Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה עם קדילאק?

גבר הקאדילאק זה חצי מהתקציב.. למה לו לרדת מ745 2003 לקדילאק CTS ??

:nono:

קאדילק לא חייב להיות CTS, יש גם STS... זה משהו מיוחד מאוד, ונדיר על הכביש.

ינון.

ובצדק.... :?

מה רע ב-STS ???? אולי היא לא ברמה של כל מה שהוזכר פה.... אבל זה רכב מרשים וממש לא רע, ופשוט רק רציתי לומר ש-CTS מוזרה זה לא כל מה שיש להם להציע... אני עוד מחכה שהם יוציאו את הסיקסטין..........

ינון.

עזוב... זה כל אחד והדיעות שלו.

לדעתי, מנסיון על קאדילאק ושאר מכוניות יוקרה, STS היא ברמה של S CLASS (ברמה זה אומר אותה ליגה....אבל גם מכבי חיפה נמצאת באותה הליגה של הפועל באר שבע...). חזקה לא פחות מהם, נוחה לא פחות מהם. פשוט היא שונה לגמריי מהב.מ.וו 7, S CLASS, A8 וכל השאר...כי היא פשוט הגדרה של אוטו אמריקאי...גדול כמו בית...נוסע חלק...אבל חזק. זה כל אחד מה שהוא אוהב.

Back to the original - NC again.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסידרה 7 וS לSTS זו ירידה ברמה (אגב הSTS בארה"ב מתחרה בסידרה 5 אע"פ מידותיה). לגבי M5 וS6 וכו אולי אלו מכוניות חזקות וטובות אבל הן גם ירידה ברמה (מתי אמרו שתצא הM7? :wink: )

נ.ב.

אישית אין לי הרבה נגד STS אלא שבארץ היא לא כדאית לקניה בתור חדשה וגם בתור משומשת היא לא כלכך כדאית (בארה"ב ניתן למצוא SLS שנת 98' לאחר מתיחה בכ10K וזה בהחלט שווה 8) , STS גם עולה פחות או יותר אותו הדבר)

פורסם
אכן אין טעם ללכת על 7 או S אם כבר היו לו והוא יורד מהן, גם CLK זה לא נראה לי נכון כי זו ירידה ברמה.

האופציות לדעתי הן:

A8, CL, SL והקאיין (פרט חשוב שכדאי לברר זה מתי ה7 היל' של מרצדס ישודכו למכוניות הנמכרות).

יגואר הXJ פחות טובה לדעתי מהS/7/A8. מבחינת הXK...אני חושב שהמתחרות מבית מרצדס עדיפות.

איך הגעת לזה שהיגואר פחות טובה מהמתחרות שלה ?!?!

מנסיון עם ה xj וה- s class היגואר אוטו יותר מהיר יותר נוח ונוסע יותר טוב . הבימר ממש לא יפה כמו ה 7 הקודמת ועם כל התיחכומים שיש בה היא ממש לא מוצלחת כמו שחושבים ולעיתים הם רק גורמים לבעיות ...

לדעתי האפשרויות של s-type R , xj-r הן מצויינות שתי מכוניות חזקות מאוד מהירות ועם גימור עץ ספורטיבי (שחור) וכסאות ספורט בין השאר ...

במידה והוא רוצה להישאר עם הגרמניות ה- cl500 יכולה להיות בחירה מצויינת מפוארת גדולה ( קופה של האס) ומאוד מהירה אבל היא קצת יקרה ביחס לשאר הדגמים שהועלו פה . כמו כן גם ה a8 החדשה יפה מאוד ומוצלחת וזו בחירה מצויינת ומעט צנועה יותר ...

XJR

פורסם
אכן אין טעם ללכת על 7 או S אם כבר היו לו והוא יורד מהן, גם CLK זה לא נראה לי נכון כי זו ירידה ברמה.

האופציות לדעתי הן:

A8, CL, SL והקאיין (פרט חשוב שכדאי לברר זה מתי ה7 היל' של מרצדס ישודכו למכוניות הנמכרות).

יגואר הXJ פחות טובה לדעתי מהS/7/A8. מבחינת הXK...אני חושב שהמתחרות מבית מרצדס עדיפות.

מנסיון עם ה xj וה- s class היגואר אוטו יותר מהיר יותר נוח ונוסע יותר טוב . הבימר ממש לא יפה כמו ה 7 הקודמת ועם כל התיחכומים שיש בה היא ממש לא מוצלחת כמו שחושבים ולעיתים הם רק גורמים לבעיות ...

לדעתי האפשרויות של s-type R , xj-r הן מצויינות שתי מכוניות חזקות מאוד מהירות ועם גימור עץ ספורטיבי (שחור) וכסאות ספורט בין השאר ...

במידה והוא רוצה להישאר עם הגרמניות ה- cl500 יכולה להיות בחירה מצויינת מפוארת גדולה ( קופה של האס) ומאוד מהירה אבל היא קצת יקרה ביחס לשאר הדגמים שהועלו פה . כמו כן גם ה a8 החדשה יפה מאוד ומוצלחת וזו בחירה מצויינת ומעט צנועה יותר ...

הXJ החדשה עדיפה בהרבה על הקודמת (ואני אוהב אותה) אבל המקום במושבים האחוריים הם די עלובים ביחס למתחרות (גם הפינוקים מאחור) ואם לא יהיה נוח לנוסעים מאחור אז זה לא שווה לעומת המתחרות או ה745 הנוכחית. במידה והוא נוהג באוטו לבד אז כבר רצוי שיקנה XK ואם כבר XK אז הSL והCL עדיפות עליה (לדעתי) אע"פ שיש להן פחות סטייל. אני לא שולל את הXJ אבל היא חבילה פחות טובה לדעתי לעומת המתחרות.

לגבי הS-TYPE... זאת השפלה ל7,S והA8 שמשווים אותן אליה. לגבי יפה (7) כל אחד וטעמו עימו. אני מסכים שה7 לא חפה "מבעיות" (מבחינת הI-DRIVE לדוגמא) אבל עדין היא טובה. אה....ולXJR אין מושבי ספורט (ואם אינני טועה אז גם לא לS-TYPE R), ומהירות זה לא בדיוק הדבר שקורץ לאנשים שקונים רכבים כאלו (אע"פ שאין להם בעיה להגיע לכ250 קמ"ש שרוב הזמן מוגבלים אלקטרונית).

פורסם

האופציות לדעתי הן:

הXJ החדשה עדיפה בהרבה על הקודמת (ואני אוהב אותה) אבל המקום במושבים האחוריים הם די עלובים ביחס למתחרות (גם הפינוקים מאחור) ואם לא יהיה נוח לנוסעים מאחור אז זה לא שווה לעומת המתחרות או ה745 הנוכחית. במידה והוא נוהג באוטו לבד אז כבר רצוי שיקנה XK ואם כבר XK אז הSL והCL עדיפות עליה (לדעתי) אע"פ שיש להן פחות סטייל. אני לא שולל את הXJ אבל היא חבילה פחות טובה לדעתי לעומת המתחרות.

לגבי הS-TYPE... זאת השפלה ל7,S והA8 שמשווים אותן אליה. לגבי יפה (7) כל אחד וטעמו עימו. אני מסכים שה7 לא חפה "מבעיות" (מבחינת הI-DRIVE לדוגמא) אבל עדין היא טובה. אה....ולXJR אין מושבי ספורט (ואם אינני טועה אז גם לא לS-TYPE R), ומהירות זה לא בדיוק הדבר שקורץ לאנשים שקונים רכבים כאלו (אע"פ שאין להם בעיה להגיע לכ250 קמ"ש שרוב הזמן מוגבלים אלקטרונית).

המושבים מאחורה ביגואר לא כל כך עלובים כמו שעשו מהם... היגואר מבחינת מנוע מדהימה. יותר מב.מ.וו ומבחינת גיר - יש לה גיר מדהים. פשוט מעולה. זה הדור הישן....החדש בטוח יהיה יותר מדהים. לצערי, בזמן שהיה לנו את האוטו הזה המקום היחידי שבו יכולתי לשבת היה מאחורה או ליד הנהג... ותאמינו לי - המצב שם ממש לא כ"כ גרוע! אם מישהו שאין לו נסיון על האוטו יקרא את מה שכתבתם יחשוב שצריך להיות תינוק בשביל להיות שם. ממש לא.... נסעתי לאילת עם האוטו ועוד שלושה....וחלק מהזמן הייתי מאחורה - ממש לא בעיה. נוח. קליל. מהיר (מטוווווווווווווס). האוטו נוח מאוד. טיפה טיפה קצר מאחורה אבל לא קריטי בכלל. כמכונית לנהג, אין ספק שהיא הטובה ביותר בקטגוריה. אומנם אין לה מכלולים כמו של הב.מ.וו 7, אבל בראסמי - עדיף שכך. מי צריך כ"כ הרבה?

Back to the original - NC again.

פורסם

זה לא שממש צפוף שם אבל זה בהחלט לא מספק אם תסתכל על המתחרות (אל תשכח שהבנאדם יורד מ745...) מבחינת גאג'טים ופינוקים מאחור בXJ גם כאן המתחרות עדיפות, פונקט. מבחינת כח זאת אף פעם לא היתה בעיה בXJ (בייחוד בR). יגואר זו אכן חוויה מיוחדת השאלה היא האם זה מצדיק ירידה מ745....לדעתי לא.

פורסם

מצמץ, ביגואר xj יש מושבי ספורט ואני אומר את זה מתוך נסיון ולא רק ב R אלא גם בsport package (כנ"ל לגבי ה s-type) . מבחינת מקום מאחורה ממש אבל ממש אין בעיה יש הרבה מקום לרגליים וניתן להזמין מושבי ספורט שבאים מאחורה ומקדימה . בנוסף , מבחינת הנהג והביצועים היא עדיפה בהרבה ולא נכון להגיד שאנשים שקונים מכוניות כאלה המהירות לא קורצת להם (למרות שלהגיע ל 250 זאת בטח לא המטרה שלהם) מכיוון שלא היו מוציאים את דגמי ה r אם הם לא היו נמכרים ולהזכיר לך ש 745 זה אוטו מהיר .

הטענה שאי אפשר להשוות את הs-type ל s-class , 7 , A8 היא לא נכונה שוב פעם מנסיון ובקשר לגיר של היגואר , היא מגיעה עם גיר חדש עם שישה הילוכים הרבה יותר חיסכוני וטוב ובסך הכל זאת מכונית פאר לכל דבר למרות שהxj יותר נחשבת .

sl ו cl הן קצת מעבר לתקציב ה800+- ומחירן גבוה ממיליון ובמקרה של ה - amg הוא מגיע למיליון וחצי ...

בקיצור אני חושב שברכבים האלה זה כבר עניין של טעם אישי כי הם כולם מעולים .

XJR

פורסם

אם אי פעם ראיתה את מושבי "הספורט" של יגואר אז הייתה רואה שהם לא בדיוק ספורט. המתחרות עדיפות בחבילה הכוללת לדעתי (בייחוד בארץ) וגם עולות בהתאם. אם אתה חושב שהXJ עדיפה עליהן אז שתהיה לי בריא (ברצינות, אני לא מזלזל בך). מבחינת הנהג אני מסכים איתך שהXJ תהיה מהנה יותר מה7 אבל עדין זו לא סיבה מספיק טובה לדעתי בשביל להעדיף אותה על פני המתחרות (לא שזה לא חשוב אבל זה לא בדיוק בראש סולם העדיפויות כשמדובר במכוניות הללו). ושוב הXJ אכן אופציה טובה אבל לא מספיק טובה לדעתי בשביל לרדת מ745. וחלאס עם הS-TYPE שהיא מתחרה ראויה מול הS ,7 וA8 זה פשוט עצוב לי לשמוע אותך אומר את זה. אין לי יותר מה להוסיף.

פורסם

האופציות לדעתי הן:

אני לא מתכוון לפגוע פה באיש אבל לא יכולתי שלא לצחוק (קצת) כשקראתי כמה מההודעות כאן. בואו נתחיל ונאמר שגם ה-745 וגם S500 הן מהטובות שבמכוניות המשתייכות לקטגוריית "פאר". עצם ההצעה של מכונית כמו יגואר S טייפ (גם בגירסת ה-R החמה) היא מעליבה ומגוחכת. לא יעזרו שום טיעונים כמו "לאבא שלי היה את האוטו" או "ספתא שלי נתנה לי סיבוב ב- S טייפ שלה". קצת אובייקטיביות לא תזיק פה. ה-S טייפ לא בליגה ואין טעם להתייחס אליה מעבר למה שכבר נאמר. ה- XJ לעומת זאת כן נמצאת בקטגוריה אך היא נחותה מהגרמניות בהרבה מובנים. שתבין, טורבו בוי ! זו לא מכונית רעה ואני בטוח שבנסיעה שלכם לאילת, נהניתם מאד. הלוואי על כולנו כזה אוטו ! אבל... עשה לעצמך טובה, גם לסוכנות מרצדס הקרובה לביתך ושב, רק שב ב- S קלאס ומיד תבין שמדובר כאן באריה שבחבורה. CL עשויה להיות אלטרנטיבה אם בעל הרכב יהיה מוכן לשנות כיוון וללכת יותר לכיוון הספורטיבי מאשר הפאר. אני בכלל לא בטוח שכך הם פני הדברים. אם כן - אני יותר בעד ההמלצה של מצמץ בכיוון ה- SL. חמש מאות, שש מאות או אולי AMG ?

במידה והרוכש מעוניין להישאר בנישה הזו, מוטב ויבין כי אין לו הרבה לאן לעלות (רחמיי עליו). במידה והוא אהב את ה-745 מאד, הוא יכול לנסות את ה-760 החזקה יותר אך הלא שונה בהרבה. במידה והוא יהיה מעוניין להשקיע עוד כסף, כאן כבר ישנן כמה אפשרויות שעשויות לתת תחרות הולמת ואף למעלה מכך לחבורת הגרמניות : לדוגמא בנטלי ארנג' או אפילו רולס רויס סילבר סאראף. כיוון שאני לא בטוח שהסכום הנוסף הוא בנמצא, "ניאלץ" להצטמצם ולהישאר עם האופציות שחלקן מצמץ נתן :

1. ללכת על אותם רכבים שכבר היו לו אך עם מנועים חזקים יותר: במוו 760 או מרצדס בנץS600.

2. ללכת על נישה שונה בדמות ה- SL או אולי הקאיין (לא CLK ולא CL !!!)

3. לעלות כיתה לפאר בריטי אמיתי (בלי לזלזל חלילה ביגואר אבל לא כאן מקומה) לרולס רויס או אולי למשהו קצת יותר ספורטיבי כמו הבנטלי ארנג'.

פורסם

מבחינת הארי שבחבורה אני חושב שהA8 וה7 מתחרות על התואר אע"פ שהS עדין עומדת בכבוד. הS נוחה יותר לנהג מבחינת תפעול, הכל בה פשוט ונופל לידיים (לא מבחינת בעיות איכות :wink:).

אני לא חושב שיש סיבה לשלול את הCL לדעתי הוא לא פחות מפואר מהS (אם לא יותר) אך עם יותר סטייל וסגנון, מה גם שהוא שימושי מאד והבעלים לא יצטרך ממש לותר על המותרויות שהיו ברכבים הקודמים שלו.

לגבי השרף והארנאג'....

הן באמת עולות יותר (הרבה יותר) ואני לא בטוח שכוונת המשורר להוציא כזה סכום (לפי מייטב ידיעתי יצור השרף כבר הופסק אבל בהחלט יש מצב למצוא אצל דילרים אחת דנדשה שעדין לא נמכרה). אולי לקנות אחת משומשת ולעשות ייבוא אישי יכולה להיות אופציה (לא תהיה בעיה למצוא אחת עם קילומטראג' נמוך ובמצב כמעט חדש).

פורסם

אילן די , אין יותר אובייקטיבי ממני בקשר למכוניות האלה ...

לפני שקנינו את הs-type הייתה לנו מרצדס s320 ואני רוצה להגיד לך שהמרצדס באמת מכונית מעולה אבל אנחנו מעדיפים את ה s-type אז אין צורך שאני אגש לסוכנות לשבת במרצדס . בקשר לa8 אין מה להגיד זה באמת אוטו על רמה והוא נראה הרבה יותר צנוע כך שזה גם יתרון ... את ה xj אני חושב שכבר לא מוכרים (לפחות את ה r) כי הדגם החדש יגיע בקרוב והוא יהיה עדיף על כל המתחרות בביצועים בנסיעה ובציוד לעומת מחיר והמושבי ספורט ביגואר הם לא מושבים של ספרקו אבל הם בהחלט מושבי ספורט .

רולס רויס זה בכלל מעבר לתקציב ולרמה אז אל תכניס אותם לת'רד הזה בכלל וcl גם יקרה לעומת הs-class הרי שהיא קופה של הדגם ...

נ.ב

איך הגעת לכך שנסענו עם היגואר לאילת ?!?! אני לא רשמתי את זה ...

XJR

פורסם

אני דיברתי על הXJ החדשה....

הXJ החדשה היא אופציה טובה לגרמניות (באמת, ואני כותב את זה בפעם המי יודע כמה) אבל לרדת לXJ מ745 זה לא נראה לי הגיוני.

בבקשה תפסיק להשוות S טייפ לS קלאס ומתחרותיה, זה פשוט לא יאה ולא נכון.

מספיק עם ענין מושבי ספורט, אולי זה נקרא פאקג' ספורט והמושב אכן נוח ותומך (ספורטיבי כמע) אבל הוא בפרוש לא ספורט.

אם יבוא אישי ומשומש בא בחשבון אז שרף או ארנאג' בהחלט באות בחשבון.

לגבי אילת, אילן התבלבל עם תגובה אחרת, אבל ניחא (בהתחשב שרוב ההודעה מתייחסת בכלליות לתגובות שבשרשור).

נ.ב.

אני מתנצל בפני פותח השרשור על שהסתלבטנו לו על השרשור בויכוחון.

פורסם

אם יש לו תקציב בלתי מוגבל לא עדיף לייבא ''בוגאטי''? :roll:

עכשיו רציני, אני אישית הייתי הולך על ה911 אבל לפי סוג המכוניות שהיו ל-ו ספורטיביות לא ממש בראש שלו נכון?

אז במקרה הזה הייתי הולך על הקאיין...

ואם גם ג'יפ זה לא בראש שלו,

אז הייתי ממליץ לו לקסוס gs300 או על לקסוס ls.

דור.

פורסם

לי נראה שקאיין טורבו זה הרכב המושלם.

גם פורשה, גם מושב אחורי ובגאז'! :D

היגואר-פשוט מדהימה, במלוא מובן המילה. חלום. הייחודיות והעיצוב שלה פשוט מגרים..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...