Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

A6 מול סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מכיר ויכול לעזור לי להחליט מה עדיף מהבחינות הבאות:

הנאה, עלות אחזקה, אמינות, עלות חלקי חילוף.

אני מתלבט בין A6 דיזל 180 כ"ס שנת 2002 עם 170,000 ק"מ לבין

סופרב 2004 דיזל עם 70,000 ק"מ .

תודה.

פורסם

חוות דעת מעמיקה ורלונטית לא אוכל לתת כאן, אמנם החזקנו AUDI A6 אך משתנון נמוך יותר.

בכל אופן, אוכל להגיד לך בכללי שברמת האמינות הסופרב הוכיחה את עצמה, זה אוטו מאוד אמין,

מנועי פוולסוואגן ומחיר צנוע בהרבה.

ברור לך מאליו שעלות החלפים לA6 (להלן המותג audi) תהיה יקרה יותר מהסופרב (להלן סקודה),

וזה לא מסתכם בעלות החלפים, אלא גם בעלות הביטוחים השונים, ירידות הערך ובעוד אינספור מכלולים.

ברמת איכות הגימור, אין מה להשוות A6 מפנקנת ומאובזרת לסופרב שברמת האבזור הגבוהה ביותר נראית בדיוק כמו הפאסאט הקודמת רק עם ריפודי עור.

אם יצא לך להביט בסופרב בטח היית רואה שכמה שהרכב נחמד בהתחשב במחירו, מאובזר מאוד הוא לא, בגרסת הבסיס אפילו רדיו דיסק אין (גרסה שעולה קרוב ל200 אלף ש"ח ללא רדיו דיסק? אנחנו במדינת עולם שלישי?)

בכל אופן, לא רוצה להטעות, נתתי עובדות ופרטים שאני יודע..

אני בטוח שיש כאן כאלו שיוכלו לתת לך תשובות יותר מעמיקות

Lexus CT200H

פורסם

האוטו לא מאובזר? תלוי ברמת האבזור! :-)

אצלנו יש מושבי חשמל, מושבי עור, מערכת מובנת (שהוחלפה, אבל הייתה קיימת), 8 רמקולים, ג'אנטים מגנזים, פסי קישוט בצבע כסף, זכרון למושבים, קסנונים...

זה לא מאובזר :shock: :shock: :shock: ???

ושלא נדבר על המרחב הע-צ-ו-ם מאחורה, באמת ללא תחרות.

פורסם

לסופרב יש שתי רמות איבזור רלוונטיות: קומפורט ואלגנס.

קומפורט לא שונה בהרבה מהפאסאט מבחינת רמת איבזור ובזמנו לאחר נסיעת מבחן חשבנו להחליף את הפאסאט שלנו לסופרב. אלגנס כבר הרבה יותר מאובזרת ושווה להשקיע בה.

בסופו של דבר לא החלפנו בגלל שלא נשארו דגמי 2005 של אלגנס ולקומפרט אין שום יתרון מבחינת איבזור על הפאסאט שלנו. (הרכב של אימי ככה שמנוע והתנהגות דינמית לא מעניינים אותה).

לזכותה בשתי רמות האיבזור עומד המרחב המעולה מאחורה.

Veni Vidi Vici

פורסם

מה שעניין את אימי, הם הכיסאות החשמליים והזיכרונות... דווקא אם היה גיר ידני ב-1.8T לא הייתה לה בעייה עם זה.

לפי הפרוספקט אין הרבה הבדל ברמת איבזור של סופרב קומפורט לבין הפאסאט שלנו שהיא קומפורטליין. (מטריה ווילון זה לא איבזור בשבילי).

דווקא לסופרב חסר בקרת יציבות ו2 כ"א צידיות בדגם 2005.(לפחות בקומפורט).

Veni Vidi Vici

פורסם

מחבר קרוב שהחזיק בדיוק כזאת A6 כלומר 180 כ"ס דיזל משך כמעט 4 שנים ומכר אותה לאחרונה אני יכול רק להגיד לך שיחסית לתדמית הגבוה שיש לרכב הזה:

1. האוטו נמכר במחיר שחיטה והוא היה יד ראשונה עם 70000 קמ בן 4 שנים (לדיזל)!!!

2. הרכב סובל מבעיות חשמל חמורות - החל מחלונות שלפתע צונחים להם, מחשב ABS שמחזיר את נשמתו לבורא, מזגן שמחליט שנמאס לו לעבוד ועוד ועוד.... כל תיקון כזה עולה הון תועפות.

3. היבואן:גם בתקופת האחריות היו מריבות נוראיות סביב האותיות הקטנות בקשר לתקלות. בתום תקופת האחריות אין עם מי לדבר - תשלם ותשתוק.

4. סחירות נמוכה ביותר. גש לאוטו דיל ליד קניון איילון תראה כמה A6 יש שם כמו זבל.

5. הרכב מרגיש כמו ספינה על הכביש - במובן הרע של המילה.

יתרונות: מנוע ה 180 כ"ס אמין מכנית ומספק שפע של כוח ומומנט, הרכב נוח ומפנק (אם אתם אוהבים את הגודל והמרחב כמובן) ויש לו סמל של אודי בחזית להבדיל מהאלטרנטיבה השניה.

לגבי הסקודה - אין לי מושג.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כבעלים של סופרב 2003-2500TDI שמחזיק בו כמה חודשים (5 בערך) ועבר כבר 14K אני יכול להגיד את הדברים הבאים:

הרכב עבר טיפול כשקניתי אותו בחברה(ישור קו), מאז הרכב נוסע ונוסע ללא הפסקה, ברוך השם עד היום ללא שום תקלה!

הופתעתי לראות את סחירותו, בכל מקום, תחנות דלק, מרכזי ערים ועוד ניגשים אלי תמיד ושואלים אם הרכב למכירה?

מרחב הפנים שלו אדיר! היא ממש מרווחת, יש לה מזגן מקפיא, ונוחות נהיגה מצויינת.

לפני כחודש פירסמתי אותה ביד 2 (לא התכוונתי למכור ניסיתי את השוק), ודרשתי יותר מעשר מעל המחירון!! התקשרו בלי הפסקה!!

תמיד התווכחו על המחיר כשהרציניים היו מוכנים לשלם גם 5-6 אלף יותר בלי להתווכח על פחות. הופתעתי מאוד!

בסוף לאחר כשבועיים התקשר בן אדם שהיה מוכן לשלם את מלוא הסכום בהנחה שהרכב במצב טוב. והרכב במצב מצויין.

פה כבר אמרתי שהוא נמכר והורדתי את המודעה.

בקשר לרמת הגימור: יש קומפורט ויש אלגנס. דווקא הקומפורט בשנים 2002-2004 הוא יותר מפואר מהאלגנס והוא כולל את

התוספות הבאות: עור נאפה אמיתי, בקרת שיוט, 6 כריות אויר, שליטה במערכת מגלגל ההגה, כיסאות חשמליים ב-2 הצדדים,

חימום בכיסאות כולל הספסל האחורי, מגנזיום, 8 רמקולים, תאורת ליזר אדומה פנימית, נעילת ילדים, טיפטרוניק 5 הילוכים, גימור דמוי עץ

ומה לא....מפוארת כמו פסאט? חחחחח אין מצב, הקומפורט של סקודה זה רמת גימור שונה לחלוטין מהפסאט באותן שנים.

בטוח שחכתי עוד כמה דברים.

אז אולי זה לא A6 בשופוני, אבל זה רכב שנותן 100 אחוז תמורה לכסף ונחשב לאמין מאוד.

הערה: שמתי לב שהמודעה ישנה אני מעדכן לגבי כיום:אוגוסט 2010

25224_1428414952084_1284136499_1229171_3415402_n.jpg

260720102420.jpg

260720102424.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תוכן חדש...