Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטתי שהגיע הזמן להחליף שמן גיר אוטומטי ברכב -אסטרה 1600 שנת 2001

אני מחליף כל שנתיים למרות שכתוב כל 4, הממסרה תקינה והשמן די אדום.

השאלות למי שמבין בבקשה:

1.קיים שמן יעודי (לא זוכר מק"ט) של GM לפי 70 ש"ח לליטר כולל מע"מ.

2.ישנו את הדקסטרון 3.

האם כדאי להשתמש בשמן היעודי? במוסך מורשה umi הם משתמשים בדקסטרון 3 של פז!

(למרות שיש להם אם הלקוח רוצה את היקר)

3.אם ללכת על הדקסטרון, ישמם יצרנים שונים במחירים שונים מה מומלץ?

תודה לעונים.

אגב המחסנאי אמר שהמחיר היקר בעליל לשמן של gm זה רק בגלל ה"לוגו" ותמחור מופרז של umi

נשמע הגיוני?

יובל

פורסם

דקסרון 3 הוא השמן המתאים.

אתה יכול להשתמש בכל שמן של כל יצרן העונה למפרט דקסרון, וכדי להיות בטוח, קח שמן של יצרן גדול. אם אתה לוקח ב UMI, אתה יכול לקחת שמן של AC Delco במחיר לא גבוה, ולבקש הנחה.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

תודה לסאאב,

עכשיו נשארה הבעיה איך להשתחל ולהגיע לבורג הריקון לביצוע הפעולה מבלי לשבור את הגב או לגרום לנזק אקולוגי:)

בכל מקרה אגש למלאכה

יובל

פורסם

בהחלפת השמן האחרונה שביצעתי השתמשתי בשמן של MOTORCRAFT (פורד) בסיווג DEXRON-3\MECRON, רכשתי 9 בקבוקים של 1 ל' וביצעתי 2 ריענונים (כל ריענון 4.5 ליטר, זה מה שיצא לי מהתיבה).

לדעתי האישית השמן של MOTORCRAFT טוב יותר מהשמן של AC-DELCO בעיקר כשהוא קר - ולמרות זאת איני ממעיט בערכו של ה AC-DELCO - שהוא עדיין שמן טוב.

כך נראה השמן של מוטורקראפט

mercon_3X.jpg

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום,

ברשותי 306 1800 98 אוטומט ואני גם מתכונן להחליף שמן גיר, ידוע אולי מה הגודל הORING שצריך להלביש על שני הברגים 14 או 16 ??? (אצלי יש שני ברגים לשחרר - בסה"כ צריך לצאת 3 ליטר שמן).

כרגע יש לי בבית שני ORING 14.

יחיאל.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...