Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה VSP בבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

להורים שלי יש בורה אם אזעקה VSP (העזקה המקורית שמגיע אם הרכב)

לפני זמן מה הם נסעו לחו"ל ליותר מחודש וכשחזרו כמובן שהמצבר היה ריק, התנעתי אותםאם כבלים ולאחר סיבוב של כשעה האוטו חזר לתפקוד רגיל ומאז הוא נוסע מצויין ללא כל בעיה.

אבל יש בעיה קטנה האזעקה הפסיקה לפעול ! האוטו לא מגיב לפעולות מהשלט (לא נפתח ולא נסגר) והאזקה לא פועלת ז"א אני פותח את האוטו אם מפתח מתניע ונוסע בלי לגעת באזעקה.

יש למישהו מושג מה עושים ? אך אפשר להחזיר את העזקה למצב של עבודה?

פורסם

צריך לבדוק שלא ניתקו אותה יש מפתח מיוחד כזה קטן, תנתק/תפעיל את האזעקה, זה מעין קופסה שחורה קטנה בדרך כלל צמודה לצופר המעצבן.

אולי איזה פיוז נשרף בהתנעה.

פורסם

אני מכיר את המפתח לנטרטל האזעקה אך לדגם זה אין מפתח לא באזעקה עצמה ולא בתוך האוטו

הדבר היחיד שיש זה LED בתוך האוטו שהוא גם לחצן, אני חושב שאיך שהוא בעזרת ה LED הזה ניתן לנטרל או להפעיל את האזעק כאבל אין לי מושג אך

צריך לבדוק שלא ניתקו אותה יש מפתח מיוחד כזה קטן, תנתק/תפעיל את האזעקה, זה מעין קופסה שחורה קטנה בדרך כלל צמודה לצופר המעצבן.

אולי איזה פיוז נשרף בהתנעה.

פורסם

שלןם לך

תיפתח את מכסה הפיוזים שנימצא בצד שמאל של הנהג,בצד ימין למטה אה תמצא שני פיוזים אחד כחול(15A)ואחד צבע קרם (5A)צריך ליבדוק אם מנורת ביקורת אחרת האזעקה תיתפס ותתחיל ליצעוק.שכחתי לישאול שני ה שלטים תקינים???(עבדו ליפני המקרה???).

פורסם

יש לנתק את המח של האזעקה לדקה ולחבר שוב.

בכל מקרה לבדוק פיוזים, יתכן והיה ספייק, ופיוז נשרף.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...