בארוע אחד מספיקים מספר רב של הקפות וההנאה מרובה.

רק מופרעים כמונו משקיעים את הנשמה והארנק תמורת שתי דקות של הנאה.

ג:בנושא הקטגוריות: אין לי בעיה להתחרות בקטגוריה של 4X4 אבל בתור אחד עם הנעה אחורית אני משלם בחצי שניה על הכורכר המתפזר באזור הזינוק. פתרונות?? אספלט מברזיל בחניה(חח..) , חניה על הכביש , מטאטא ?

מקווה שהבקורת תהיה בונה וזו הכוונה.

פורסם

דניאל עברתי על שני ה SUMMITים האחרונים לא מצעתי שום דבר .

אתה יכול כוון אותי איך קראו למכשיר שדיברת עליו?

רק חלב וטמפו קולה מגיע ב 2L .

פורסם
לפרסם את הליגה אצל האוכלוסייה הערבית אני יכול דיי בקלות אבל לא יודע עד כמה זה רצוי בינתיים.
הספורט המוטורי (כמו ענפי ספורט אחרים) הוא גורם מאחד שעושה טוב לאנשים ולא עושה אבחנות של גזע ודת...

נשמח מאוד עם תעזור (איך בדיוק? - כשנסגור את כל הפרטים לארוע הבא אעדכן אותך). תודה רבה על ההצעה (שכחתי לענות לך קודם...).:mm_yeah:

גור, מסלולים - נהיגה מצילת חיים

WWW.MASLULIM.CO.IL

פורסם
הספורט המוטורי (כמו ענפי ספורט אחרים) הוא גורם מאחד שעושה טוב לאנשים ולא עושה אבחנות של גזע ודת...

נשמח מאוד עם תעזור (איך בדיוק? - כשנסגור את כל הפרטים לארוע הבא אעדכן אותך). תודה רבה על ההצעה (שכחתי לענות לך קודם...).:mm_yeah:

כמו שכבר אמרתי אני יכול לכתוב/לתרגם איזה כתבה בקשר לליגה הזו ולפרסם אותה במדור ספורט או מכוניות ברוב האתרים והעיתונים *אוןליין* שיש במגזר רובם חברים קרובים שלי ולא נראה לי שתהיה לי בעיה לפרסם את זה כעוד הודעות/כתבות/חדשות בתחום הרכב.

עריכה:

למען האמת אני לא יודע עד כמה התרבות המוטורית אצל האוכלוסייה הערבית טובה, יש הרבה בחורים שרק חושבים על מכוניות, יש כאלה שלא מעניין אותם, אבל אני בטוח שלרובם אין "תרבות" מוטורית, ואין להם מספיק ידע מבחינת נהיגה מתקדמת .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
למען האמת אני לא יודע עד כמה התרבות המוטורית אצל האוכלוסייה הערבית טובה, יש הרבה בחורים שרק חושבים על מכוניות, יש כאלה שלא מעניין אותם, אבל אני בטוח שלרובם אין "תרבות" מוטורית, ואין להם מספיק ידע מבחינת נהיגה מתקדמת .

צודק, ואת זה אני יודע מקרוב, אבל אם עובדים על הקטע של המודעות אפשר לשפר.

פורסם

נכון המגרשים שלהם יותר גדולים ואין צופים - זה יותר ספורט למשתתפים... שימו לב איזה מכוניות שם, מקארט פרטי ועד טנדרים וכל מה שביניהם

וגם המסלולים שלהם אורכים רק כדקת נהיגה!

http://video.google.com/videoplay?docid=3710815338028717891&q=scca

http://video.google.com/videoplay?docid=8244199788690149783&q=scca

http://video.google.com/videoplay?docid=2164598355239849960&q=scca

http://video.google.com/videoplay?docid=-6293199832694950081&q=scca

http://video.google.com/videoplay?docid=7798573202523224089&q=scca

http://video.google.com/videoplay?docid=-7461164694076950078&q=scca

(אני לא חושב שבכל מע"צ יש כמות כזה של קונוסים icon_lol.gif )

יש עדיין מישהו שחושב שזה לא ספורט מוטורי אמיתי או פשרה ישראלי?

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

גם אני חושב שמעט מאד מהאנשים שבעלי מכונית ספורט יודעים על קיום הליגה הזאת.

ואפשר בהחלט לנסות לפרסם את זה - התחלה בפליירים פשוטים ממדפסת ביתית ובסוף - מי יודע?

אבל באמת שהענף הזה עדיין לא מספיק מפותח ועבר מעט מאוד זמן שבו יכלו לבנות\לתכנן מסלול מקצועי או משהו בנוסח חו"ל.

לכן עכשיו צריך להסתפק במה שיש והעיקר שנהנים לא?

אני אם הייתה לי מכונית ספורט(מכונית בכלל שלי פרטית, חח) אז הייתי בא כמובן אפילו אם זאת הייתה סובארו DL.. טוב הגזמתי..

חחח

הפואנטה היא זה שצריך להסתפק במה שיש עכשיו ובסוף יהיה טוב כמו תמיד.

אני נותן לדוגמא את הספורט של מכוניות\טיסנים על שלט, לא קשור לרכב אבל גם הספורט הזה היו בו מעט מאד אנשים שהשתתפו בתחרויות וכו' בהתחלה.

כל שנה יש תחרות של טיסנים בערבה, אני הייתי שם בפעם הראשונה וראיתי שאני ועוד מאה-מאתיים אנשים נוכחנו באירוע, ואחרי ארבע שנים מהפך! בתוך ארבע שנים האירוע נהיה ענק ובנו שם אפילו טריבונות לקהל הרב שהגיע, וזה היה בנגב, אשדוד קרוב יותר מכל הכיוונים.

בקיצור יש למה לחכות.

:)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...