Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם איזה אוטו אתה בא?

דייהטסו אפלהאוס.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
מה זה משנה לך אם הוא SVC 4ohm או DVC 2ohm שבו ניתן לחבר את הסלילים בטור להתנגדות של 4 אוהם?

כי המגבר המפונק שלי לא עמיד ב 1 אוהם , אז מסיבה שאני צריך שני סאבים - כל אחד מהם חייב להיות עם סליל אחד ו-4 אוהם , כדי ששניהם יעבדו על 2 אוהם ויקבלו 1000 רמס

מש"ק זרזור

פורסם

הוא מתכוון למה לא סאב עם 2 סלילים של 2 אוהם וכשאתה מחבר אותם בטור אתה מקבל כאילו סאב של 4 OHM.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
הוא מתכוון למה לא סאב עם 2 סלילים של 2 אוהם וכשאתה מחבר אותם בטור אתה מקבל כאילו סאב של 4 OHM.

או שגם זה אפשרי , מה יותר מומלץ אבל ולמה ?

מש"ק זרזור

פורסם
אין יותר מומלץ,זאת אופציה וזאת אופציה זה פשוט יכול להגדיל את האפשרויות שלך.

אז אני לא צריך להגדיל אותם , כי אני הולך על אופציה אחת וככה זה ישאר (לא יהיו משחקים באוהמים) .

תודה לכולם .

מש"ק זרזור

פורסם

אם יש לך קומפוננטים ממש ממש ממש חזקים לך על זוג פוקאל אקסס 33 A

באמת שלא תתאכזב אני בטוח שיותר חזקים מהקיקר שלך ונשמעים פשוט מעולה לעומתם לפחות לדעתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

mdma ,

אגב אני מתלבט בין הפוקל לאינפיניטי , רק שאני שמתי עין על האינפיניטי ...

הפוקל הם 400 רמס גם ושני סלילים שכל סליל הוא 2 אוהם ?

מש"ק זרזור

פורסם

יש גם את סדרת הקאפה בפומפה , לאנוס קנה אותה והוא מרוצה עד הגג, פשוט לא מצאתי קישור לזה באתר היצרן אבל אולי כדאי שתבדוק . כי הקאפה היא סדרה יותר טובה מהרפרנס

הנה קישור

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...