Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשרשור הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=117302

ה-DUNLOP SP SPORT 01 לא משווק ע"י היבואן בארץ במידה שלי. לאחר ביקור אצל אנטון ביפו וגם פנצ'ריית מכסיקו, לא מוצא צמיג איכותי במידה 195/65 R15 עם נתון V91.

יש למישהו המלצה לצמיג איכותי במידה הזאת מהחברות המובילות ?

התקציב הוא עד 1500 ש"ח לזוג.

"במכסיקו" הציעו לי יוקוהמה C-Drive ב-900 ש"ח לזוג.

מישלין פילות פרמאסי הציעו במחיר של 900 ש"ח לצמיג בודד.

תודה לעוזרים.

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור, לגדעון (Caveman) יש רביעיית Yokohama C-Drive (אומנם במידה מעט שונה :wink:)

בקש ממנו חוות דעת, אני בטוח שהוא ישמח לעזור.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תקשיב - ב1500 שקל לזוג - במידה ואתה מחפש רבעיה, זה 3 אלף שקל, במחיר הזה או גג טיפה יותר, עם קצת קשרים יש מצב שאני יכול לארגן לך

(מנהלים אני לא מרוויח מזה שקל וזה גם לא דוד של סבא שלי פשוט אני רוצה לעזור לבחור...)

ג'נטים סגסוגת של AEZ (חברה גרמנית משווקת ע"י מ.י.ח) + קומהו אקסטה סופרה 712

במידה 205\55\16

זה כמובן מאושר לך ברישיון בלי שום קומבינות.......

אם תרצה תדבר איתי אני אברר לך

פורסם

עמית, הרכב הוא משפחתי נטו ואין לאף אחד עניין במגנזיום בפאסאט. אם הרכב היה שלי, זה משהו אחר אבל הרכב משמש את אבי ואימי ככה שזה ממש לא יזיז להם מה גם שכרגע אין כסף לכך.

בכל מקרה תודה ואם יהיה צורך כמובן שאדבר איתך.

מחכה לעוד דעות לגבי יוקוהמה או צמיג אחר.

Veni Vidi Vici

פורסם

חפש מישלין פיילוט EXALTO A/S או גודייר אקסלנס במידה שלך

ואם לא אז תנסה לחפש מידת צמיג חלופית שתתאים לג'אנטים שברשותך.

פורסם

אייל צודק (זה אני אומר את זה ?)

אם הרכב הינו משפחתי ואין שום יומרות לנהיגה "מחתרתית" אין שום סיבה לשים מעבר ל400 שקל על צמיג נורמאלי וזהו........

לדעתי אצל אנטון אתה תוכל למצוא את אחד הדאנלופים (SP2000 וכו') ב700 שקל פלוס מינוס לזוג...וסע לשלום

פורסם

באתר האינטרנט המצורף יש מחירון של צמיגים לפי יצרנים ולדוגמא ראיתי שם שהמישלין פילוט פרמסי נמכר בזול יותר ממה שציינת, כדאי לבדוק ולברר איתם (בקש שם את יוסי).

האתר הנו http://shoeftires.allbiz.co.il

בברכה ובהצלחה ברכישת הצמיגים - רפי לין :-)

פורסם
אם הרכב הוא משפחתי לנהיגה סולידית , אז מדוע לעזאזל אתה צריך מישלין פיילוט או דאנלופ SP SPORT ?

שים להם צמיג ירוק של קונטיננטל למשל, וסעו לשלום.

קודם כל, קונטיננטל לא כזה זול... יותר בכיוון של יקר.

מחפש צמיג טוב כי ההפרש במחיר לא כזה גדול אבל מקבלים צמיג הרבה יותר טוב. אל תשכח שצמיג טוב הוא צמיג שאוחז יותר טוב, יותר בטיחותי אקטיבית ועוד...

זה כמו לשאול: אייל, למה לך ג'אנטים R18 ?:roll: הרי זו בסה"כ גולף 1.6...!:|

רפי - תודה, את ה-DUNLOP חיפשתי לפי התבססות על הקטלוג של האתר. שם מצויין שיש את הדגם הנ"ל במידה שלי. המציאות התבררה שונה. גם אצל אנטון וגם במקסיכו לאחר בירור מול היבואן (קמור), התברר שהיבואן לא משווק בארץ את המידה שלי.

כרגע האפשרויות שלי הן:

Yokohama C-DRIVE

Good Year Excellence

המישלין יקר מדי לתמורה שהוא נותן לדעתי.

Veni Vidi Vici

פורסם

באיזור התעשיה הישן של ראשל"צ, יש פנצ'ריה מול קומפיוטסט (שכחתי את שמה).

ביקרתי שם לפני כשבועיים והוצע לי צמיג של GoodYear במידה 195/65/15 במחיר של 500 ש"ח ליחידה.

תאריך יצור הצמיג נבדק על ידי, וכמובן שהיה תקין (בן 3 חודשים).

שווה לבדוק.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
קודם כל, קונטיננטל לא כזה זול... יותר בכיוון של יקר.

מחפש צמיג טוב כי ההפרש במחיר לא כזה גדול אבל מקבלים צמיג הרבה יותר טוב. אל תשכח שצמיג טוב הוא צמיג שאוחז יותר טוב, יותר בטיחותי אקטיבית ועוד...

זה כמו לשאול: אייל, למה לך ג'אנטים R18 ?:roll: הרי זו בסה"כ גולף 1.6...!:|

רפי - תודה, את ה-DUNLOP חיפשתי לפי התבססות על הקטלוג של האתר. שם מצויין שיש את הדגם הנ"ל במידה שלי. המציאות התבררה שונה. גם אצל אנטון וגם במקסיכו לאחר בירור מול היבואן (קמור), התברר שהיבואן לא משווק בארץ את המידה שלי.

כרגע האפשרויות שלי הן:

Yokohama C-DRIVE

Good Year Excellence

המישלין יקר מדי לתמורה שהוא נותן לדעתי.

אקוקונטקט לא יעבור את ה350 ש"ח ליחידה.

שמתי כאלה על הפולו לשעבר והם הפתיעו לטובה , ואני לא נוסע בצורה סולידית בכלל...

מה הקשר לR18 שלי דרך אגב?

מפתיע לשמוע זאת מאחד שנוסע על רכב 1.6 ידני גם כן שהוא גרסת קופה לגרסה משפחתית בלי יותר מדי שינויים .

אני אענה לך בכל מקרה: למה יש לי R18 ? מכיוון שהילד המתלהב שקניתי ממנו את הרכב שם עליו כאלה.

מכיוון שיש עליהם צמיגים חדשים לגמרי ואיכותיים (קומו אקסטה), יהיה לי מאוד לא משתלם להחליף אותם לסט ג'נטים מקורי משומש.

למה יש לי צמיג איכותי? כי אני "משתמש מתקדם" על רכב שתוכנן להיות משפחתי , ואני נוהג עליו בצורה בכלל לא "משפחתית".

למה אני ממליץ להם על צמיג לא ספורטיבי? כי הם לעולם לא ינצלו את היכולות של צמיג ספורטיבי ויקר , ופשוט חבל על הכסף. אפשר להחליף בכסף הזה שני סטים של צמיגים של יצרן טוב ומוכר, אך לא בקצה העליון של סקאלת הביצועים.

(אגב, כל מה שאמרתי מתבטל במידה ואתה בעצמך מתחרע על הרכב גם כן, ואז אולי כן כדאי להשקיע בצמיגים טובים.)

על הקורולה של אמא שלי ,למשל,אבא שלי הרכיב רביעיית STAR (אליאנס) בפחות מ1000 ש"ח לרביעייה.

הרכב נוסע בתוך העיר בלבד, רוב הזמן בפקקים, לסופרמרקט ובחזרה אז בשביל מה לשים עליו מישלין פיילוט / או גודייר F1 ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אומנם זו פאסאט שרק הוריי נוהגים בה (לי אין צורך לנהוג עליה) אך עדיין שניהם לא נוהגים רק בעיר ורגוע (במיוחד אבי). חוץ מזה, כרגע יש על הרכב צמיגי קונטיננטל CP ירוקים שמראים אורך חיים ארוך במיוחד ואוחזים לא רע בכלל.

אבל - אצל אנטון הוצע לי קונטיננטל פרמיום קונטקט ב-500 ש"ח לצמיג...

אם יש דגם קונטיננטל טוב שאתה ממליץ עליו במחיר של 350 ש"ח - תגיד לי איפה ואשמח ללכת לשם ולקנות.

Veni Vidi Vici

פורסם

כפי שאמרתי, אני ממליץ לך על הדגם שמורכב כרגע על הפאסאט.

זה בדיוק מה ששמתי על הפולו.

הם עלו לי אצל אנטון כ350 ש"ח ליחידה , במידה 185/55/14.

מכיוון שמידה זו נדירה יחסית, אני מאמין שהמחיר ליחידה במידה הזו ובמידה שלך, לא יהיו רחוקים אחד מהשני.

אמנם אנטון התחיל ממחיר גבוה יותר, אבל ברגע ששלפתי את חבילת השטרות מהכיס, הוא התחיל לדבר אחרת.

אפשר גם לבדוק דגמי אמצע סקאלה של יוקוהמה ,קומוהו ודאנלופ .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...