Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצרפתים יצרו מטוסי קרב בשנים האלה?

עבור מי? תחת איזה שלטון?

מי השתמש במטוסים האלה? הרי המחתרת הצרפתית הייתה עסוקה באפיית בגטים ובהכנת ריבת שום אפוי.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגדיר בבקשה למה אתה מתכוון כשאתה אומר "טרנר שחט את המטוסים".

מוטי

להגדיר? הוא פשוט לא מטפל בהם, הם מחלידים ומתפרקים ונורא מלוכלכים.

במקום לדאוג לטיפול שוטף בהם הוא עושה כל מיני חלטורות כמו לשים פיגומים מתחת לכנפיים (כדי שהם לא יפלו) או שהוא תומך בכל גוף המטוס עם פיגומים (אני מדבר על הבואינג שבו מוצגים כל מיני סרטי מורשת שהוא אגב גם בית ליונה שבנתה קן בזנב שלו).

פורסם
מה בדיוק הקשר? המטוס מאחור זה מוסטאנג וממש לא ספיטפייר.

נכון אבל ...

כל מי שהיה אי פעם בעל טריומף ספיטפייר והיה או לא חבר בשנות ה-80/90 באחד המועדים של הרודסטרים מאותה תקופה מכיר את ...

... הפרסום של המטוס והמכונית. התמונה היא "קלאסית" והשחזור שלה (גם אם לא בהתכוון) דורש השוואה ל"מקור".

זה הקשר !

פורסם

מזג האוויר היה טוב יחסית. שמש יוקדת אך האוויר קריר ונעים. דרום קליפורניה קלאסיק... icon_lol.gif

היה טיול מדהים! קיבלו אותנו יפה במוזיאון חיל האוויר בחצרים ועל כך נתונה תודת המועדון לאל"מ (מיל) יעקב טרנר, מפקד המוזיאון, לרס"ן ליאת ברוס, סגניתו ולסרן ערן עמר ואנשי צוותו שארחו אותנו בכיף לאורך כל שעות הביקור.

אל"מ (מיל) טרנר עשה לנו באאאאזזזז בביואיק שלו ונופף לנו לשלום בצאתו מהמוזיאון.. icon_lol.gif

הספיט השחור לא היה לצערנו, (בתיקונים), אך צוות הצלמים המקצועי שלנו עשה מאות תמונות וטרטר אותנו מכאן לשם.... הכל בכיף שלנו.

המיאטה עושה לי כנפיים, זה שם השרשור באתר שלנו. בקרו אותנו.

img15348ds3dw.jpg

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

המועדון מקבל כל מי שיש לו רודסטר או קבריולט מכל סוג ודגם. המיאטה מרכיבה את מרבית מצבת הרודסטרים ברחבי העולם בכלל ובישראל בפרט.

בטיול הזה הצטרפו אלינו חבר ותיק של המועדון עם פיג'ו 306 קבריולט, (רביעי משמאל בתמונה) וגם... מייסד מועדון הרוסטרים הישראלי אריק עם מיצובישי 3000GT .. עם גג שמש! :-)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
רק 5 דקות מבאר שבע

:snipersmi

לא אשכח שכשאני הייתי בסדיר,

נפל תותח על איזה ילדה קטנה ומסכנה,

אני חושב שהיא נפצעה ממש קשה אז, לא יודע מה איתה היום,[

אבל לאמבולנס לקח 45 דקות להגיע..

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

saar5555

לפעמים יש מצבים שבהם כל האמבולנסים תפוסים ויש צורך להפעיל אמבולנס כונן שלוקח לו קצת יותר זמן להגיעה לארוע מאחר והאמבולנס יוצא לאו דווקא מתחנת מד"א שנמצאת יחסית במרכז ויכול לצאת מהצד השני של העיר..

יכול להיות גם שהפעילו אמבולנס שלא שייך לבאר שבע והנהג לא מתמצא וחיפש את האזור..

פורסם
לכבוד 58 שנים לישראל, מועדון הרודסטרים הישראלי מרים הפקה שטרם נראתה כמותה בישראל.

אם אנחנו כבר בקטע של דיוקים, מועדון החמש היה שם הרבה לפניכם.

אבל בכל מקרה, הפקה ברוכה, שמח שנהנתם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
הספיט השחור לא היה לצערנו, (בתיקונים), אך צוות הצלמים המקצועי שלנו עשה מאות תמונות וטרטר אותנו מכאן לשם.... הכל בכיף שלנו.

המיאטה עושה לי כנפיים, זה שם השרשור באתר שלנו. בקרו אותנו.

אתה יכול לעלות לפה כמה תמונות או לשלוח לינק?

כי אני לא מוצא את התמונות ..

יוגב

פורסם

צפיתי ברוב התמונות , ואני חייב לציין שהמיאטה הלבנה הצטלמה בצורה היפה ביותר.

חן חן לצלם !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

עוד 2 תמונות מרהיבות !!!

norm_B5C0740CF5104C8695758B5D36616B09.JPG

norm_8C71F8D70DA04744B50A2BE3481D527C.JPG

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תוכן חדש...