Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למאזדה 3 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר דגם זול ומומלץ במידה 205/50/17 ? בירור ראשוני העלה (מחיר לצמיג אחד):

ברדיג'סטון פוטנזה (אורגינל) במחיר 550 ש"ח. אני חייב לציין שקיבלתי מחירים של עד 1200 ש"ח לצמיג לדגם הזה בטענה שזו מידה מיוחדת וצמיג נדיר ויקר..

יוקוהומה CDRIVE במחיר 600 ש"ח

הנקוק - 470 ש"ח

דרך אגב - אנטון הכל כך מומלץ פה יצא די יקר - חוץ מההנקוק הכל מתחיל ב-700 אצלו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

לך על היוקומה סידרייב, צמיג טוב במחיר נורמלי, אל תיקח הנקוק ושאר זבל, צמיגים זה הקשר שלך לכביש, אל תשבש אותו !!!

וכן, הצמיגים האלו מאוד יקרים, זה חתך בעייתי...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תיבדוק טוב טוב את התאריך שהצמיגים יוצרו בו.

אני הרכבתי עכשיו רביעיית דנלופ SP3000SPORT במידה זהה לשלך ב 1700 ש"ח בני חצי שנה ברמלה.

אופק.

פורסם

רפי - תודה, אתר מעולה. התוצאות (מחיר לצמיג כולל מע"מ) :

Dunlop - 1000

BFGoodrich - 1070

Yokohama - 590

Hankook - 390

Bridgestone - 1330

Michline - 1230

נאמר לי גם שיש לי אפשרות להרכיב 215/45/7/ האם זה נכון ? ואם כן, אז יש :

Falken - 400

השיקול הכלכלי הוא חזק פה מכיוון שאני שוחט צמיגים מאד מהר. הזוג הקדמי המקורי עבר 13000 ק"מ והרבה לא נשאר כבר. אז נכון שבעולם מושלם הייתי קונה את הכי טוב והכי יקר..אבל להיות ריאלי - כל 4 חודשים זוג..זה לא מעט. מה אומרים החכמים ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

השיקול הכלכלי הוא חזק פה מכיוון שאני שוחט צמיגים מאד מהר. הזוג הקדמי המקורי עבר 13000 ק"מ והרבה לא נשאר כבר.

אם אתה קונה צמיגים 'רגילים' עם שחיקה סבירה, איך הם מחזיקים 13,000?

לא שאני מזלל בך, אבל אני עושה 10,000 בחודש על רכב שנועל רביעיית אליאנס פרמיום (אחלה תמורה למחיר הדגם הזה)

ונוסע חריף ביומיום והרבה פעמים גם משתעשע בתמרונים יותר קיצוניים (לא בכביש ציבורי)

וחוץ מטיפה אכילה בצדדים, הצמיג עדיין תקין לגמרי וזה אחרי 35,000 ק"מ.

פורסם

אתה נוסע על הצד כל היום?

תנסה להתמקח לגבי מחירים, אגב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

השיקול הכלכלי הוא חזק פה מכיוון שאני שוחט צמיגים מאד מהר. הזוג הקדמי המקורי עבר 13000 ק"מ והרבה לא נשאר כבר

זה לא אתה, אלא הצמיגים.

הצמיגים המקוריים (הפוטנזה RE040, אם אני לא טועה) נשחקים מהר מאוד כי הם מאוד רכים.

תקרא ב-Tirerack ותראה את חוות הדעת:

http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Potenza+RE040

לחבר שלי יש 3 2.0 וגם אצלו המקוריים נשחקו מהר מאוד (ונהפכו לסליקס :hihi:).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה מאד פשוט - קח כמה נתונים :

- הדרך שלי לעבודה כל יום זה הכביש של בית אורן

- הדלק חינם

- אני תמיד קם מאוחר (כנראה שבכוונה..)

- I HAVE THE NEED FOR SPEED

נראה לי שזה מסביר את זה, לא ?

מה בקשר לרשימה שנתתי ? עוד דעות ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
זה מאד פשוט - קח כמה נתונים :

- הדרך שלי לעבודה כל יום זה הכביש של בית אורן

> הדרך שלי היא לרמת הגולן - גם שם יש סיבובים

- הדלק חינם

> גם לי יש דלק חינם

- אני תמיד קם מאוחר (כנראה שבכוונה..)

> אני תמיד ממהר

- I HAVE THE NEED FOR SPEED

> גם לי

נראה לי שזה מסביר את זה, לא ?

מה בקשר לרשימה שנתתי ? עוד דעות ?

> יכול להיות שהצמיגים גרועים

אם אתה אומר שכל בוקר אתה עובר דרך כבישים מפותלים ונוסע מהר, עדיף שתיקח צמיגים קצת יותר אוחזים מסתם זבל כמו GT,SAVA או דגמים נחותים אחרים

ואין מה לעשות בעניין המחיר כי המידה שלך היא לא כ"כ סטנדרטית ונפוצה - תבדוק אם על אותו הג'אנט מאושרות לך מידות אחרות.. בכל מקרה תדע שצמיג 17 אינץ' לא זול לקניה בכלל.

אני במקומך הייתי מצטרף לקניה מאורגנת של צמיגים (היה פה בפורום שירשור) וקונה

צמיג אוחז אבל עם אורך חיים ארוך יותר. יש לך את היוקו' C DRIVE , יונירויאל, גודייר אקסלנס, קומהו

אקסטה על שלל דגמיו,דאנלופ אס פי ספורט 01 וכו'..... אל תתפשר בעניין הצמיגים

ועדיף להתרחק מהמישלין והברידג'סטון בגלל המחיר, התמחור של הצמיגים מהחברות האלה בארץ יקר יותר משאר המתחרים (לפחות בקטגורית הביניים).

פורסם

תודה, מישהו יודע לגבי המידה 215/45/17 אם מתאימה גם ?

ואם כן - יש מצב להחליף רק זוג בשלב זה, ואח"כ את הזוג השני ? (כי רק הקדמיים שחוקים)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

שינוי מידת צמיגים מחייב שינוי רישוי וזה בתנאי שהמידה מאושרת לרכב ע"י משרד הרישוי ובתאום עם המחלקה הטכנית של יבואן.

להערכתי יש לך סיכוי קלוש לאישור ארבעה ואין סיכוי לאישור זוג.

גם לי 3 2.0 והיא בליסינג. כאן הבעייה!

הצמיג הזה כמו שהוזכר כאן שוחק כתף מאד מהר בנהיגה אגרסיבית. אני עם 13K ובלי כתף.

אם אדרוש החלפה (מגיע לי אחת לשנה) אני חושש לקבל צמיג מחורבן כי השיקול של חברת הליסינג הוא חיסכון ולא אחיזה ובטיחות.

השאלה היא כמה גרוע אני יכל ליפול. מהלינק שצרף רפי נראה לי שהכי גרוע שיש במידה הזו זה הנקוק.

אני לא מכיר את הצמיגים האלה מעבר לשם. מישהו יודע לספר עליהם? יכל להיות יותר גרוע מזה במידה הזו?

האם הפוטנזה הדביקים שיש לי היום ללא הכתף עדיפים על הנקוק חדש?

פורסם
שינוי מידת צמיגים מחייב שינוי רישוי וזה בתנאי שהמידה מאושרת לרכב ע"י משרד הרישוי ובתאום עם המחלקה הטכנית של יבואן.

להערכתי יש לך סיכוי קלוש לאישור ארבעה ואין סיכוי לאישור זוג.

גם לי 3 2.0 והיא בליסינג. כאן הבעייה!

הצמיג הזה כמו שהוזכר כאן שוחק כתף מאד מהר בנהיגה אגרסיבית. אני עם 13K ובלי כתף.

אם אדרוש החלפה (מגיע לי אחת לשנה) אני חושש לקבל צמיג מחורבן כי השיקול של חברת הליסינג הוא חיסכון ולא אחיזה ובטיחות.

השאלה היא כמה גרוע אני יכל ליפול. מהלינק שצרף רפי נראה לי שהכי גרוע שיש במידה הזו זה הנקוק.

אני לא מכיר את הצמיגים האלה מעבר לשם. מישהו יודע לספר עליהם? יכל להיות יותר גרוע מזה במידה הזו?

האם הפוטנזה הדביקים שיש לי היום ללא הכתף עדיפים על הנקוק חדש?

קשה לי להאמין שאתה זכאי להחלפה כל שנה.

להערכתי אתה זכאי לסט אחד במהלך 3 שנות הליסינג בבלאי סביר.

מעבר לסט כאמור תוכל החברה שבה אתה עובד לבחור בין החלפה עצמית של צמיגים על חשבונה או שהליסינג יעשה זאת על חשבונה, בכל מקרה מעבר לסט בלאי על פי רוב החלפות בתשלום נוסף.

ללא קשר, קשה לי להאמין שישמחו לגלות שכל חצי שנה אתה צורך זוג צמיגים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הבעייה החמורה יותר היא השיקול בין צמיג איכותי עם כתף שחוקה לבין צמיג שייבחר עבורי ללא אפשרות שלי להביע עמדה בנושא.

התחושה שלי שעדיף לסחוב עם כתף שחוקה עד כמה שניתן.

לגבי התדירות אולי אני מתבלבל עם תדירות של התאונות בהשתתפות עצמית של החברה.

אז במקום להחליף כל שנה אני אחליף אחרי שנה וחצי (אולי אפילו לפני כי סביר שהרכב לא יישאר אצלי שלוש שנים).

• תוכן חדש...