Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי שתי בעיות שמציקות לי בפולו ידני שנת 2000 (צורה חדשה).

1. כאשר אני מעביר להילוך רביעי הידית לא נשארת במקום, ז"א שכאשר אני בהילוך רביעי ונותן גז, הידית הולכת קדימה וכאשר אני עוזב את דוושת הגז היא הולכת אחורה (אני מקווה שהבנתם את התיאור). האם זה נקרא "חופש בהילוכים"? חשוב לציין שזה קורה לי רק בהילוך הרביעי.

2. דוושת הגז אצלי משוחררת, כאשר אני נוסע ואני עוזב את דוושת הגז, אני שומע ומרגיש את הדוושה רועדת וזה מאוד מציק, במיוחד כאשר אני נוסע על מאה ואז היא פשוט רוקדת (ההגה לא רועד והגלגלים הם חדשים, בנוסף בדקתי ומדובר בדוושת הגז בלבד, ז"א הברקס והקלאץ' לא הרועדים).

האם מדובר בהברגת בורג פשוט או שזה קצת יותר מסובך?

אשמח לשמוע הערכת מחיר גסה (כי ככה זה בפולקסוואגן:| ) לתיקון הדברים הללו.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

יתכן מאוד שתזוזת מוט ההילוכים שלך נובאת משכיחת "תושבות המנוע והגיר"... התושבות הם חתיכת גומי שמחברת את המנוע והגיר אל תוך שילדת הרכב... במידה והם שחוכות אז המנוע רועד...

בנוגע לדוושאת גג רוקדת הייתי בודק חיישן מסת אוויר וחיישן למבדה דפוקים...

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
יתכן מאוד שתזוזת מוט ההילוכים שלך נובאת משכיחת "תושבות המנוע והגיר"... התושבות הם חתיכת גומי שמחברת את המנוע והגיר אל תוך שילדת הרכב... במידה והם שחוכות אז המנוע רועד...

בנוגע לדוושאת גג רוקדת הייתי בודק חיישן מסת אוויר וחיישן למבדה דפוקים...

יש לך אולי הערכת מחיר לסידור הדברים הנ"ל?

• תוכן חדש...