Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[PROJECT] מנוע 1.8 בסיויק האצ'בק 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ליסיוויק האצ'בק 97 1.4 היא אצלי כבר כמעט שנה והשקעתי בה הרבה הזמנתי חלקים מחול בהרבה כסף בסביבות 9K אבל קצת נמאס לי ממנה היא איטית ואני מתבאס למכור אותה בגלל כל ההשקעהץ

השאלה שלי היא האם לפי משרד הרישוי אני יכול להחליף מנוע באוטו ליותר גדול נניח 1.8 של אקורד החדשות או 2.2 ליטר של האקורד הישנה או משהוא אחר לא 1.6 יותר גדול?????????

או לעשות חריטה :x:(:x:cry::(:x:?::roll:

קו---------------------------------------

פורסם

טוב.אם רשימת הציוד בחתימה האישית שלך אמיתית,אז אתה מבין עיניין ויודע מה טוב בשביל האוטו.ציוד די יקר-אבל מעולה.

מנוע של אקורד לא ייכנס לך שם.ליתר דיוק,הוא יכול להיכנס,אבל זה יידרוש ממך המון עבודה.

את המנוע שלך אי אפשר לחרוט לנפח שאתה רוצה.מקסימום ל1450 סמ"ק- וזה לא בדיוק כדאי.

יש לך 3 אופציות להכניס מנוע:

הראשונה (בוצע בארץ) היא השתלה של 1600 של סיוויק VTI.חבר שלי עשה את זה ויצא ממש חזק.אם האוטו לא היה מושמד בתאונה מצערת,היה שם היום טורבו.

השניה היא להכניס מנוע 1600 של סיוויק רגילה.מה שנקרא מנוע BD .יש להם 125 כ"ס ופוטנציאל אדיר.(טורבו מלא כולל סעפות ואינטרקולר של EDELBROCK עולה 2500 דולר).

השלישית והכי מאתגרת - להשיג מייבוא מנוע 1800 של סיוויק טייפ R .זה לא קשה כמו שזה נשמע כי ביפן יש הרבה מנועים כאלה.יש לי כבר מישהו שהביא אחד כזה ואפילו אחרי שפתחנו אותו גילינו שהוא עבר פורטינג ויש לו וורנרים מתכווננים של SPOON.זה מנוע שעולה בערך 12K. המנוע מוציא בקלות בערך 180 כ"ס.עם זוג קמשפטים של CAMGEAR או של SPOON אתה מוציא 200 כ"ס.תביא לו VTEC TIMER של GREDDY ויש לך 220. על סיוויק זה ממש יפה,שלא לדבר על אופציות הגדישה השונות.

ממשרד הרישוי תשכח.זה כמו לדבר עם קיר.אבל יש דרכים לעקוף את זה.קודם שיהיה לך המנוע - ואז אני אשמח לעזור.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

סתם חשבתי לי אולי אתה הוא בעל ההאצ'בק המשופרת מירושלים...

נראה כאילו הוא שם עליה את הסכום של האוטו רק על שיפורים :shock:

מי שמכיר, הצהובה שתמיד נמצאת בכיכר ציון...

אך, ההיתי רוצה שההאצ'בק שלי תהיה כמו שלו...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
סתם חשבתי לי אולי אתה הוא בעל ההאצ'בק המשופרת מירושלים...

נראה כאילו הוא שם עליה את הסכום של האוטו רק על שיפורים :shock:

מי שמכיר, הצהובה שתמיד נמצאת בכיכר ציון...

אך, ההיתי רוצה שההאצ'בק שלי תהיה כמו שלו...

אה אני מכיר אותה פם היא היתה יושבת בפסגת זאב נכון??

הבחור הזה שם לי פעם פתק על האוטו רצה שני אשיג לו לוח שעונים כמו שלי

נראה לי שהבחור זה הוציא את כל הכסף שלו אצל///// FAST

קו---------------------------------------

פורסם

מה שאתה הולך לעשות לאוטו זה החלום שלי לעשות לאוטו שלי ...

להשתיל בו 1.6 16 V במקום ה1.3 שלי.

אבל בעיה עם המנועים של האסקורט שהם ה1.6 היחיד שעולה לראש והוא יחסית זול וחזק ל830 ק"ג אבל הם מאוד לא אמינים. וגם לא בררתי אם התושבות מנוע + גיר מתאים. כי אין לי כל כך את מי.

אני לא מתכוון לעשות את זה מהיום למחר אבל למשהוא יש עצות (שאני יוכל לפנתז עליהם לעתיד)

וכמובן גם עצות ל RACEPAK ששאל את השאלה :wink:

1.6 206

פורסם
מה הבעיה עם משרד הרישוי ? אני החלפתי מנוע 2000 למנוע 2300 ולא הייתה שום בעיה למשרד הרישוי...

הוא רוצה להשתיל מנוע של אקורד בסיביק.

אם זה היה נניח 1.6 של סיביק במקום 1.4 של סיביק לא הייתה בעיה.

אבל להשתיל 1.8 של אקורד במקום 1.4 של סיביק זה בעייתי...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ושאלה באותו עניין - מותר בכלל לייבא לארץ מנועים שלא יובאו באופן סדיר?

לשם הדוגמא בלבד - לנצ'יה תמא הוצעה בחו"ל עם מנוע V8 של פרארי. אני יכול לייבא מנוע כזה ללנצ'יה תמא? ועזבו לרגע את הקטע של רישום ברשיונות וכו'.

האם חוקי הדבר?

פורסם
אבל להשתיל 1.8 של אקורד במקום 1.4 של סיביק זה בעייתי...

דובר על מנוע 1.8 של סיוויק/אינטגרה ,לא של אקורד.

מנוע באוטו ליותר גדול נניח 1.8 של אקורד החדשות או 2.2 ליטר של האקורד הישנה או משהוא אחר לא 1.6 יותר גדול?????????

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

מנוע של אקורד לא ייכנס לך שם.ליתר דיוק,הוא יכול להיכנס,אבל זה יידרוש ממך המון עבודה.

השלישית והכי מאתגרת - להשיג מייבוא מנוע 1800 של סיוויק טייפ R .זה לא קשה כמו שזה נשמע כי ביפן יש הרבה מנועים כאלה.יש לי כבר מישהו שהביא אחד כזה ואפילו אחרי שפתחנו אותו גילינו שהוא עבר פורטינג ויש לו וורנרים מתכווננים של SPOON.זה מנוע שעולה בערך 12K. המנוע מוציא בקלות בערך 180 כ"ס.עם זוג קמשפטים של CAMGEAR או של SPOON אתה מוציא 200 כ"ס.תביא לו VTEC TIMER של GREDDY ויש לך 220. על סיוויק זה ממש יפה,שלא לדבר על אופציות הגדישה השונות.

ולסיכום , אם כבר 1.8 , אז את זה המוכשר של הסיוויק/אינטגרה ולא את של האקורד דור קודם שאליו התכוון השואל.

• תוכן חדש...