Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם זה משנה אם נוזל הקירור הוא אדום או ירוק לרכב זה?

היום עשיתי ניקוי של מיכל המים באוטו וכמובן חלק מהמיים יצאו, הכי קרוב היה לי להגיע להום סנטר שם קניתי נוזל קירור של דלקול (מיים ירוקים) הוא הכי טוב מביין אלו שהיו שם. השאלה היא האם אפשר לנסוע איתו? או שחייבים לשים מיים אדומים/ורודים?

לכל היודעים אודה

בברכה

ארתור

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

היי,

שאלתך במקום ומצביעה על נכונות ללמוד.

גש למוסך הייבואן או כול מי שמוכר נוזל קירור מקורי לרכב שברשותך וקנה מספר ליטרים והחלף את כול תכולת הנוזל במערכת הקירור.

הנוזל שקנית אינו מומלץ לרכב שברשותך.

לא ציינת את שנת הייצור של הרכב אבל עד כמה שזכור לי מערכת הקירור מכילה כ-6 ליטרים של נוזל קירור בצבע וורוד Glysantin G 33 העומד בדרישות התקן של סיטרואן/פיג'ו ובוודאי מתאים גם לרנו.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה לא ? תבצע חיפוש בפורום בנושא 'נוזל קירור'.

לאחר שתקרא את כול האנצקלופדיה כרך א' (נוזל קירור תכונותיו והשפעותיו על מערכת הקירור) תבין למה.

אני ממליץ על נזול קירור של חברת MOTUL הנקרא Inugel Optimal Ultra (Organic).

פורסם

לרכב מסוג כמו שלך מומלץ מים ירוקים לא אדומים.

אך מומלצת חברה טובה,(ההמלצה מעל לא מתאימה , רק נוזל ירוק) כך תשמור על מערכת הקירור של המנוע.

כדי לנקות את מערכת הקירור של הרכב יש להעביר בלחץ מים את כל המערכת החל מאזור מיכל העיבוי, עד כאשר יצאו מים נקיים מהמערכת .לאחר מכן תמלא מים ירוקים, עד אשר תראה שצבע המים יוצאים בצבע ירוק.

אל תשכח לבסוף לנקז את האוויר . הפתח ניקוז נמצא על הצינור העליון שיוצא מאזור מיכל העיבוי אל התרמוסטט, במגאן מדגם זה פתח הניקוז נמצא בחלק הגבוה ביותר. במערת הקירור.

תניע את הרכב כאשר המערכת סגורה ורק פתח הניקוז פתוח. אתה תראה שמים ירוקים יוצאים מפתח ניקוז האוויר.

עשה סיבוב עם הרכב ובדוק אם חסר מים.

יש לציין שאם אתה לא יודע כיצד לבצע את כל התהליך הנ"ל, קפוץ למכון ראדיאטורים. חבל להרוס מנוע שלם בגלל הצורך לדעת.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הבחור מעליי אנא ציין לאיזה דרישות תקן "הנוזל הירוק" צריך להתאים אולי הצבע יש לו תכונות של זיקית ולפעמיים מחליף צבע.

הנוזל שציינתי זה בדיוק מה שהבחור צריך להשתמש.

פורסם

מרק - אין צורך בנוזל קירור של מוטול.

השתמשתי בנוזל קירור GLACELF AUTO SUPRA. נוזל קירור מצוין ומומלץ למנועי רנו.

לפותח השרשור, שלחתי לך ה.פ.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...