Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מכולם

איפה אני יכול להשיג ספרים של haynes ??

אני יודע שבאוטו דיפו היו כמה אבל לא של הונדה

ואיפה נמצא היבואן??

קו---------------------------------------

פורסם
תזמין מהאתר.

http://www.haynes.co.uk

צפה למחיר לא נמוך.

בין 15-20 פאונד בריטי לא כולל משלוח.

ראלימן

אני יכול להזמין מה E-BAY זה עולה7$ אבל אין לי כח לחכות שבועיים

קו---------------------------------------

פורסם

אפשר להזמין מ-Amazon את כל ספרי haynes כמעט, וגם ספרים של הוצאות מתחרות כמו bentley.

המחיר שלהם לרוב יותר זול מ-haynes ישיר, ואם ממש בוער לך אתה יכול לשלם יותר (הרבה יותר) על משלוח אקספרס.

אם התכוונת לקנות אותם בארץ, היתה פעם איזה חנות נידחת בדרום תל אביב שמוכרת כל מיני ספרים ישנים ובמקרה גם haynes. אבל אני הייתי שם מאד מזמן (שנים) וכבר שכחתי איפה שמתי את הפתק עם השם שלה. אולי מישהו בפורום זוכר.

בהצלחה!

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אני ממליץ להתארגן אנשים מהפורום שרוצים ספר של היינס ולקנות ביחד.

ככה המשלוח יהיה הרבה יותר זול....

אפשר לעשות את זה "דביק" איפשהו

לפחות ב-Amazon זה לא משתלם כי הם גובים איזשהו סכום על כל ספר, והעלות הבסיסית של המשלוח ממילא קטנה יחסית. אגב, היה פעם ת'רד שבו אנשים כתבו איזה ספרים יש להם ... הנה מצאתי:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=10823

אולי תמצא כאן את מה שאתה מחפש ותחסוך כמה גרושים.

ובעניין לעשות את זה דביק, די, נמאס מהדביקים, הקיץ הזה מספיק דביק גם ככה. חצי מהפורום הזה דביק או מוכרז.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם
אפשר להזמין מ-Amazon את כל ספרי haynes כמעט, וגם ספרים של הוצאות מתחרות כמו bentley.

המחיר שלהם לרוב יותר זול מ-haynes ישיר, ואם ממש בוער לך אתה יכול לשלם יותר (הרבה יותר) על משלוח אקספרס.

אם התכוונת לקנות אותם בארץ, היתה פעם איזה חנות נידחת בדרום תל אביב שמוכרת כל מיני ספרים ישנים ובמקרה גם haynes. אבל אני הייתי שם מאד מזמן (שנים) וכבר שכחתי איפה שמתי את הפתק עם השם שלה. אולי מישהו בפורום זוכר.

בהצלחה!

לחנות קראו "יאיר" והיא היתה ברחוב החשמל בת"א. אני חושב שכבר סגרו לפני שנים.

אני הזמנתי בעבר מ http://www.motorbooks.com שיש להם מחירים סטנדרטים עם אפשרות משלוח בדואר אויר רגיל שעולה משהו כמו 10-15 $ ומשלוח מהיר במשהו כמו 30 $.

הכי טוב מניסיוני לקנות ב eBay ולבקש מהשולח לשלוח ב global priority airmail flat rate envelope שזה עולה 9 $ ומגיע בדואר שליחים תוך ימים בודדים עד לבית. לא כל ספר נכנס למעטפה הספציפית הזו אבל היינס בכריכה רכה מתאים. צריך לסגור על זה עם המוכר מראש.

נמרוד

• תוכן חדש...