Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

ברצוני להחסיף פילטר דלק

מדובר בפיאט טמפרה 1.6 94' הזרקה

אפוה הוא נמצא ? באיזה צד? ואיך מזהים אותו?

ואולי מישהו יודע מה מחירו

תודה

פורסם

חפש מתחת למכסה המנוע אני לא יודע עם זה ככה בכל פיאט אבל מניסיון בפיאט אונו הפילטר דלק נמצא ליד תושבת בולם זעזועים הימני.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

למה אתה לא שואל באותה שאלה איך זה נראה עם אתה לא יודע? זה בערך בגודל קצת יותר קטן מפחית קולה ומתחברים אליו משתיי הצדדים צינורות גומי שחור בעובי של אצבע בערך הוא מפלסטיק בצבע שחור.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה מוזר, כי נראה לי הוא מאחורי המנוע למתה, ומחובר לדופן בין מנוע, לתא הנוסים...

יכול להיות זה משהו אחר?

ומה המחיר שלו? בערך

תודה לכולם

פורסם

כן יכול להיות אכן הוא ומחובר לדופן (נתקלתי בשיטה כזאת בטויוטה) עם הוא מפלסטיק ואותו אחד כמו אצל אונו אז הוא עולה 25 ש"ח בערך עם הוא ממתכת אז אין לי מושג.

תסתכל עם חרוט או באותיות בולטות רשום עליו לכיוון הצינורות IN או OUT.

פורסם

אם הרכב הזרקה ואתה מתדלק 95-98 אז בדרך כלל הפילטר לא נסתם אבל מלוכלך, כל יצרן יש את ההוראות שלו מתי להחליף אותו! תסתכל בספר הרכב מתי להחליף, דרך אגב כמה הרכב ק"מ הרכב עבר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

96000 ק"מ, אני לא נסע ברבה...

הרכיב ממתחת המחובר לדופן, זה משהו שקשור לעזאקה

ועדיין לא מצאתי את הפילטר דלק...

אולי הוא ליד מיכל הדלק? או בתוככו?

פורסם

מטריקס אתה טועה ומטעה:

ברכב ה נ"ל מערכת הדלק מוזרקת, אי לכך מסנן הדלק עשוי מתכת ולא מפלסטיק, והוא אמור להיות מתחת לרכב, צמוד לגלגל אחורי, הוא באיזור הטנק דלק, ומחירו גבוה הרבה יותר , מהמחיר שציינת,

ואין קשר לאוקטן הדלק ולקיון הדלק, ולהשפעת האוקטן על הלכלוך במסנן, ולא ניתן לדעת אם המסנן נקי או סתום ללא פירוקו, וניסורו, על ידי משור מתכת, וסביר להניח שאם הוא מלוכלך, לאחר פירוקו, שפוך את הדלק הנמצא בתוכו, לתוך כלי פתוח, ובדוק את צלילות הדלק,וכך לפי תכולת הדלק האם החלפתו היתה מיותרת.(לעולם לא), הוראות יצרן הם כל 20 עד 30 אלף ק"מ, תלוי באיכות הדלחק של התחנה שבה אתה מתדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה, אבל אצלי הוא באמת מפלסטיק

זה רחב עם הזרקה חד נקודתית, אולי ביגלל זה?

או שהפילטר שהותקן לא מתאם?

פורסם

אצלך בטמפרה הוא לא מפלסטיק , אלה ממתכת כמו שציין צביקה , חפש אותו ליד הגלגל האחורי ימיני (ליד מיכל הדלק) .

מאחל לכולם המון בריאות וטוב.

פורסם

פילטר דלק בדגמים המוזרקים נמצא , כמו שאמרו כבר , מתחת לרכב , לפני הגלגל האחורי ימני. על מנת להגיע לפילטר יש לפרק כיסוי פלסטיק , רצוי מאוד שהרכב יהיה על הליפט, כי אחרת הגישה בעייתית . מחיר של פילטר איכותי של בוש - באיזור 80 - 100 ש"ח , החלפה כל 30 אלף קילומטר . שים לב לכיוון הרכבת הפילטר , לפי החץ שמסומן על גביו , זה חשוב ביותר. פילטר מקורי הינו עם גוף פלסטיק, קיימים תחליפיים עם גוף מתכת .

פורסם

תודה לכל העונים!

התקשרתי סמוסך מורשה פיאט טבריה!

ונאמר לי :

מסנן דלק תחליפי 37 ש"ח לא כולל מע"מ והרכבה

יש צורך להשקיע בבוש שמחירו פי 3?

• תוכן חדש...