Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צביעת אלומיניום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לצפות אלומיניום בניקל, זהב או כול חומר אחר

זה ניסוח לא נכון ומטעה....ואני חושש שהכותב לא ממש מבין בתהליכים אלקטרוליטים....

בציפוי של נאמר ברזל ב10מיקרון אבץ נוצרת מעין "תרכובת" בין הברזל לאבץ וזה ציפוי ישיר!

אלומיניום ניתן לצפות אם "מרמים" כלומר צובעים את האלומיניום בצבע מוליך חשמל

ועל שכבת הצבע מצפים..... ברור שהציפוי הזה איננו מקושר ישירות לאלומיניום!!!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

בתור אחד שבא מהתחום של ציפוי וצביעת מתכות - שים לב !

ציין את אזור המגורים שלך כדי שאוכל לכוון אותך למקום הקרוב לאיזור מגוריך .

1 יש ללטש היטב את החלק אותו אתה מעוניין לצבוע .

2 יש לבצע ציפוי אלודיין ( אירידייט ) ולא אנודייז .

3 יש לצבוע את החלק בצבע יסוד אפוקסי שמתאים לאלומיניום .

4 יש לצבוע את החלק בצבע עליון ( ברק ישיר ) מומלץ טופ דור .

ישנם מספר בעלי מקצוע שיכולים לבצע את הצביעה הזאת עבורך - שוב : ציין איזור מגורים !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
ישנם מספר בעלי מקצוע שיכולים לבצע את הצביעה הזאת עבורך - שוב : ציין איזור מגורים !
אני גר בתל-אביב.

אני מעדיף עסק שיבצע לי את כל התהליך כולל הכנת החלק לצביעה.

תודה, גלעד.

פורסם
ניתן לצפות אלומיניום בניקל, זהב או כול חומר אחר

זה ניסוח לא נכון ומטעה....ואני חושש שהכותב לא ממש מבין בתהליכים אלקטרוליטים....

בציפוי של נאמר ברזל ב10מיקרון אבץ נוצרת מעין "תרכובת" אין שום "תרכובת" או יש מאין... פשוט ציפוי חשמלי פשוט ביותר. בין הברזל לאבץ וזה ציפוי ישיר!

אלומיניום ניתן לצפות אם "מרמים" כלומר צובעים את האלומיניום בצבע מוליך חשמל

ועל שכבת הצבע מצפים..... ברור שהציפוי הזה איננו מקושר ישירות לאלומיניום!!!

אל חשש; הכותב לא מומחה, אין לו מושג, לא מבין ולא ייקח לך את הידע הנירחב. מה שאתה מתאר הוא נכון ולא נכון. את האלומיניום אכן מצפים באבץ, נחושת או אנודייז אולם הסיבה היא למנוע התחמצנות האלומ. עד הליך הציפוי עצמו, אבל זהו מנהג הנפוץ בעיקר במפעלים הסטנדרטיים. הרי האלומ. כן מוליך חשמל... דרך אגב, הציפוי הזה (אבץ) יורד מיד עם הכנסת החלק לאמבט הציפוי, כך שבכול זאת הניקל "מתישב" ישירות על האלומ. ישנם דרישות (לא ניכנס כרגע מדוע הן קיימות) אשר בו הלקוח אוסר על שימוש בציפוי ביניים (אבץ וכו') ודורש ניקל ישיר מהמפעל המצפה, אחת הסיבות להמצאת הציפוי ללא חשמל, הידוע כ- Electroless. פתח ספרים ותיקרא. הכול שם. אין סודות.
  • תוכן חדש...