Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אתמול בלילה חזרתי מאיזה פאב, באתי להיכנס לאוטו (מיצובישי לנסר 90) וראיתי שכל הצילינדרים נדפקו ועוותו, כנראה מישהו דחף לשם איזה מברג והתחיל לסובב... ככה שהמפתח שלי לא נכנס ולא יכלתי לפתוח את האוטו.. הרסו לי את שני הצילינדרים של הנהג והמושב לידו, ואת זה של הבגאז'.....

לשתי מכוניות אחרות שחנו לידי הגנב הבנזונה הזה דווקא שבר את החלון...

הזמנתי מנעולן שיפרוץ לי לתוך האוטו (250 שח) - אולי בכלל היה עדיף לי לשבור את החלון אם יש לי ביטוח שמשות? קיצר הוא פרץ ועכשיו האוטו שלי פתוח כל הזמן עד שאני אחליף את כל הצילינדרים...

מישהו יודע איפה באזור ת"א ניתן לעשות את זה ובאיזה מחיר? אולי אפילו במוצ"ש?

תודה!

פורסם

לצערי נתקלתי בבעייה הזאת, כשרכבי חנה בחניון של ביה"ח מאיר בכפ"ס, היום לפני שנתים, כשאושפזתי שם למשך חודשיים, ניסו גנבים אלמונים, לפרוץ את הרכב בשביל לגנוב את הרדיו טייפ, שלא היה שווה חמישים שקל( אבל עבד מצויין), במקום לשבור שמשת נהג( מה איכפת לי, יש לי ביטוח שמשות)שברו הבני *ונות, את שני המנעולים הקדמים של הדלתות, על ידי הכנסת מברג, והרסו את המנעולים לצמיתות, במקום להחליף צילנדרים, העדפתי לעשות, שלט שיפתח לי את הדלתות, הרי

גם כך הנעילה חשמלית, אך הצילנדרים עם ניסיון הפריצה מכערים עד היום את הרכב!

ממליץ על שלט לנעילת הדלתות, אם במקרה הנעילה החשמלית אצלך, קיימת ותקינה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הזמנתי מנעולן שיפרוץ לי לתוך האוטו (250 שח) - אולי בכלל היה עדיף לי לשבור את החלון אם יש לי ביטוח שמשות? קיצר הוא פרץ ועכשיו האוטו שלי פתוח כל הזמן עד שאני אחליף את כל הצילינדרים...

!

לא במקרה שכבר הרסו לך אלה סתם נתקעת מחוץ לאוטו או משהו.. אם יש ביטוח שמשות עדיף לשבור? לא משלמים השתתפות? ואין פגיעה בפרמיה נכון?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
אך הצילנדרים עם ניסיון הפריצה מכערים עד היום את הרכב!

אל תהיה כ"כ בטוח, ראיתי את הרכב שלך כמה וכמה פעמים במפגשים ולא שמתי לב שהצילינדרים שבורים.

חוץ מזה מה תעשה אם בשל תקלה השלט יפסיק להגיב? איך תפתח את הדלתות?

בקשר לביטוח שמשות: לא משלמים השתתפות עצמית ואין העלאה בפרמיה על החלפת שמשה ברכב, אך קחו בחשבון שלא יתקינו לכם חלון מקורי, אלא תחליפי.

פורסם
אל תהיה כ"כ בטוח, ראיתי את הרכב שלך כמה וכמה פעמים במפגשים ולא שמתי לב שהצילינדרים שבורים.

חוץ מזה מה תעשה אם בשל תקלה השלט יפסיק להגיב? איך תפתח את הדלתות?

בקשר לביטוח שמשות: לא משלמים השתתפות עצמית ואין העלאה בפרמיה על החלפת שמשה ברכב, אך קחו בחשבון שלא יתקינו לכם חלון מקורי, אלא תחליפי.

יש יותר סיכוי שישברו לו שוב את הצילינדרים בדלתות מאשר שהשלט יפסיק להגיב.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il

• תוכן חדש...