Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לחבר,

הרכב, גולף שנת 99, MK4

הבעיה - הדלת הקדמית לא מגיבה לנעילה המרכזית.

מחפש מקום לתיקון, לא מוסך מורשה יבואן באזור המרכז.

תודה,

פורסם

היתה לי בעיה דומה , הוצאתי את הצ'ופציק שעולה ויורד בנעילה (פשוט מבריגים החוצה)

וריססתי פנימה WD40 .

חזר לעבוד כרגיל .

פורסם

סליחה על השאלה המטומטמת אולי - אבל יש כאן הרבה אנשים שיכולים לתרום מדעתם כדי לעזור לך לפתור את הבעיה - אתה לא מעונין לנסות לראות מה הבעיה אלא רק ללכת לבעל מקצוע?

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

הרכב כאמרו לא שלי, ואני לא חושב שבעל הרכב ירצה לנסות להתעסק עם זה בעצמו.

אני אנסה להציע לו לעשות את מה שהציעו כאן, אם למישהו יש עוד הצעה, אני אשמח לשמוע. אם לא, הוא יקפוץ למקום שרפי המליץ.

בכל מקרה תודה לעוזרים

פורסם

עוד הצעה - לבדוק אם המנוע עצמו עובד, לפתוח ולראות מה קורה כשנותנים פעולת נעילה, ואם לא זז אז מה קורה אם נותנים מתח ישר - אם זז משהו בפקודה לא טוב (מוח נעילה) אם לא זז גם אחרי שימון כפי שנאמר כאן אז מנוע גמור ואפשר פשוט לקנות חדש ולהחליף (בדלת ראשי - מאסטר 5 חוטים).

מקווה שהכל אמרתי במדויק...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

הבעיה

במעגל במודפס של יחידת הבקרה בדלת צד הנהג, כתוצאה ממאמצים מכניים באיזור הלחמת הרכיבים ההלחמות פשוט נסדקות ואין מגע רציף וקבוע.

הפיתרון

הסרת ההלחמה הישנה בעזרת שואב בדיל מכני, ניקוי האיזור בעזרת אלכוהול רפואי שמסיר את השמנוניות ובמיוחד את חומר הניקוי הנמצא בבדיל והלחמה חדשה בעזרת בדיל איכותיי.

אני אישית ברכב הקודם שלי השתמשתי בבדיל עם תוספת נחושת וכסף שהחוזק המכני אחרי ההלחמה גבוה מבדיל 40/60 עופרת בדיל.

לאחר ההלחמה יש לנקות שוב פעם את האיזור עם אלכוהול.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי בעיה דומה אך חמורה יותר, כאשר הרכב מכובה ואני מנסה לנעול הרכב עם המפתח מדלת הנהג רק 1 ל20 כל הדלתות נסגרות. (בדר"כ רק דלת נהג!!!)

מעבר לכך החלונות לא יורדים או עולים בלחיצה ממושכת עם המפתח (הרכב בגרסת קומפורט ובעבר לא היתה בעיה להשתמש בפונקציה הנ"ל).

יש לומר שהמנועים עצמם תקינים כי כאשר אני משתמש במנגנון הנעילה מתוך הרכב (יש כפתור לנעילה\פתיחה בדלת הנהג) או לחילופין משתמש באזעקה הרכב אכן ננעל ללא בעיה.

מרק האם יש קשר לעניין המגעים שהזכרת קודם?

פורסם

יש לך מנורה בדלת ,

תנעל את הדלת כשהיא פתוחה , הכנס מברג למנעול דלת ודחף את הלשונית, עכשיו תנעל עם המפתח

המנורה בדלת מגיבה לפתיחה/סגירה?

פורסם

במידה ואני אצטרך מיקרו-סוייטצ'יים כאלה , היכן ניתן להשיג ומה עלותם?

כל זאת כמובן במידה ועברתי על ששת ההלחמות והבעיה נשארה , למרות שכמעט בוודאות אין לי בעיה עם המיקרו סוויטץ (בכל פתיחת דלת נהג האור ברכב נדלק ).

• תוכן חדש...