Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה מזייפת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

ברשותי מיאטה משנת 90 הרכב שמור ומטופל בקפידה בעל 160K .לאחרונה החל הרכב (במיוחד כשהוא קר לקרטע ולחתוך בלחיצה על דוושת הגז)התופעה מתרחשת רק שהרכב קר ואחרי מספר דקות התופעה נעלמת

אני חייב לציין כי בסלד סרק הטורים יציבים והרכב עובד בצורה אחידה ועגולה ורק בפעמים נדירות התופעה חוזרת שהרכב חם

ממתין לתשובות?:???:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

בעקרון הייתה איזו קריאת תיקון למיאטות מסויימות בנוגע לקלאץ רועד, התופעה הייתה בד"כ כשהאוטו קר עדיין כשברגע שיחרור ההפרדה הקלאץ היה "מרעיד" את כל האוטו ונראה כ"קרטוע".

אני לא ממש מבין וזוכר בדיוק את כל הפרטים לגבי התופעה הזאת

אבל ניב ועוד כמה חברה אחרים יוכלו לתקן אותי ו/או להוסיף קצת יותר פרטים על כל הRECALL הזה

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אתה בכלל מדבר על מודל 2003 ,כך שהדבר לא נוגע לי

אים למישהו יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע

פורסם

פעם אחרונה הוחלפו לפני 5 שנים של NGK יכול להיות שזאת הבעיה-רק שהרכב קר זה קורה(בבוקר.אחרי עמידה ממושכת)

פורסם

מדובר על מנוע 1.6, נכון?

5 שנים הם בד"כ די והותר עבור סט כבלי הצתה.

בפורום ברודסטרים יש שרשור עם תלונה זהה, שנפתרה

לאחר החלפת כבלי ההצתה, אם אני לא טועה.

הגיוני גם שמוליכות כבלי ההצתה עולה עם עליית הטמפרטורה בתא המנוע.

אם מישהו יודע אחרת, הוא מוזמן לתקן אותי.

דניאל

MCS 2008

פורסם

תודה לכולם על התשובות-אכן אחרי החלפת חיישן חמצן חוטי הצתה וניקוי מצערת הרכב חזר לחיים חדשים(מדהים כמה חלק ועגול יכול רכב משנת 90 לעבוד)

MADE IN JAPAN BABY

• תוכן חדש...