Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירוק לא מהבהב, מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרמזורים בדרך "עוקף קריות" לא מהבהבים בשיט. וזה מאוד מסוכן, כביש ישר, מלא מדרכות והמון מעברי חציה. ואף אחד שם לא באמת נוסע 50... :\

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

שלום לכם.אני לא מדבר על רמזור בכביש של 50, אלא בכביש של 70 ואתמול נפגשתי עם רמזור כזה בכביש של 90.

מה אפשר לעשות? למי אפשר לפנות?

תעשה מה שאני עושה, לא מהבהב - לא עוצר. שייקפצו לי כולם!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם זה כביש עם המון מעברי חציה אתה לא אמור לנסוע שם ממש מהר.

אתה תספיק להימנע ממעבר באדום גם במהירות 60-65 קמ"ש.

יותר מזה זה כבר לא ממש רצוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ירוק בישראל לא אמור להבהב בקטעים המוגבלים ל-50, אבל הוא כן בהרבה מקומות; ירוק בישראל כן אמור להבהב בקטעים בהם המהירות המותרת היא מעל 50, אבל הוא לא במספר מקומות. מי שממונה על הרמזורים בישראל (להוציא כמה בתוך ערים) – כולל הצבה, תזמון וירוק מהבהב - הוא משרד התחבורה. הפתרון: לפנות למשרד הנ"ל, למנהל יבשה, אגף תשתית ופיתוח (יש אפשרות דרך האתר שלהם או בטלפון, למשרד בירושלים).

פורסם

מתי פעם אחרונה נכנסתם לאשקלון מהכניסה הצפונית?

לפי זכרוני (זה לא הרבה, אבל זה משהו), יש שם 5 ק"מ של כביש בשטח עירוני עם הגבלת מהירות ל90...

וכל הקטע הזה של הבהוב לפני מעבר לכתום - נראה לי שזה "חידוש" (לפני 10 שנים בערך) שבא לעזור לנהגים הישראלים, בזמנו היתה תקופה עם הרבה תאונות ברמזורים, אז מישהו הגיע לאיזו מסקנה שנוהגים מהר מידי ולא מספיקים לעצור בזמן...

לאחרונה גם דובר על "הוספת עוד שניה לאור הכתום ברמזור (לפני שהוא הופך לאדום)... כולנו יודעים מה יעבור לנהג הישראלי בראש אחרי הידיעה הזו. (או, יופי. עכשיו אני אספיק לעבור בזמן ולא בחצי שניה הראשונה של הרמזור האדום...)

אני מתאר לעצמי שזה יתחיל עוד ויכוח - אבל בארה"ב הייתה תקופה שלא היה אור מעבר בין ירוק לאדום. (אולי עדיין יש את התקופה הזו, לא הייתי בחו"ל כבר מעל 20 שנה.)

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
ירוק בישראל לא אמור להבהב בקטעים המוגבלים ל-50, אבל הוא כן בהרבה מקומות; ירוק בישראל כן אמור להבהב בקטעים בהם המהירות המותרת היא מעל 50, אבל הוא לא במספר מקומות. מי שממונה על הרמזורים בישראל (להוציא כמה בתוך ערים) – כולל הצבה, תזמון וירוק מהבהב - הוא משרד התחבורה. הפתרון: לפנות למשרד הנ"ל, למנהל יבשה, אגף תשתית ופיתוח (יש אפשרות דרך האתר שלהם או בטלפון, למשרד בירושלים).

לא מדוייק.

ירוק בישראל אכן אמור להבהב בכל מקום שהמהירות המותרת מעל 50. אם לא - אכן שווה פניה לרשויות.

אבל: גם ברמזורים בהם המהירות המותרת 50, ייתכן שיהיה ירוק מהבהב, זו לא טעות, לפעמים יש החלטה כן לשים את הפיצ'ר הזה מכל מיני סיבות למרות שהמהירות החוקית היא 50.

ולגבי ארה"ב - אני חושב שאין אור צהוב לפני הירוק, אבל בהחלט יש צהוב לפני אדום!!!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...