Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכוניתי, רנו קליאו מודל 1995 הוחלפה מערכת הזרקת הדלק (חד נקודתית). לאחר ההחלפה המנוע היה כבה בסיבובי סרק וכמו כן נטה להשתנק והמכונית היתה מקרטעת במהלך נסיעה רגילה. חזרתי למוסך ושם אמרו שהחליפו חלק שנקרא "מנוע צעדים" שאמור לשלוט על סיבובי הסרק. גם לאחר טיפול זה המשיכו אותן בעיות כפי שהיו לפני הטיפול. הבאתי את המכונית לטיפול בפעם השלישית. במוסך אמרו לי שטפלו בהסרת התקלה. לאחר טיפול זה המנוע פעל בסיבובי סרק גבוהים (כ- 1500 סל"ד) אבל המשיך להשתנק ולקרטע בנסיעה רגילה. בנוסף שמתי לב לכך שצריכת הדלק הייתה גבוהה מהרגיל. פניתי פעם נוספת למוסך. שם בדקו את הרכב ואמרו שהכל תקין.

שאלתי היא: האם נראה לכם שהסבר המוסך נכון ואם לא מהו לדעתכם שורש הבעיה.

פורסם

תחליף מוסך...או מכונאי...והבעיה היא עדין בעיה בהזרקת הדלק או שלא כיוונו טוב את הסל"ד...יכול להיות שגם צריך לכוון את המחשב...

יש הרבה סיבות...אבל..תחליף מוסך/מכונאי..

פורסם

יכול להיות שיש אולי סתימה באיזה חלק...

פורסם

אתה לא צריך מוסך - אתה צריך מכון הזרקות.

כתוב בבקשה מאיזה אזור אתה בארץ ונמליץ לך על מכון שיוכל לעזור לך בנושא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום לך

לא כל רכב שיש לו בעיית סל"ד במצב סרק , משמע ,שהדבר נובע ממיצב הסרק ( מנוע צעדים).

לפעמים הדבר נובע בנסיבות משתנות שקשורות למערכת הצתה , יניקה וכמובן מערכת הזרקת הדלק. לפעמים אפילו נוצר מצב שמחשב ניהול המנוע , לא מזהה מצב סרק (מחיישן מצב מצערת -T.P.S),שאמור לשדר לו מצב זה , ולכן המחשב בכלל לא פוקד למייצב הסרק להיכנס לפעולה....

מתאור המקרה שהעלית בפנינו, אני מניח שהמכונאי שלך בחר לעלות את הסל"ד ברכבך באופן מכני. משמע שכעת חיישן מצב המצערת שלך לא מקויל בתחום העבודה שאמור הוא לעבוד .

הייתי מציע לך לגשת למוסך שיש ברשותו כלי עבודה יעודיים לצורך איתור התקלה ולהגיע

לידי פיתרון לשביעות רצונך ...

WINY

:)

חוכמת החיים האמתית היא אינה בלהחזיק את הקלפים הטובים,

אלא לדעת היטב איך לשחק עם הקלפים העומדים לרשותך.

פורסם

יש לבדוק באופן מקצועי, ללא שיטת ה"מנחשים"

יש לחבר סקנר, ואף מכשיר 4 גזים, זה מסוגל מאוד מהר לאתר תקלות "יפות" (מרגיזות) גם אם הסקנר לכאורה מראה שהכל תקין.

לא פוסל בעית מחשב,

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

במכוניתי, רנו קליאו מודל 1995 הוחלפה מערכת הזרקת הדלק (חד נקודתית).

1.מה זאת אומרת הוחלפה מערכת ההזרקה? מה הוחלף בדיוק?

2.מה הייתה התקלה שבעקבותה בכלל הוחלפה המערכת?

האם אני קולט נכון משם המשתמש שאת זאת את ולא אתה?

אם כן, עם כל אי הנוחות שבעניין, נא לא להגיע לעולם לבד למוסך.

עדיף כבר להיות לבד באיזה סמטה חשוכה בהארלם.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
1.האם אני קולט נכון משם המשתמש שאת זאת את ולא אתה?

אם כן, עם כל אי הנוחות שבעניין, נא לא להגיע לעולם לבד למוסך.

יניב

סליחה? כל המוסכים רמאים? ההפך המוחלט, ב"יצאת צדיק" ,רובם יצאו צדיקים, ומה שאתה רשמת זה מאוד לא ראוי, מעבר לזה שזה לא נכון, וזה בלשון המעטה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...