Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת אלומיניום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חלק אלומיניום של האופונע שאני רוצה לצבוע בשחור מבריק,

עכשיו לפי מה שהבנתי קצת קשה יותר לצבע על אלומיניום והצבע לא תמיד מחזיק , איך אני כן יכול לצבוע את החלק ?

שמעתי גם על צביעה שנקראת פאוודר קואטינג מישהו יודע אם מבצעים את זה בארץ ואיפה ?

החלק זה זרוע אחורית מאלומיניום.

פורסם

Powder Coating הוא בעצם צביעה בתנור עם אבקת צבע בתהליך אלקטרוסטאטי. יש הרבה מפעלים שעושים זאת, חפש בעצם תחת 'צביעה בתנור' או ב'אבקה'. תוכל גם לעשות זאת בעצמך; אמנם רמת הגימור יכולה להיות קצת פחותה מזו של מפעל, אבל כך תדע שהעבודה בוצעה באופן האיכותי ביותר ושתחזיק מעמד לאורך זמן (אני התאכזבתי ממפעלים לא פעם: מקבלים חזרה את החלק מבריק ויפה, אולם לאחר מספר חודשים הצבע מתפורר). עליך לנקות החלק היטב תוך כדי ליטוש ולאחר מכן לצבוע צבע בסיס המקשר אלומיניום לפריימר מעליו. לאחר מכן פריימר ולבסוף צבע עליון, סופי. בין לבין ללטש עם סקוטש עדין או בד שמיר עדין. ערבב מי סבון בתהליך, למניעת גושים. מדובר בהרבה עבודה וכדאי להתייעץ עם צבעי של רכב או מטוסים בכדי להבין טוב יותר את הליך העבודה או, אם אינך מכיר כאלה, הסתכל באינטרנט באתרים של יצרני צבע, לדוגמא: http://www.standox.co.uk/bowstreet/com.ixl.lon.service.DPCHost/Method:loadPage?page=GU-0.5_Local_Home_Page

כך עשיתי אני באופנוע שאני משפץ והתוצאות סבירות בהחלט. תוכל להיות מרוצה מעבודה שאתה בצעת ותוכל גם ללמוד הרבה.

פורסם

מה שירחמיאל כתב זה נכון...אבל אלומיניום לא ממש נוח לצבוע ואי אפשר לצפות ישירות....

הכי מומלץ תהליך של אנודיז או אלודיין ששומר על האלומיניום וגם בעל גוון וגימור יפים

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • אחראי פורום
פורסם

מה עם ניקוי חול לפני צביעה?

אנחנו עושים את זה בעבודה והתוצאות מקצועיות לחלוטין, כמובן בשימוש בצבעי רכב.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מה עם ניקוי חול לפני צביעה?

אנחנו עושים את זה בעבודה והתוצאות מקצועיות לחלוטין, כמובן בשימוש בצבעי רכב.

לאלומיניום עושים תהליך של ניקוי זכוכית, שזה כמו ניקוי חול, אבל עם גרגרי זכוכית מיקרוסקופיים, מה שלא פוגע ב"מרקם" של האלומיניום ומשאיר אותו מבריק ויפה, אך חשוף לחלודת אלומיניום.... מה שמחייב בד"כ אח"כ לעשות תהליך אנודייז.

מי עושה תהליך כזה בארץ? לא יודע..... בקרוב אגיע לשלב הזה בפרוייקט ה-TTS ואז אני מניח שאתחיל לחפש :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• אחראי פורום
פורסם

אני לא מדבר על חול רגיל שסונן לפני השימוש - אלו הם גרגרים מסויימים,

בצבע לבן. קשה לי להגיד אם הם גרגרי זכוכית אבל אוכל לבדוק מחר,

זה מגיע בשקים סגורים.

אני מכיר מקומות שעושים אנודייז וטיפולים אחרים למתכות אבל הם עובדים

ב-mass production וסביר להניח שלא יקבלו פריטים בודדים.

הרבה לקוחות מגיעים עם חלקים אלומיניום רק בשביל ניקוי, וגם במודלים

אנחנו משלבים חלקי אלומיניום שנצבעים אח"כ .

אני מאוד אוהב את התוצאה שיוצאת אחרי הניקוי, לדעתי לפעמים אין צורך בצבע אפילו...

זה מקבל גוון של מתכת מוברשת ,למי שמכיר.

תכלס, אם הניקוי שאני עושה מתאים לכם והחלקים קטנים יחסית ,

אפשר אולי לעזור לכם איכשהו (חלטורות מתחת לאף של הבוס :twisted: ).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לי נראה שאם אני לא ימצא צבעי ראוי במדינה הזאת לביצוע העבודה אני פשוט ישלח את זה לאנגליה!

אני לא אמצא.

אני אשלח.

שבוע טוב-זאב

zeev

פורסם

אני צבעתי לפני כמה שנים חלקי אופנוע מאלומיניום[משולשי מזלג,זרוע אחורית,שילדה,] בצבע אפוקסי יצא מעולה . קח בחשבון לאטום את החורים למינהם.כי לאחר מכן תצטרך לשפשף את החורים [כדי להכניס ברגים]אגב צבע אפוקסי נתפס חזק יותר לחלקים עגולים..בית העסק שעשית את זה נמצא אי שם מזרחית לרחוב המסגר אברר את כתובתו ואכתוב פה.

פורסם
מה שירחמיאל כתב זה נכון...אבל אלומיניום לא ממש נוח לצבוע ואי אפשר לצפות ישירות....

הכי מומלץ תהליך של אנודיז או אלודיין ששומר על האלומיניום וגם בעל גוון וגימור יפים

אלומיניום נוח לצבוע בדיוק כמו כול מתכת אחרת, אשר גם דורשות ניקוי, ליטוש וכו', רק צבעי היסוד שונים. כמו כן ניתן גם ניתן לצפות אלומיניום בניקל, זהב או כול חומר אחר.

פורסם
זאביק, מאיפה אתה יודע מה הוא רוצה לעשות?....:lol: רן

נו,זה רק ביטוי נכון בעברית,מתי נראה אותך במקומותנו?שבוע טוב-זאב

zeev

• תוכן חדש...