Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ירוק לא מהבהב, מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

בזמן האחרון אני שם לב ליותר ויותר רמזורים אשר הירוק בהם לא מהבהב.

אני לא מדבר על רמזור בכביש של 50, אלא בכביש של 70 ואתמול נפגשתי עם רמזור כזה בכביש של 90.

מה אפשר לעשות? למי אפשר לפנות?

פניתי לעיריה בקשר לרמזור בכביש העירוני, אך ללא הועיל, הצעות נוספות...?

למי אפשר לפנות בקשר לרמזור בכביש הבין עירוני?

תודה.

פורסם

הבעיה היא בכבישים עירוניים, בהם יש שילוט שמתיר נסיעה מעל ל50 קמ"ש (60 או או 70 או אפילו 80) אבל הרמזורים בהם עדיין לא מהבהבים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הבעיה היא בכבישים עירוניים, בהם יש שילוט שמתיר נסיעה מעל ל50 קמ"ש (60 או או 70 או אפילו 80) אבל הרמזורים בהם עדיין לא מהבהבים.

בואו תשנו את הרגלי הנהיגה שלכם: בהתקרבות לצומת, האטו, והכינו את הרגל על דוושת הבלם בצורה שתשאיר לכם מספיק זמן ל:

א> זמן תגובה

ב>זמן בלימה.

ויפה שעה אחת קודם.

:puzzled:
פורסם

זה מה שאני עושה בד"כ..

במיוחד בצומת מסויימת בכניסה לעיר שאם לא נכנסים לעיר וממשיכים ישר אז יש מצלמה של אור אדום, והאור הירוק מהבהב לשניה וקופץ לצהוב ואדום ממש מהר..

פורסם
זה מה שאני עושה בד"כ..

במיוחד בצומת מסויימת בכניסה לעיר שאם לא נכנסים לעיר וממשיכים ישר אז יש מצלמה של אור אדום, והאור הירוק מהבהב לשניה וקופץ לצהוב ואדום ממש מהר..

אם תמשיך לנהוג ככה, מובטחות לך שנים רבות של נהיגה ללא תאונות:mm_yeah:
:puzzled:
פורסם

אם הירוק לא מהבהב אז תעצום ותפתח את עיניים כמה פעמים ובזה נפתרה הבעיה שלך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אין כבישים עירוניים עם מהירות מותרת עד 80 קמ"ש.

המהירות המירבית המותרת לכבישים עירוניים עוקפים היא 70 קמ"ש.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חבר'ה... פספסתם את הנקודה עם כל הברברת.

חוץ מזה, יש הרבה רמזורים שלפעמים מהבהבים ולפעמים לא, לפי 'מצבי-רוח'. (בדיוק כמו הראשון לכיוון דרום בכביש המוביל לראשון מזרח וצמוד לצריפין :!:).

אני גם נתקל בתופעה המון בזמן האחרון.

פורסם

קומפי, דרך נמיר בת"א הינה דרך עירונית ובה מהירות מותרת 80 קמ"ש ע"י תמרור. (ובסמוך אליו שלט צהוב המזכיר לך שאתה בדרך עירונית!)

וגם למיטב זכרוני כביש בגין בירושליים הינו דרך עירונית וגם בה מהירות מותרת 80 קמ"ש (ומצלמות מהירות כדי לדפוק קופה).

ולעניין הירוק המהבהב - הוא אמור להופיע בכל צומת בה המהירות המותרת היא מעל 50 קמ"ש, גם אם הכביש הוא עדיין עירוני.

אם לא מהבהב - זו תקלה ויש לדווח למוקד העירוני 106 או לחלופין למע"צ אם מדובר בכבישים בינעירוניים.

שימו לב שלפעמים בצומת ספציפי רק חלק מהכיוונים מהבהבים, וזה תקין אם הכיוונים מהם מותר להגיע במהירות גבוהה מ-50 הינם מהבהבים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
קומפי, דרך נמיר בת"א הינה דרך עירונית ובה מהירות מותרת 80 קמ"ש ע"י תמרור. (ובסמוך אליו שלט צהוב המזכיר לך שאתה בדרך עירונית!)

חזרתי מדרך נמיר לפני שעה קלה..

ואני לא יודע איפה ראית שמותר 80..

אני ראיתי רק 70.. :roll:

פורסם

לך תעשה עוד סיבוב.

סע צפונה מצומת איינשטיין-נמיר, ותראה תמרור "80" ומתחתיו שלט צהוב "הינך נוהג בדרך עירונית" כתזכורת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

למען האמת זה נושא שהקדשתי לו תשומת לב.

ומהבחנה בנסיעות יומיומיות שמתי לב לכך:

רמזור מהבהב בירוק יהיה בצומת שבה מתקיימים לפחות אחד מהתנאים:

1. ישנו שלט של מהירות מיוחדת ישר לאחר הצומת, בכיוון הנסיעה (ישר) (דרך הטייסים..)

2. בכביש של הצומת יש יותר משלושה נתיבים בכיוון הנסיעה (ז'בוטינסקי..)

ללא התנאים הללו, הירוק לא יהבהב בד"כ וייתחלף לצהוב מיד.

אין לי מושג לגבי התקנות, או מה החוק אומר.

אבל אני מצליח לנחש נכון 9 מתוך 10 רמזורים בממוצע לפי השיטה הזו...

תנסו... אם יש למישהו מידע מדוייק ואמין יותר, אני חושב שכולנו נשמח לקרוא ולהחכים.

• תוכן חדש...