Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו, שם משפחה זה לא הכל בחיים!

:lol:

כל הכבוד לו, נהיגה מרשימה הציג בסרטון ובאירוע!

אני מבין שהוא חובב הנעה אחורית, איך הוא שולט ברכב, מדהים.

גם אני רוצה פורש :cry:.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחח, אלי, איזה נהג מדהים :mm_yeah:

לא רק מדהים, גם חתיך, פנוי, וחובב של המין הגברי (במיוחד גברברים צעירים ומחוטבים). בנוסף, הוא גם זכה לאחרונה בסוף שבוע מפנק במלון חמישה כוכבים, כך שהוא מחכה לטלפונים מכם! פנו אליו בהמוניכם, למספר 0521790236.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגידו מה שתגידו

הבחור אומנם מציג שליטה יפהפיה ברכב

אבל זה לא לעניין לקרוע רכב כזה,גם אם הוא לא שלך...

כל הצלחות האלה,למה או למי זה מועיל?

פורסם

הלו בחור, אתה שומט את הקרקע מתחת לרגלי עיתונות הרכב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שמתם לב לעבודת רגליים המדהימה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אנחנו פה נוהגים על איזה C2 מסכנה, והם שם מבלים להם על 911 טורבו... האלי אבוחצירא הזה, נעשה לי סלבריטי. אני צריך להגיד לאבא שלי לנתק לו את האספקה, כעונש (והמבין יבין :twisted::evil: )

רוני אתה קורא לדבר הזה שאתה עושה כשאתה יושב במכונית נהיגה ?!

פחחחחחח :-)

פורסם

סרטון נהיגה באמת מובחר, אחל'ה נהיגה וצילום ועריכה מצויינים

אהבתי במיוחד את הצילומים בהילוך איטי

פורסם
לא רק מדהים, גם חתיך, פנוי, וחובב של המין הגברי (במיוחד גברברים צעירים ומחוטבים). בנוסף, הוא גם זכה לאחרונה בסוף שבוע מפנק במלון חמישה כוכבים, כך שהוא מחכה לטלפונים מכם! פנו אליו בהמוניכם, למספר 0521790236.

:oops:

פורסם
הוא כבר עשה לי סיבוב ב-S2000 במנחת בערד... :oops:

אחחח אלי....

:wink:

פורסם
הלו בחור, אתה שומט את הקרקע מתחת לרגלי עיתונות הרכב.

אם זאת עיתונאות הרכב של ארץ הקודש, עדיף שלא תהיה!

לא יודע מי זה האבו חצירה הזה אבל כל מה שאני רואה זה חוליגן שעושה צלחות,דריפטים ופתיחה בהחלקת כח, הכל בכבישים ציבוריים שמסביבו נוסעות מכוניות של אזרחים תמימים.

בושה לעיתונאות הרכב הישראלית ובושה לאוטו!

האללו, אתם שם ב"אוטו", שמעתם? תתביישו לכם!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תגזים יניב,אז הוא קצת שיחק עם הזנב ועשה צלחות בחניה של איזה כביש שכוח אל אי שם בספרד,הכביש נראה באיזור די פסטורלי וריק,הוא ממש לא סיכן אף אחד.

קח את זה בקלות.

פורסם
אז זה למה הוא אוהב הנעה אחורית!!

:lol:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...