Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תלוי ביחס שלך לרכב שלך .

יש צורך להשקיע בשמן מנוע איכותי שעולה פי 3 משמן זול ?

יש צורך לשקיע בפילטר שמן איכותי שעולה פי 3 מפילטר זול (שלא מסנן ונותן לכל השמן לרדת לקרטר במשך חניית לילה כך שהמנוע בבוקר מניע על יבש )?

יש צורך להשקיע בנוזל קירור או שאפשר להסתפק במי ברז או מיים מזוקיקים ?

אם התשובה על כל השאלות היא "אין צורך " אז גם אין צורך להשקיע בפילטר דלק מקורי .

אגב , ברר מחיר של פילטר מקורי , יתכן והוא נמוך ממה שכתבתי.

פורסם
מטריקס אתה טועה ומטעה:

ברכב ה נ"ל מערכת הדלק מוזרקת, אי לכך מסנן הדלק עשוי מתכת ולא מפלסטיק, והוא אמור להיות מתחת לרכב, צמוד לגלגל אחורי, הוא באיזור הטנק דלק, ומחירו גבוה הרבה יותר , מהמחיר שציינת,

ואין קשר לאוקטן הדלק ולקיון הדלק, ולהשפעת האוקטן על הלכלוך במסנן, ולא ניתן לדעת אם המסנן נקי או סתום ללא פירוקו, וניסורו, על ידי משור מתכת, וסביר להניח שאם הוא מלוכלך, לאחר פירוקו, שפוך את הדלק הנמצא בתוכו, לתוך כלי פתוח, ובדוק את צלילות הדלק,וכך לפי תכולת הדלק האם החלפתו היתה מיותרת.(לעולם לא), הוראות יצרן הם כל 20 עד 30 אלף ק"מ, תלוי באיכות הדלחק של התחנה שבה אתה מתדלק.

בברכה

צביקה

דבר ראשון צביקה תאמין לי אני אף פעם לא קולט למה אתה ישר רושם שאני מטעה, הרכב הזרקה חד נקודתית, ויש לו פילטר דלק מפלסטיק! זה מניסיון אישי, פעם בדקת על פיאט וראית שהוא ממתכת?

דבר שני בקשר ללכלוך, ברור שאי-אפשר לדעת עם הוא סתום, אמרתי שהוא בדרך כלל לא נסתם אלא מלוכלך כי אני בעצמי ניסרתי כמה פילטרים דלק כדי לראות את מצבם, והם אפילו לא היו מלוכלכים אחרי שהיו מורכבים על הרכב 10 שנה, והמחיר שלו לא גבוה בהרבה כמו שאני ציינתי שאמרת! אמרתי הוא עולה בערך 25 ש"ח הבחור חזר עם תשובה ממוסך מורשה שזה מחירים מופקעים ואמר שהוא עולה 37 ש"ח אז איפה הטעות? אחרי שאנשים פה מציעים לו לקנות פילטר דלק של בוש ב-100 ש"ח?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הרבכ שנת יצור 94

שמור רוב הזמן במוסך מורשה, זה מספיק פינוק בשביל רכב לשחירו נחוך יחסית

העם פילטר דלק זה רכיב שדורש השקע יותר ממה שמציאם במורשה?

• תוכן חדש...