Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסור לכלי אויר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות קומפרסור אויר לשימוש ביתי?

אשר מיועד לכלים ומפתחות פניאומטיים.

לא לשימוש במוסך,אלא יותר לכיוון שימוש חצי מקצועי.

כמה קומפרסור מהסוג הנ"ל יעלה?

ושאלה אחרונה,מה משקלו של קומפרסור כזה?

תודה מראש.

פורסם

לי יש כזה בבית

את המחיר אני לא יודע

אבא שלי בזמנו קנה את זה

ובקשר למשקל הוא ממש לא כבר , איזה 10 קילו+-

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

שים לב שהקומפרסור שאתה קונה מסוגל לספק את כמות האויר הדרושה לכלים שאתה מתכוון להשתמש בהם, לדוגמא ראצ'ט פניאומטי לא צורך הרבה אויר, אבל דיסק ליטוש צורך המון..

אני גם ממליץ בחום לקנות קומפרסור עם מנוע משומן ולא נטול שמן.

מוטי

פורסם

תודה לשניכם.

מוטי,אני בעיקר הולך להשתמש בראצ'ט,מפתח אויר,משחזת ציר\דיסק ליטוש,וממש מידי פעם אקדח צבע על מנת לכסות איזורים חשופים בצבע יסוד על מנת שלא יתפסו חלודה.

אין לי מושג איזה קומפרסור אני צריך,יש למישהו המלצה מסויימת?

פורסם

העניין הוא שרציתי להתייעץ בפורום על מנת לקבל חוות דעת אוביקטיבית,כי זה ברור שרוב המוכרים ינסו למכור מה שנשאר להם בסטוק\או יקר יותר.

פורסם

ההגיון פשוט -

מכשירים שעובדים איתם זמן קצר למדי צורכים פחות אויר ממכשיר שדורש לחץ קבוע כמו דיסק ליטוש וכו', אחרת תצטרך לחכות כל דקה לקומפרסור שייתמלא מחדש.

לדאבונך הרב, כדי להניע את המכשירים שצורכים הרבה אויר תצטרך לקנות קומפרסור חזק למדי.

אין לי מושג איזה קומפרסורים מוכרים בארץ או לא, אבל אני בטוח שלמי שכן יוכל לסייע לך יעזור לדעת כמה כסף יש לך להשקיע.

מוטי

פורסם

אוקי תודה,

בכול מקרה חבר שלי בירר לי עם בן אדם מקצועי,ויוצא שבאמת לפטיש אויר צריך קומפרסור חזק,כי אחרת אני אגמור את המיכל ואצטרך לחכות עד שיתמלא.

תודה,אפשר לנעול משום שקיבלתי גם תשובות לשאר השאלות.

פורסם

קומפרסור "ביתי" (1.5 - 2 כ"ס, כ-700 ש"ח) לא יספיק לשום כלי מלבד מרסס הצבע.

עוד עניין לחשוב עליו... הכלים הפניאומטיים עושים ה מ ו ן רעש, בנוסף לקומפרסור עצמו. אם הכוונה

היא לשימוש בייתי, באיזור מגורים ובשעות הפנאי, אתה עלול להכיר צדדים אחרים באישיותם של

השכנים שלך.

:turn-l:
פורסם

אני מודע לרעש,לא ממש מפריע לשכנים,במיוחד שהם עושים מסיבות כול יום שישי שמרעידות את כול השכונה,אני בטוח שהכלי אויר לא יפריעו.

פורסם

בנוגע לרעש, זו עוד נקודה שקומפרסורים משומנים יותר טובים בה... אגב, בד"כ לקומפרסורים הטובים יותר מנוע מיציקת ברזל ולא מאלומיניום, מה שגם מוסיף לשקט (אלומיניום רועש יותר).

מוטי

פורסם

בשביל כלים כמו ראצ' יספיק לךקומפרסו זול כזה מאלו שעולים500 שח.

אבל אם זה למשחזות אז תיקח משהו עם קיבולת יותר גדולה וכמובן שהמחירים בהתאם כי זה מצריך מנוע אחר וכו'

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קומפרסור של כ 2 כ"ס יספיק בתנאי שאתה לא הולך לעבוד עם הדיסק 10 דקות רצוף.

לי בעבודה יש קומפרסור 5 כ"ס שמפעיל את כל המפעל (2 אקדחי צביעה אלקטרוסטטיים, פיסטולט, כ 15 אקדחי אויר שעובדים מעט מאוד, 2 מכונות CNC שצורכות בערך כמו פיסטולט, משחזת ציר קטנה ו 2 פטישונים לברגים). לניקוי חול אני מחזיק קומפרסור בורגי 20 כ"ס.

חפש קומפרסור סיני פשוט בכ 700-1000 ש"ח או קומפרסור של אליאב או בנימינוביץ' ישנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...