Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים טובות השכנים שלי קיבלו קונטסה מבחור נחמד ,העברת בעלות נעשה בהיזדמנות הם אמרו.

השנים חלפו הרכב עמד בתוך קופסת עץ ומידי פעם התניעו או ניסו להתניע אותו.

בשלב מסוים לפני בערך חצי שנה הם אמרו נואש,אתה הרבה יותר מורעל על זה הם אמרו ,קח ת'קונטסה,דבר איתו והוא יעביר לך בעלות כמו כלום.....

דיברתי איתו ,הוא אמר לי שאין בעיה שאני יבוא ונעביר בעלות.

באתי ובדואר אמרו שהרכב חסום ואי אפשר להעביר.

ניסתי להסביר להם שהרכב רשום כאספנות אבל כלום.

אמרתי לו שכדאי לנסות לקבוע במשרד הרישוי ושם לודא את רישום הרכב במחשב כאספנות ולהעביר בעלות ביחד.

הוא אמר שהוא יעבור שם ויבדוק.

היום דיברתי איתו ,והוא אמר שהוא היה שם ואין אפשרות להעביר בלי טסט.

מה שכידוע לא נכון לרכב אספנות,הוא הציע שאני יסדר ת'רכב יעביר אותו טסט ,ואז נעביר בעלות ,וואלה הוא נראה נחמד אבל לא עד כדי כך, הרכב דורש שיפוץ יסודי מאוד.

השאלה היא מה עוד יכול לחסום רכב,אולי הוא משועבד?(איך בודקים את זה?)

מה עוד יכול להיות?

אני בנתיים מתחיל להבין שאת הקונטסה אני כנראה לא ישפץ.

וכבר לא מחפש כל חלק וספרות לקונטסה ....1300

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גש למשרד הרישוי עם ת.ז( והספח של הת.ז.) של בעל הרכב הרשום.

עבור בדואר וקח טופס יפוי כוח. תמלא אותו תן לפקידה במשרד הרישוי את הטופס בצירוף תעודת זהות של בעל הרכב ושלך. תוציא רישיון רכב חדש ותבקש להסיר את החסימה כדי שתוכל לבצע העברת בעלות. אם הפקידה תגיד שאי אפשר תבקש מישהו בתפקיד יותר בכיר ותבקש שיעבור על ההוראות ויראה שאתה צודק..

אחרי שסיימת במשרד הרישוי קפוץ לדואר הקרוב ותבצע העברת בעלות ותתחדש.

אם אתה מאיזור המרכז, בראשון מכירים את הנושא והכול הולך חלק ובלי בעיות.... מה גם שהדואר בקומת הקרקע ומשרד הרישוי בקומה מעל...

נכתב מניסיון.

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

תודה

מה לגבי אם הרכב משועבד?

ואיזה ספח? של הת.ז.?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

לי היתה חסימה בנושא העברת בעלות עם ווספה ואז אמרו לי במישרד הרישוי לגשת לעמדה מ"ס 1 בחולון

שם הסבירו לי מה הבעייה והנושא טופל

מציעה לך לקחת את תעודת הזיהויי של בעל הרכב ויפויי כח ולנסות ליבדוק מול הפקידה במישרד הרישוי

פורסם

אני מחזק את דבריו של משה ומדגיש לבקש מהפקידה במשרד הרישוי להסיר את החסימה שחלה על רכב אספנות, הכל מניסיון אישי.

באמת הרבה פקידות לא יודעות את החוק הזה.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

משום-מה, הרכב ישן, לא משנה אספנות, או לא, כנראה נחסם כל פעם מחדש- אצלי לפחות, עם הקאפרי- לא משנה, שהוא כבר מזמן אספנות, ועשה כבר כמה טסטים מאז, בכל חידוש רישיון אני צריך ללכת למשרד הרישוי, ששם, אגב, מקבל רישיון ללא כל בעיה, מכוון שהרישיון מופיע במחשבים כ"חסום" כל פעם מחדש! לא, שזה כ"כ מפריע לי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה

מה לגבי אם הרכב משועבד? אפשר לבדוק במשרד הרישוי.

ואיזה ספח? של הת.ז.?

הספח של התעודת זהות. זה שרשום בו את הכתובת ואת הסטטוס שלך. וכמה ילדים יש לך ועוד כמה פרטים...

בהצלחה:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אז ככה ,היינו היום במשרד הרישוי ,החסימה הוסרה(זה אומר שאין שיעבוד?)

הבעיה הייתה בדואר שהוא שכח להביא ת.ז.(למרות שהזכרתי לו)

לבן אדם כבר נגמרה הסבלנות ,הרי הוא נותן רכב בחינם ונמאס לו להיתרוצץ בשביל זה,ויפוי כח הוא לא רוצה לעשות.

יש עוד היזדמנות אחת ,האם בפעם הבאה זה לא ילך ,אין קונטסה.

פורסם

צר לי שאני נשמע כמו משבית שמחות,רק כדאי שתביא בחשבון שקשה מאד עד בלתי אפשרי להשיג חלפים לקונטסה 1300.

למרות שהיא היתה מאד פופולארית בזמנה,והיה גם ייצור מקומי של חלפים,בעלי החנויות פשוט זרקו לפח ארגזים מלאים בחלפים לאחר שלא נמצא להם דורש.

הבעייה היותר גדולה,שגם ב E-BAY אי אפשר למצוא כלום,מה שעלול להפוך את מלאכת השיפוץ למייגעת מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תהיה סבלני עם האדון, במשרד הרישוי הראשי בחולון יפתרו לך את כל הבעיות! וגם שם הדואר צמוד למשרד הרישוי. אם תוכל לשכנע אותו שתיקח אותו לשם ותחזיר אותו, אז גם אם תהיה בעיה תוכלו לפתור אותה במקום.

לגבי סבלנותו של האדון, אם תרגיש שאין ברירה אחרת אז: תחנונים והצעה של תשלום סימלי 100 200 ש"ח עבור זמנו היקר, יכולים לעזור.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

חן ,אני מודע לבעיה ,אני פגשתי את הבעלים של היחידה שנוסעת כיום (עד כמה שידוע לי) וכבר מצאתי כמה אנשים שיש להם חלקים ,ויש לי גם ערמה נחמדה (כמו חלונות)

בסופו של דבר,מה שאין יוחלף בלא מקורי או ישוחזר.

יש מועדון קונטסה ביפן,והבנתי שיש גם באנגליה(אשמח לאימות או שלילה)

לגבי שיכנוע בכסף ,הוא לא רוצה לישמוע,הולכים עוד פעם אחת וזהו ,אם אין אז מיצדו שאני יבנה מזה נדנדה (כדבריו)

בכל מקרה תודה לכולם על העזרה

פורסם
משום-מה, הרכב ישן, לא משנה אספנות, או לא, כנראה נחסם כל פעם מחדש- אצלי לפחות, עם הקאפרי- לא משנה, שהוא כבר מזמן אספנות, ועשה כבר כמה טסטים מאז, בכל חידוש רישיון אני צריך ללכת למשרד הרישוי, ששם, אגב, מקבל רישיון ללא כל בעיה, מכוון שהרישיון מופיע במחשבים כ"חסום" כל פעם מחדש! לא, שזה כ"כ מפריע לי...

רכב אספנות שלא ביצע טסט למעלה משנה, מוכרז כחסום.

באיזה עשור הקאפרי עברה טסט לאחרונה? :wink::-P

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

• תוכן חדש...