Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה? למה?? וכמה???{ביטוח}

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כנראה בקרוב קונה רכב{90%} תלוי מה יוצא בבדיקה

ככה זה סובארו ג'סטי שנת 90 נראת טוב יחסית לגילה יד 2 58 אלף ק"מ מנוע ראשון לא נסעו בו הרבה קיצר נראה מציאה..

סיכמנו על 7 אלףץ

השאלה זה איפה לבטח??? ישיר AIG???? ומה ?? חובה צד ג מה ההבדל בין כל הביטוחים כי באמת שאין לי מושג????.

תודה לעונים נכונה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

הק"מ לא נמוך מדי בשביל מכונית בת 16 שנים?

ביונדאי של אבא שלי שיש לנו אותה משנת 2004 קיבלנו אותה עם 0 ק"מ על המחוג כבר יש 71 אלף... זה לא מחשיד קצת מספר הק"מ?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

בקשר לביטוח, יש לך את הלינק הזה:

http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

אתה יכול להעזר בו.

תוכל גם ליצור קשר עם חברות ביטוח השונות ולבקש הצעת מחיר.

(דרך אגב נתפס לך המקש של סימן השאלה "?")

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל תראה מה המצב שלה אחרי הבדיקה, במידה והיא בסדר באמת מצאת מציאה שעברה סך הכל 58 אלף קילומטר.

בקשר לביטוח, תשווה פה, יעזור לך מאוד:

http://www.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל, או שעבדו עליך.

השעון בג'אסטי אם אני לא טועה, בנוי מ5 ספרות, ולא 6, לכן יש סיכוי טוב שהשעון עבר שוב ושוב יותר מפעם אחת.

תבדוק את הבלאי ביחס לק"מ.

בהצלחה.

• תוכן חדש...